tiistai 15. marraskuuta 2016

Te kysyitte parisuhteesta, me vastasimme!


Heissan ja suuri kiitos kaikista kysymyksistänne! :) Niihin oli todella kiva ja haastavakin vastata. Vastattiin näihin erikseen siten, että kumpikaan ei nähnyt mitä toinen on vastannut ko. kysymykseen.

Kuva: Täydenkuun KuvaMitkä teidän henkilökohtaiset ja suhteen yhteiset tulevaisuuden suunnitelmat/haaveet ovat 1v, 5v ja 10v päästä?

K: En osaa / halua eritellä vuositasolle haaveita tai suunnitelmia. Haaveilen onnellisesta yhteiselosta ja siitä, että jaksamme nauraa toisillemme ja toistemme kanssa vielä vanhanakin. Sen kummempia tavoitteita en halua asettaa rakkaudelle. Itse haluan olla edelleen mahdollisimman hyvä vaimo.

T: Suunnitelma on sama kun aina: olla sellainen mies jota jaksaa katella vuodesta toiseen! Haaveena ehkä muuttaa yhessä ulkomaille jossain vaiheessa.


Kolme ensimmäistä asiaa mihin ihastuitte toisessa? 

K: Ulkonäkö, itsevarmuus, tuoksu

T: Ensimmäiset asiathan on yleensä ulkonäköön liittyviä: silmät! 👀


Mitä ajattelette siitä että esim la olisi toisella työpv ja todella aikainen herätys ja toista oltais pyydetty juhliin esim pikkujouluja niin lähtisiköhä hän vai ajattelisiko että jää kotiin että toinen saa nukkua rauhassa?

K: Hmm, itse sanoisin Tuukalle että menee, ei tarvitse jättää pikkujouluja väliin minun takia. Jos juhlijana olisin minä, saattaisin kysyä kohteliaisuussyystä että onko ok jos menen, vaikka saattaisin tietää vastauksen jo etukäteen. Katsotaan mitä Tuukka vastaa tähän.. ;)

T: Me taidetaan nukkua ihan hyvin vaikka toinen olisi juhlimassa. Ei siitä ole kauaakaan kun Kristiina oli kommeltanut ihan kiitettävästi kotiin tullessaan, enkä ollut edes herännyt.
* K:n välikommentti!! Minä en nuku hyvin aina, koska pelkään kaikkea mahdollista: pimeää, sitä että T joutuu vaikka onnettomuuteen tai muuta vastaavaa ja siksi en usein nukahda helposti jos olen yksin - mutta se ei vaikuta siihen etteikö "saisi" lähteä ulos ilman minua. JA kommellus johtui vain siitä, että vikalta rappuselta astuessani astuin pimeässä liukkaan koiran viltin päälle ja vetäsin kunnon pannut lattialle. 🙈


Jos saisit puolisoltasi yhden ominaisuuden itsellesi, mikä se olisi?

K: Hauskinta tässä on se, että koen jo "saaneeni" tai oppineeni parikin ominaisuutta, joita pidän Tuukassa hienoina. Mm. hetkessä eläminen on yksi sellainen.

T: Taidon ihastella jokaista söpöä koirakuvaa niin kuin se olisi ensimmäinen söpö koirakuva jonka on ikinä nähnyt!
K:n välikommentti: 😂


Yksi asia mitä muuttaisit toisessa?

K: Jotenkin outoa ajatella, että pitäisi muuttaa toista.

T: En mitään. En taida keksiä edes vitsillä jotain pienempää asiaa tähän hätään.. Niinhän se on, että kaikki pienetkin ”epätäydellisyydet” tekee meistä täydellisempiä toiselle.


Mikä on ihanin teko, jolla puolisosi on huomioinut sinut yhteisen matkanne varrella?

