keskiviikko 2. marraskuuta 2016

9 kysymystä ja vastausta


1. Mihin olet aina halunnut matkustaa?
Voi, haluaisin matkustaa vaikka mihin, mutta jos yhden vain saisin nyt valita, se olisi Japani. Ja siellä haluaisin käydä samalla kerralla muutamassa eri paikassa. Haluaisin kokea jonkin Japanin suurkaupungin sykkeen sekä muutaman pienemmän paikan, jotka ovat tuttuja Ginga Nagareboshi Gin mangasta.

2. Lempituoksusi?
Ralph Lauren Romance. Jotenkin siitä tulee aina todella kotoisa fiilis. Nyt lähiaikoina olen tosin herkistynyt hieman vahvoille tuoksuille, joten tätä ei voi suihkutella kovinkaan usein. 

3. Jos saisit täyttää vaatekaapin vain yhdellä merkillä, mikä se olisi?
Tsiisus, miten vaikea kysymys. Vastaan lonkalta Adidas.

4. Mobiilisovellukset, jotta käytät eniten?
WhatsApp, Instagram, Snapchat, Mobiilipankki, OI.Share

5. Jos saisit valita yhden vaatteen tai asusteen tai kenkäparin Net-a-porterista ilmaiseksi, mikä se olisi?
Noloa, mutta piti ihan mennä katsomaan mitä siellä edes on.. En ole koskaan käyttänyt ko. verkkokauppaa ostoaikeissa, mutta muistan joskus käyneeni selaamassa. Nopeasti selattuna se voisi olla vaikka tämä: GUCCI GG Marmont Camera mini quilted leather shoulder bag


6. Tämän hetken lemppari tv-sarja?
Tästähän on kehittynyt oikein nolojen tunnustusten sarja.. Salkkarit for life. Lisäksi mm. Quantico, Blindspot, The Fosters, Switched at Birth, The Originals..

7. Seuraava henkilökohtainen tavoitteesi?
Kehittyä työssäni. Tiedossa ihan uusia työtehtäviä, jotka haluan oppia kunnialla ja olla hyvä siinä mitä teen. Pakko sanoa, että olen todella tyytyväinen työssäni, tämä on paikka jossa olen saanut oppia eniten uutta ja kehittää osaamistani. Joskus uudet asiat ovat pelottaviakin, mutta samaan aikaan niin palkitsevia, kun ne oppii.

8. Kolme positiivista asiaa talvessa?
Yök. Nyt kysyt ihan väärältä ihmiseltä. Noh, vastataan sitten: 1. se, kun pääsee ulkoa sisälle 2. se, kun joulu tulee 3 se, kun talvi loppuu. Kylmyys ei ole mun juttu sitten yhtään ja mieluiten lähtisin joka talvi pakoon kylmyyttä ja viimaa viimeistään tammikuun ensimmäinen päivä ja tulisin takaisin maaliskuun lopulla.

9. Asia jota olet viime aikoina pohtinut?
Noh, kuten rakkaat ystävät tiedätte, pohdin aika paljon, kaikkea. Ja joskus niistä tänne kirjoittelenkin. Tällä hetkellä pohdintaa ovat aiheuttaneet mm. USA:n presidentin vaalit (what a freak show) ja se, että inhoan marraskuun ensimmäistä päivää -> sitä, että ihmisten tuloilla mässäillään - itseäni kiinnostaa aihe yhtä paljon kuin kissaa koiran syntymäpäivät ja vielä kolmanneksi pohdintaa on aiheuttanut osittain tähän aiheeseen liittyen, että miten voi olla niin vaikeaa laittaa oma veroprosentti kuntoon niin, ettei tarvitse yllättyä jättisuurista mätkyistä kun sen aika on? Varsinkin yksityishenkilöillä veroprosentin asettaminen on helppoa ja sitä voi muokata vaikka joka kuukausi täsmäämään tuloihin, jos tulot vaihtelee suuresti.

Siinäpä oli yhdeksän kysymystä ja vastausta. Bongasin tämän kiertopostauksen Christa Könösen blogista ja oli pakko kopsata, kun sattui niin kivat kysymykset. Löytyykö sieltä vaikkapa samoja suosikkisarjoja tai matkustushaaveita?

4 kommenttia :

 1. Blindspot!!! Niiin hyvä sarja :) ja nolo tunnutus mut huutokauppakeisari on ihan pakko kattoo joka viikko, jos en oo kotona niin koneelta sit myöhemmin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä katson sitä myös aika usein kun sattuu telkkari olemaan päällä! :D mahtava!

   Poista
 2. "1. se, kun pääsee ulkoa sisälle 2. se, kun joulu tulee 3 se, kun talvi loppuu"
  Ahahah. Sain kunnon huutonaurut näistä. Pitää varmaan vinkata Mikolle, että vihdoin uskoo, etten ole ainoa, joka ei kestä tätä vuodenaikaa..
  Sain hiukan kuulla vittuilua mun "i hate winter"-päivityksestäni. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.