maanantai 19. syyskuuta 2016

Retkellä Pilvin kanssa


Lähdettiin eilen Pilvin kanssa kahden metsäkävelylle, olin luvannut näin sillä Kaapo pääsi perjantaina ja pitihän nyt neitosenkin saada oma retkensä. Koska aurinko oli lähtenyt jo hieman laskemaan, valo oli niin kaunis, että nappasin kameran mukaan. Pilvi on sinänsä helpompi kuvattava, että se ottaa paremmin kontaktia kameraan (herkkujen toivossa). Kaapoa taas ei oikein kiinnosta katsoa kameraan ja suurin osa ruuduista onkin sellaisia, joissa tyyppi haukottelee tai vilkuilee ympärilleen.

Opetin samalla Pilville myös vapaana oloa, sillä alue oli niin hiljainen ettei nähty yhtäkään ihmistä lähistöllä. Pilvi on niin perso makupaloille, että pysyttelee hyvin lähellä koko ajan.Kuvista huomaa, että Pilvilläkin kävi nenä koko ajan, ihania tuoksuja oli koko metsä täynnä. Pilvi on luonteeltaan todella utelias, ja se tykkää tutkia paikkoja, koloja ja kantoja. Joskus se pysähtyy jonkun paikan kohdalle, tuijottaa minua ikäänkuin kysyäkseen saako jäädä tutkimaan paikkaa. Kun nyökkään ja sanon "mene vaan", se menee ja haistelee paikan läpikotaisin. Tässä kuvassa olevalla paikalla kävi näin, ja musta tuntui että se haistoi Kaapon, sillä nappasin siitä kuvia perjantaina samassa paikassa. Sitten Pilvi asettui pyytämättä makuuasentoon samaan kohtaan, jossa Kaapo istuskeli päivää aiemmin. Halusin ilmeisesti itsestään kuvan samassa paikassa.
Meidän viikonloppu sujui leppoisasti, oltiin molempina iltoina ihan kotosalla. Lauantaina meille tuli pari ystävää kylään istumaan iltaa, katseltiin Possea ja juoruiltiin pöydän ääressä. Molempina öinä tuli nukuttua ihanan pitkät yöunet, ja olo on virkeä. Nyt onkin mukavaa aloittaa uusi työviikko, energiaa täynnä.

Ihanaa viikon alkua! :)

4 kommenttia :

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.