K: Kyllä se se kosinta jouluaatto aamuna vuonna 2012 taitaa olla. Toinen, mikä tulee mieleen on eräs ajanjakso 6 vuotta sitten, vuonna 2010, kun Tuukka tuki minua yli aika vaikean asian. Se on ollut ehdottomasti sellainen hetki, kun viimeistään tajusin, ettei tästä tyypistä kannata päästää irti ikinä. 💕

T: Näitä on monia ja yleensä ne on ne pienet asiat mitkä merkkaa, mutta jos nyt yksi pitää nostaa, niin Kristiina vei mut synttäreiden kunniaksi Pariisiin muutama vuosi sitten.


Kolme parasta asiaa toisessa?

K: Tuukassa parasta on ymmärtäväisyys, luotettavuus ja huumorintaju

T: Ajattelevaisuus, lojaalisuus ja huumori!


Hyvä esimerkki näin pikkujoulukauden alla että, toisen lähtiessä juhlimaan, onko teillä ikinä ollut mitään epäilystä/mustasukkaisuutta?

K: Joskus ihan nuorena, 16-18 -vuotiaana minua harmitti kovin jos T lähti vaikkapa luokkansa kanssa laivalle. Mutta totta puhuakseni en muista oliko kyseessä se että pelkäsin jotain tapahtuvan vai se, että harmitti jäädä kotiin ilman Tuukkaa. Muuten en muista kokeneeni mustasukkaisuutta koska en ole kokenut tarpeelliseksi. Kerran hain ystäväni kanssa Tuukan eräästä ravintolasta jatkamaan iltaa meidän kanssa, siellä se istuskeli sohvaryhmän keskellä jota ympäröi työpaikan naiset ja joku taisi juuri jotain T:n korvaankin supattaa. Seurailtiin tilannetta ikkunasta ja naurettiin Nooran kanssa, mutta koska oli kylmä oli pakko mennä sisälle hakemaan Tuukkaa (oltiin siis sovittu että lähdetään yhdessä jatkamaan toiseen paikkaan ystäviemme kanssa). Sitä oli kyllä hauska seurata ja naisten ilme oli näkemisen arvoinen kun mentiin moikkaamaan. Tämä on kyllä hauskin muisto tähän aiheeseen liittyen. Minusta on vaan tervettä, jos puoliso viettää aikaa joskus toisen sukupuolen edustajien kanssa, eihän sitä voi kaappiin lukittautua.

T: Ei kyllä oikeastaan ole ollut.


Milloin puolisosi on kauneimmillaan / komeimmillaan?

K: Lomalla vaikkapa etelässä juuri kun aurinko alkaa painua horisonttiin ja on aika lähteä syömään illallista johonkin kivaan ravintolaan. Rentous ja rusketus tekee ihmisestä kuin ihmisestä kauniin tai komean.

T: Ensimmäisenä tulee mieleen reissun päällä. Johtuu varmasti siitä, että sitä katsoo toista ja panostaa muutenkin ulkonäköön vähän eritavalla kuin normaalissa arjessa.Kiitos paljon näistäkin kysymyksistä! :)

8 kommenttia :

 1. Ihana postaus, huomaa että olette olleet yhdessä pitkään ja että toisen kanssa on hyvä olla! :)

  VastaaPoista
 2. Vastauksista kyllä huomaa, että seura tekee kaltaisekseen. <3 Pian teillä on samanlaiset tuulipuvut. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan samaa naurettiin kun nähtiin toistemme höpinät 😂🙈 tuulipukuja odotellessa! Ehkä jouluna sitten? 😎

   Poista
 3. Kiva postaus:) teillä näyttää olevan niin seesteisen onnellinen parisuhde<3
  Näin pikkujoulujen alla niin mitä mieltä oot jos miehes menis työpaikan pikkujouluissa paljuun työkaveri naisten kanssa? Olisiko sallittavaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kun tykkäsit! :) En kyllä näe mitään pahaa paljuilussa. Mukavaa alkanutta viikkoa ja kiitos kun kävit kommentoimassa! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.