sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Luurankojen ja King Kongien yö

Oijoi, jopas oli Halloweenit! Tämä päivä on mennyt hyvin pitkälti nukkuessa ja roskaruokaa syödessä. Eilinen ilta oli onnistunut ja saatiin nauttia mitä pelottavampien sekä kekseliäimpien hahmojen läsnäolosta.

Olin varannut meille saman tilan, jossa juhlimme Halloweenia viime vuonnakin, se toimi kivasti ja paikalle tuli vajaa 30 juhlijaa asuissaan. Yksi ystävistämme on kokki ja hän oli loihtinut meille teemaan sopivaa purtavaa irvistävistä kuppikakuista limaiseen matosalaattiin.

Asukisan vei tänäkin vuonna sama henkilö, kuin viime vuonna. Viime vuonna hän esitti  Saha -elokuvan pelottavaa Jig Sawia ja tänä vuonna hän oli suuren gorillan häkkiin vangitsema tutkimusmatkailija. Asupalkinto meni kyllä aivan oikeaan osoitteeseen.


Itse en tänä vuonna panostanut asupuoleen sen kummemmin, pääosaa omassa ideassani näytteli kasvomaalaus, joka jatkui myös rintakehän ja olkapäiden alueelle. Eipä tuo nyt täydellinen suoritus ollut, mutta oli hauska juttu ja viihdyin kyllä siinä koko illan hyvin, kunnes maali alkoi halkeilla ja loppuillasta olinkin aika pelottava näky rikkoutuneella naamallani.

Ilta oli hauska ja täytyy sanoa, etten muista milloin viimeksi olisin ollut niin tuiskeessa - tänään kyllä hieman ahdisti mitä on taas mennyt tekemään omalle kropalleen, mutta eipä tarvitse taas hetkeen samalla tavalla rillutella. Yön epätoivoisin ja samalla ehkä myös huvittavin hetki oli se, kun yritin hinkata maaleja kasvoista ja ylävartalosta suihkussa - pitihän se huutaa Tuukka pesuapuun. Ilman apua en olisi varmaan ikinä saanut kaikkia maaleja pois, niin hataraa se oma yritykseni oli.

Luurankojen ja gorillan vangin lisäksi meillä oli juhlissa mm. Retu Kivinen, Pokemon-kouluttaja, Harley Quinn, Kissanainen, kummitus, vanki, intiaani ja muita pelottavia sekä hauskoja hahmoja.

Käy kurkkaamassa lisäkuvia instagramista: @kristiinamu Leppoisaa illan jatkoa ja mukavaa alkavaa viikkoa!

6 kommenttia :

 1. Mahtava toi sun look, olispa tollaset maskeeraus taidot! Onko muuten saw elokuvan jigsaw?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! :) Hei nyt aamupöpperössä en ymmärrä mitä tarkoitat kysymyksellä? :) Kiitos kommentista ja kivaa päivää!

   Poista
 2. Hitsi, miten hauskan kuuloiset juhlat! :D Mäkin haluan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Suvi! Siitä vaan järkkäämään :) kiitos kommentistasi! <3

   Poista
 3. Oot kyllä mielettömän taitava, toi sun maskeeraus on super cool!!

  Musta tuntuu et vasta nyt palautuu vkonlopun laivareissusta :D rankkoja reissuja mutta ihania muistoja jäi ja niitä voi muistella naururyppyjen kera vanhana kiikkustuolissa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina <3 Varmasti oli hauska reissu! Meillä myös pikkujouluristeily edessä muutaman viikon päästä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.