keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Joulu saa tulla

Kolme yötä jouluun on...

Jos saisin vielä yhden joululahjatoiveen esittää, olisi se kaunis, valkoinen lumipeite koko Suomeen.

Tonttu se istuu orrella heilutelleen koipiaan ja tarkkaillen talon väkeä..Pienet minikuuset syrjäyttivät joulukuusen tänäkin vuonna..

Koti alkaa olla pientä siistimistä vaille valmis jouluun, huomenna syömme töissä ihanan joululounaan ja sitten alkaakin olla työt hoidettu ennen joulua. Perjantaina on perinteisen joulukaupan vuoro heti aamusta, ja perjantai-iltana äitini tulee meille viettämään joulua ja syömään. Siitä alkaakin sitten joulun vietto oikein toden teolla ja saa nähdä rakkaita ihmisiä monena päivänä. On ihanaa, kun kaikkialla tunnutaan ottavan tämä loppuviikko hieman rennommin rantein, on mukava rauhoittua jo vähän ennen aattoa.

Jos ilma pysyy mustana, aion vuorata koko kodin täyteen kynttilöitä ja polttaa niitä läpi joulun. Jostain pitäisi vielä löytää punaista rusettinauhaa koirille kaulaan. Jouluasuja en ole karvalapsille hankkinut, pelkään aina että koirat saa lämpöhalvauksen villapaidoissaan sisällä.

Lahjasäkki alkaa täyttyä..


Tänään laitetaan viimeiset lahjat pakettiin ja toimitan tontunvirkaa illemmalla..

Tänä vuonna en ole ostanut joululahjoja ystävilleni ollenkaan, perheelle ja Tuukalle vain. Jotenkin tämä joulukuu on ollut ihan älytön rahasyöppö, on pitänyt maksella normaalien kulujen lisäksi matkaa, veden tasauslaskua, yksityistä hammaslääkäriä ja sitten vielä niitä lahjoja. Eihän ne lahjatkaan pakollisia ole, mutta minulle niiden antaminen on yksi joulun parhaista iloista, enkä halua luopua siitä.

Rahaa se vain on, ilo ja onni ovat tärkeämpiä. Ja se yhdessäolo. Siitä on joulu tehty.

Alkaako teillä joululoma jo pian? Leppoisaa jouluviikkoa! :)

6 kommenttia :

 1. Hyvää joulunaikaa :) mulla on huomenna vapaa ja sitten olenkin koko joulun töissä. Hirvittää jo tuo perjantain työvuoro, isossa ruokakaupassa kun se ei kovin rauhallinen työvuoro ole :D huh. Mutta pääasia, että meidän perheelliset saavat viettää joulua lasten kanssa, ehkä se on joskus itselläkin edessä ja toivottavasti silloin on mun vuoro olla vapailla jouluna :) tai edelliseen postaukseen viitaten (tai kommenttiini) ehkä olen silloin duunissa, missä viihdyn :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet kyllä ihana :) Uskotaan niin, että olet mahtavassa työpaikassa ensi jouluna! <3

   Poista
 2. Hei!
  Sullahan on ollut nyt testissä se fit me meilkivoide sävyssä 125 niin onko se sun mielestä puna-vai keltapohjainen? Ite kauan aikaa arponu sen sävyn 120 ja 125 välillä et kumpi ois parempi, kun kesällä käytän sitä sävyä 250..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kyllä olen käyttänyt sitä aika pitkään. Ainakaan omalla ihollani ei taita punaiseen. Tsemppiä mietintään :) Itse olen nyt vaihtanut Lumenen CC voiteeseen, sävyssä Medium ja on täydellinen omalle talvi-iholleni.

   Poista
 3. Ok ☺ pitääpä laittaa tuo cc voide kans muistiin. Ihanaa joulua! ☺

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.