lauantai 1. lokakuuta 2016

Hiljainen viikko blogissa, aivan muuta toisaalla

Tämä viikko on ollut stressintäyteinen, odottava ja vähäuninen. Tällä viikolla olen tehnyt normaalista työstäni hyvin poikkeavaa hommaa, enemmän fyysistä ja myöskin erilaisia ajatuksia vaativaa. Tällä viikolla on pitänyt ottaa vastuuta aivan eri tavoin ja myös muista ihmisistä. Tällä viikolla on pitänyt muistaa sata asiaa ja muutama päälle. Tällä viikolla on juostu ties missä, opittu uutta, kannettu raskasta tavaraa ja vedetty pitkiä päiviä. Jos tämä olisi sitä itselle normaalia, menisi se rutiinilla, mutta koska se on poikennut niin kovin minun normaalista, on se ollut stressaavaa.

Eilen, kymmentuntisen työpäivän päätteeksi istahdin bussiin ja nautin. Yleensä en viihdy julkisissa, mutta tällä viikolla se oli ensimmäinen hetki, kun sain istua yksin, hiljaa ja tiesin, että työ on tehty.  Olo oli ihanan tyhjä. Aurinko paistoi kasvoilleni ja käsi kävi vähän väliä Makuunista ostamassani kilon karkkipussissa. En ollut syönyt kunnolla ja karkki meni ruoasta aivan hyvin. Kävin kyllä lounaalla kiinalaisessa, mutta sain tungettua mahaani vain alle puolet annoksestani - ensimmäistä kertaa myös stressi vaikutti syömisiini - yleensä ruokahalussani ei ole mitään vikaa ;)

Kotiinpäästyäni katsottiin Vain elämää ja möyrittiin sohvalla peiton alla koko pieni perhe. Jakso oli kyllä todella hyvä - mikä lahja MG onkaan ollut tälle sarjalle, tälle tuotantokaudelle. Enkä tarkoita tätä sillä, mitä hän on kokenut elämässään, vaan sillä, miksi hän on elämän varrella tullut. Mahtava ajatusmaailma, eikä siitä sen enempää.

Väsymyksestä kertoi se, että menin heti Vain elämää -jakson jälkeen nukkumaan, uni tuli varmaan kymmenen jälkeen ja sitä riitti vähän yli kahdeksaan asti aamulla. Hetki sitten kävin koirien kanssa ulkona, oli ihana ilma ja aurinko paistaa. Ja siinä samassa tajusin, tänään alkoi lokakuu. Toivon, että kauniit kelit jatkuvat vielä tämän kuun, toivon että sateet pysyvät poissa. Vielä on monta valokuvausretkeä suunnitteilla, joten toivon ruskan jatkuvan vielä hetken.

Ja valokuvauksesta puheenollen - huomenna kannattaa olla blogin äärellä, nimittäin aamulla pamahtaa eetteriin paljon toivottu ja odotettu postaus Olympus PEN E-PL 7 kamerasta ja saattaapa postauksesta löytyä aika huima alennuskoodikin - kaikki tästä kamerasta ja valokuvaamisesta kiinnostuneet siis huomenna samaan aikaan blogiin! :)

Nyt toivotan kaikille ihanaa viikonloppua ja rentoja päiviä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.