torstai 15. joulukuuta 2016

Espoo & lähialueet: anna lahjaksi hemmottelua
Uskallan väittää, että kosmetologilla ja kampaajalla käynti on meille naisille, ja miksei monille miehillekin sellainen asia, jota haluaisi harrastaa enemmän. Toinen fakta - ainakin omalla kohdallani on se, että siitä on helppo pihistää, koska se ei ole "pakollinen meno".

Mutta ai että kuinka ihanaa se onkaan, kun pääsee rentoutumaan kosmetologin tuoliin ja nauttimaan vaikkapa kasvohoidosta tai rentouttavasta hieronnasta. Tai kun saa taivaallista päähierontaa kampaamon pesupaikalla ja poistuu liikkeestä uuden, ihanan hiusvärin kanssa.. Kyllä ne hetket ovat vaan niin ihania, ja täysin rahan arvoisia, mutta liian usein näitä tulee lykättyä kauemmas.

Tämän vuoksi koenkin, että lahjakortit kauneushoitolaan tai kampaamoon ovat aivan älyttömän hyviä lahjoja. Ei ole vuotta, kun omalle toivelistalleni ei olisi kuulunut vaikkapa hieronta- tai kosmetologilahjakortti.

Rakkaiden ystävieni luotsaama kampaamo ja kauneushoitola Hius ja Kauneus Lähde tarjoaakin nyt Cavan lukijoille pienen jouluedun:

❤ Kaikille lahjakortin ostajille yllätyslahja kaupan päälle, kun ostat lahjakortin ennen jouluaattoa. 

Mainitse blogiedusta paikan päällä ja saat mukaasi yllätyslahjan. Voit ostaa lahjakortin lahjaksi tai itsellesi. Lahjakortin saa joko tietylle palvelulle tai koko taloon ns. avoimen lahjakortin muodossa valitsemallesi summalle.

Hius ja Kauneus Lähteestä saat monipuolisia palveluita, mm. kasvohoidot ja hieronnat, kynsien geelilakkaukset, hampaiden valkaisu, intialaista päähierontaa, hiusten värjäyksiä (myös kasviväreillä!), jalkahoidot jne. Katso lisää palveluita hinnastosta, täältä.

Hius ja Kauneus Lähde
Lähderannantie 22, Espoo / Lähdekeskus
0400 585 272

Hius ja Kauneus Lähde tarjoaa blogiedun yhteistyössä Cavan lukijoille.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.