perjantai 14. lokakuuta 2016

Hyvää viikonloppua

@kristiinamu Instagram

Ihanaa, viikonloppu on alkanut! Edessä on hyvin rento viikonloppu; herkuttelua, lepoa, telkkarin ja sarjojen tuijottelua, leffassa käyntiä ja hyvää seuraa. Ensi viikonlopusta eteenpäin onkin sitten monta viikonloppua kaikenmaailman puuhaa tiedossa, joten nyt on hyvä vielä latailla akkuja, kun voi.

Tänään on Vain elämää ilta, mikäs muu! Menulla on wingsejä ja jälkkäriksi Ben & Jerry's jätskiä. Ei osteta _ikinä_ kotiin B&J:ä, ja nyt kun ne oli alessa, oli pakko ostaa pari uutuusmakua. Molemmat pysähdyttiin B&J kaapin eteen, ja kun ei osattu päättää otetaanko banskua vai minttua, päätin että otetaan molemmat. Tsiisus :O

Ja siis hitto että olen tyytyväinen päätökseen hankkia uusi tietokone, tekee mieli kokoajan istua koneella ja tehdä tässä kaikkea. This lady is very very happy now.

Mulla on ollut niska todella omituinen viime päivät, tuntuu että jos käännän päätä jotenkin väärässä kulmassa, se rusahtaa ja meinaa mennä lukkoon. Mulla on kerran nuorempana jumittunut niska niin pahasti, että en voinut kääntää päätä lainkaan pariin päivään. Ja se siis rusahti kääntäessäni päätä oikealle ja jäi muuten siihen asentoon. Kaksi vuorokautta meni kivasti kylkimakuulla tyynyihin tuettuna. Sen jälkeen ei ole mennyt uudelleen, mutta nyt tuntuu siltä, että jos teen äkkinäisen, väärän liikkeen, on jumahdus taas lähellä. Nyt on siis oltava varovaisesti, en vain tiedä mikä tähän auttaisi, voiko olla esim. lihasperäistä..

Mutta anyways, ihanaa iltaa ja alkanutta viikonloppua teille! Nauttikaa, relatkaa jos vain voitte ja poltelkaa vaikka kynttilöitä <3

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.