tiistai 11. lokakuuta 2016

Mistä haluaisit lukea lisää?


Yllä olevan viisaan henkilön sanoihin viitatakseni; täydellisyys ei ole mielenkiintoista. Siksi haluankin luoda rehellisempää, elämänmakuista sisältöä. Tämä on ollut tavoitteeni tämän blogin perustamisesta lähtien.

Sivupalkkiin on ilmestynyt kysely, jonka avulla on tarkoitus selvittää, mistä aiheista haluaisit lukea enemmän täällä Cava-blogissa. Saan aika-ajoin postaustoiveita, mutta kun ne tulevat yksittäin, on vaikea saada ns. kokonaiskuvaa siitä, mistä aiheista täällä halutaan lukea. Pyytäisin klikkaamaan sopivaa vaihtoehtoa sivupalkin kyselystä. :) Saat toki myös kommentoimalla esittää aihetoiveita tämän postauksen kommenttiosioon.

Tämä blogi on itselleni tietyllä tapaa terapeuttinen paikka, voin tulla tänne purkamaan ajatuksia monestakin aiheesta ja kirjoitan mielelläni sekä syvemmistä aiheista, että ihan perus arkikuulumisistakin. Siellä ruudun toisella puolella on iso liuta ihmisiä, jotka arvostavat hyvää tekstiä ja mielenkiintoisia aiheita, siksi haluankin kysyä myös teidän mielipidettänne siihen, millaista sisältöä täällä toivotte olevan.

En voi tarpeeksi kiittää, kuinka mahtavia tyyppejä sieltä löytyy, kuinka iloiseksi tulen jättämistänne kommenteista ja miten hauskaa on ollut löytää mukavia persoonia, joita itsekin tykkään nykyään seurata somessa.

Siispä, klikkaa sivupalkin kyselystä mielenkiintoinen kohta tai kommentoi kommenttikenttään toiveitasi ja ajatuksiasi.

10 kommenttia :

 1. Mun on kyllä pakko nyt kehua miten ihana ihminen olet! Sä jaksat aina vastata kaikkiin blogiin tulleisiin kommentteihin ja aina niin mukavasti vielä! Lisäksi postaukset on mielenkiintoisia ja monipuolisia. Ja niin ihanan arkisia joihin voi samaistua! Olet ihana ❤️
  -Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Sanna! Ihanasti kirjoitit ja nyt on kyllä aivan ihana mennä nukkumaan hymyssä suin :) Nykypäivänä jaksan aina yllättyä miten kilttejäkin ihmisiä täältä vielä löytyy. Kiitos siis todella paljon <3

   Poista
 2. Sisältö on just sellanen, minkä takia jaksan ja haluan tulla tänne aina uudelleen :) kiva kun on vielä ns. vanhanaikanen blogi, aitoo meininkiä rennolla otteella ja sun omaan aikatauluun sovitettu! Niin et jatka samaan malliin, koska girl you rock <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Niina, sinulta saa aina voimaa, kiitos <3 Kivaa päivää! :)

   Poista
 3. Pohtivat aiheet, hyvät reseptit, koirajutut

  VastaaPoista
 4. Haluaisin lukea ehdottomasti lisää koirajuttuja! Kaapi ja Pilvi piristävät aina päivää, myös snapchatin puolella! Meillä parin vuoden sisällä tarkoitus hankkia ensimmäinen koira (kokemusta kyllä jo omasta kotoa), ja olemme miettineet kovin paljon ranskanbulldogia. Selasin koko blogisi kaapo ja pilvi-tagin alla olevat postaukset ja koitin etsiä kattavaa postausta kummastakin, mutten löytänyt. Toivoisin siis (varsinkin pilvistä) kattavaa postausta koirana ja rotuna - mistä hankitte, hinta, terveysjutut ja rokotukset, ruokavalio, mitä tulee ottaa huomioon jne :) kiitos kivasta blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kiitos toiveesta :) Valitettavasti tosiaan kummastakaan ei löydy kuvailemaasi postausta, ja se on ihan tietoinen ratkaisu. Koira-asiat ovat hyvin yksilöllisiä, eikä koiran ottaja tee mitään mm. sillä tiedolla, mitä meidän koirat ovat maksaneet, mistä ne on hankittu tai mitä ruokaa ne syövät. Tämä johtuu siis siitä, että jokainen koira on yksilö, ja se, mikä ruoka sopii juuri omalle koiralle on kokeilun tulos, rokotussuositukset ovat kaikille samat ja rotukohtaiset hinnat saa hyvin selville kun ottaa yhteyttä kasvattajiin. Toinen asia on se, että en halua kirjoittaa liian yksityiskohtaisesti tänne koiristamme, sillä meidän tavat ym eivät aina ole ne ainoat oikeat, enkä halua että joku ottaa mallia meidän tavoista jos ne eivät sovellukaan heidän koirilleen. Suosittelen lämpimästi tutustumaan Kennelliiton sivujen kasvattajalistaan ja ottamaan yhteyttä suoraan heihin. Kannattaa käydä tutustumassa rotuun kasvattajan luona ennen hankintaa. Meillä molemmat koirat ovat olleet terveitä ainakin toistaiseksi, mutta molempien rodunomaiset sairaudet on tiedossa ja niihin ollaan varauduttu kattavin vakuutuksin.
   Toivon, että tästä vastauksesta oli jotain hyötyä ja vinkkiä - eli rohkeasti vaan puhelua tai sähköpostia kasvattajan suuntaan. Näin olen itse aikoinaan tehnyt ja sieltä saa parhaat neuvot alkuun - loppu menee sitten omaan koiraan tutustumalla ja kokeilemalla oikeita ruokia, kasvatustapoja ym. Koiran hankinnassa pitää ottaa paljon asioita huomioon ja suosittelen myös kirjallisuuden lukemista ennen hankintaa - vaikka perheessä olisikin ollut ennestään koiria. Vastuuta ja rakkautta, niillä selvitään pitkälle :) Kivaa päivää ja kiitos vielä kommentistasi! Ja onnea uuden perheenjäsenen etsintään :)

   Poista
 5. Kauneus ja kosmetiikka jutut on kivoja. Joku yksityiskohtainen meikki/hius postaus tai video ois kiva! Sä oot aina niin vimpan päälle huoliteltu et ois kiva nähdä kuinka se käy :D Etenkin sun kulmakarvat ja tukka on aina niin täydelliset. Myös ihonhoito rutiineista ois kiva kuulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toiveesta ja kauniista sanoistasi! :) Hyvää alkavaa viikonloppua!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.