sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Yllätysjuhlat & kuulumisia viikonlopulta

Olihan taas tapahtumarikas viikonloppu! Perjantaina käytiin töiden jälkeen Tuukan kanssa vähän kaupoilla ja syömässä. Olisin niin toivonut, että löydän pari uutta paitaa töihin, mutta paskanmarjat, tuntuu että kaupat ovat tällä hetkellä täynnä vain tylsääkin tylsempiä vaatteita. Vaikka liputankin hyvin simppelin tyylin puolesta, toivon aina vaatteilta edes jotain pientä kivaa yksityiskohtaa, miksi juuri se vaate on "ylitse muiden" ja haluan sen kotiuttaa. Tällaisia yksityiskohtia voivat olla esimerkiksi jokin erikoisempi leikkaus, pääntie tai sävy. Tällä hetkellä kauppojen hyllyt valtaavat vain tavallistakin tavallisemmat värit ja mallit.

Ovatko sisäänostajat taloustilanteen heikennyttyä niin varovaisia, etteivät uskalla ostaa riskillä vai onko tämän hetken muoti nyt tosiaan näin tylsä? Tiedä sitä, mutta lukuunottamatta yhtä yöpaitaa tulin tyhjin käsin kotiin.

Sen sijaan tyhjin vatsoin ei tarvinnut kotiutua, sillä käytiin vetämässä hyvät ravintola-burgerit napaan. Maistoin itse ensimmäistä kertaa falafel-burgeria ja se oli todella hyvä. Moni kasvisruoka on hyvää, jos mausteet on kunnossa. Siinä sitten tyytyväisenä ja masut täynnä vietettiin rentoa koti-iltaa ja menin ajoissa nukkumaan.

Katso lisää viikonlopun kuvia Instagramista: @kristiinamu


Lauantaiaamu valkeni pilvisenä, mutta todella lämpimänä ja päätettiin tehdä vähän pihahommia. Haravoin niin paljon, että iho lähti kädestä. Tuo meidän pihan vaahtera ei ole mikään maailman mukavin pihakaveri näin syksyisin, mutta kesällä se tarjoaa ihanaa suojaa auringolta ja koti pysyy viileänä. En vaihtaisi, vaikka tuo haravointi vähän ketuttaakin aika-ajoin. Toisaalta se pitää ottaa hyötyliikuntana, sillä kuumahan siinä tulee heiluessa.

Puolenpäivän jälkeen pitikin jo hypätä suihkuun, vetää sotamaalaukset naamaan ja lähteä kohti ystäväni kotia, jossa oli tarkoitus juhlia erään kaverin kolmekymppisiä - yllätys sellaisia. Ja yllätys oli oikein onnistunut, samoin kuin juhlatkin. Saan ihan älyttömän paljon kiksejä kaikista yllätyksistä, mahtavinta on nähdä päivänsankarin reaktio, kun tajuaa, että kämppä on täynnä ystäviä valmiina juhlimaan.

Koska aloitimme jo neljältä, alkoi väsy painaa jo puolen yön maissa, ja silloin päätinkin lähteä kotiin ja peittojen alle lepäilemään. Pitkät yöunet maittoivat ja nyt on energinen olo. Tänään ollaan taas tehty mm. vähän pihahommia ja käyty anoppilassa syömässä. Sunnuntait on siitä jänniä päiviä, että niillä on ihan oma, erilainen tunnelmansa. En oikein osaa päättää, onko se yksi lempparipäivistäni, vai kuuluuko se jonon hännille - jotain outoa ristiriitaa siinä on. Toisaalta ihana vapaapäivä, toisaalta viikon viimeinen päivä ja samalla jo alkaa muuntautua takaisin työ-modeen ja seuraavaan viikonloppuun on taas pitkä aika. Mutta sitten taas, eipä siellä töissäkään mitään vikaa ole, joten työn alkaminenkin on ihan kiva juttu. Sekavaa, sanoisin.

Oikein rentouttavaa viikonvaihdetta, tämä täti lähtee nyt kylppärin siivoukseen!

2 kommenttia :

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.