tiistai 20. joulukuuta 2016

4 asiaa, joita odotan vuodelta 2017

Mainitsin jonkin aikaa sitten, että en ole oikein ehtinyt ajatella ensi vuotta vielä sen kummemmin, sillä tämä loppuvuosi on ollut aika kiireinen ja on ollut paljon ajateltavaa jo ihan tässäkin vuodessa. Siispä päätin ottaa hetken, ja pohtia mitä uudelta vuodelta oikein odotankaan. Joka vuosi sitä odottaa ja toivoo tiettyjä asioita, kuten terveenä pysymistä ja onnellisuutta. Siispä jätän nämä "itsestään selvät" toiveet pois listalta ja yritän listata jotain konkreettisempaa.

1. Hauskoja hetkiä ystävien kanssa: suurin osa ystävistäni täyttää ensi vuonna 30, eli monet kolmekymppiset on ainakin tiedossa. Itsellä on vielä yksi "armon vuosi" edessä, mutta perästä tullaan.

2. Toiveena olisi, että pääsisin matkustamaan (kolme kertaa) ulkomaille. Olen tullut siihen tulokseen, että kaukokaipuu pysyy kurissa tuolla määrällä. Vuonna 2012 reissasin kahdeksassa eri kohteessa, ja se oli jopa minulle vähän liikaa. Ensi vuodelta odotan siis ainakin Ajmanin ja Itävallan reissuja ja toivottavasti pääsen kesälomalla vielä lekottelemaan johonkin meren äärelle. Haaveena olisi esimerkiksi Montenegron tai jonkin muun uuden kohteen koluaminen, mutta myös jokin Kreikan pikkukohde voisi olla ihana. Eikä sillä, yksikin matka vuoteen on jo aivan etuoikeutettua.3. Hieman äskeiseen liittyen, toivon, että pääsen kuvaamaan uusiin paikkoihin. Ulkomailla se on aina mielenkiintoisempaa, siksi toivonkin, että pääsen jokaisella matkalla ikuistamaan upeita paikkoja. Tykkään ihan hirmuisesti kuvata maisemia ja luontoa.

4. Odotan vuodelta 2017, että saan mielenkiintoisia työtehtäviä ja että kehityn työssäni. En ole koskaan ollut kovin kunnianhimoinen opiskelujen suhteen, mutta työssäni haluan kehittyä jatkuvasti. Eniten minua palkitseekin työssäni se, kun huomaan osaavani tehdä sen hyvin.

Mitä sinä odotat tai toivot vuodelta 2017? Olisi mielenkiintoista kuulla, sillä meillä kaikilla on varmasti hyvin yksilölliset toiveet.

6 kommenttia :

 1. Odotan ainakin, että löytäisin mielekkään työn, enkä haluaisi taas jäädä työttömäksi kun nykyinen pätkätyö loppuu parin kuukauden päästä. Lisäksi odotan, että päästäisiin miehen kanssa vähän lomailemaan ulkomaille jossakin vaiheessa, joko keväällä tai kesällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän täällä peukut pystyssä :) Ihanaa joulun odotusta! <3

   Poista
 2. Toivon todella löytäväni itseni hymyilemästä ja nauttimassa elämästä ja että löytäisin suunnan elämälleni.. toisinsanoen, toivoisin olevani rohkea ja vihdoin irtisanoutua työstä joka on ollut pahempaa kuin pakkopullaa jo melkein kaksi vuotta. Edes se, että väsyin niin pahasti, että jäin sairaslomalle ei saanut mua ottaan sitä ratkaisevaa askelta. Jotenkin se tuntuu hankalalta ja varmasti sekim vaikuttaa, että olen ollut jo 5 vuotta kyseisessä työpaikassa. On helppo tuudittautua samaan ja ei uskalla enää otta riskiä....

  Kivaa keskiviikkoa ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Niina, mä myös toivon sulle kaikkea parasta ja tsemppiä uusiin tuuliin ❤ Kova työ se on, mutta pystyt siihen! 😘 Ihanaa päivää 😊

   Poista
 3. Kivat haaveet :) kävin keväällä risteilyllä ja näin Kreikasta saaria ja Ateenaan, niin todellakin suosittelen. Tosin Santorini jäi minulta vielä näkemättä, mutta se ei kai ole sellainen perinteinen rantakohde kuin muut saareet, mutta silti hieno. Itävallassa olen käynyt Wienissä ja Innsbruckissa, Innsbruckista tykkäsin tunnelmakin oli rennompi. Itävallassa on esim. edulliset Müller, Bipa, Dm kaupat joista löytää kosmetiikkaa, teetä sun muuta. Odotan että ensi vuonna pääsisin uimaan ja ainakin jonnekin päin Välimerta, tai muuallekin kelpaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos noista kauppavinkeistä 😊 Kivaa päivää! 🎄

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.