torstai 6. lokakuuta 2016

XX-XY - levottomille individualisteille

Instagram: @kristiinamu

XX-XY Eli mekko 29,95€ täältä

"Aloita jokainen päivä nauttimalla joka ikisestä hetkestä. Älä odota että elämä vie sinut mukaan, vaan tartu ruoriin ja ohjaa sen siihen suuntaan, mihin itse haluat. Ota elämästä kaikki irti – don’t waste time! Tämä on JUNKYARD XX-XY brändin ydin ja sydän. Brändi on kunnianosoitus kaikille levottomille individualisteille, jotka ovat ymmärtäneet että elämä tulisi elää täysillä, ja että seikkailuita tulisi rohkeasti etsiä jokaisen kulman takaa."

Selaillessani Junkyardin valikoimaa taannoin, osuivat silmäni tällaiseen bränditekstiin. Eipä olisi voinut osua ja upota yhtään paremmin - päätin, että tältä merkiltä aion löytää jotain omaa.

Hetken tuotteita selattuani, tajusin, että tyyli ei kuvasta omaa totuttua tyyliäni aivan täysin, mutta siinä oli vivahteita tyylistä, jota haluaisin tuoda enemmän omaan pukeutumiseeni.

Instagram: @kristiinamu
XX-XY Jungle pipo 19,95€ täältä

Ja sieltä ne kaksi omannäköistä yksilöä sitten löytyivät. Salainen paheeni on ollut jo teinistä asti camokuosi. En ole kuitenkaan osannut sitä itse käyttää, mutta ihaillut aina muiden päällä. Yksi asia, johon ihastuin Tuukassa 12 vuotta sitten, oli hänen tyylinsä - jonka kruunasi täydellisesti camokuosinen lippis, nyttemmin mystisesti kadonnut ihanuus. Eipä tarvitse enää haikailla tuon lippalakin perään, sillä nyt minulla on ihan oma camohattu.Eli mekko 29,95€ täältä
Jungle pipo 19,95€ täältä

Kaikki XX-XY merkin tuotteet löydät täältä. Merkiltä löytyy syksyyn kivoja neuleita, pitkiä puseroita ja mekkoja. Tämä oli itselleni ihan uusi tuttavuus ja veikkaanpa, ettei nämä kaksi jää viimeisiksi kyseisen merkin hankinnoiksi.

Onko XX-XY sinulle tuttu?

Sisältää mainoslinkkejä

2 kommenttia :

  1. Mä kans ihailen aina camokuosia muilla mut omassa pukeutumisessa en osaa käyttää, se on jotenkin niin coolin näköstä muiden pukeutumisessa :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.