maanantai 12. syyskuuta 2016

Pientä ja kaunista kotiin
Home neliskulmainen marmorivati täältä Northern Beauty tuoksukynttilä täältä / Sense of Karma tuoksukynttilä täältä
Rakastan pieniä yksityiskohtia. Rakastan marmoria. Rakastan kauniita asioita. Tämä marmorivati oli kyllä todella hyvä ostos, sillä se on kivan monikäyttöinen. Olen käyttänyt sitä jo mm. tarjoiluastiana, kynttilän alustana ja tällä hetkellä siinä makaa käytetyimmät asusteeni, josta saan ne nopeasti käyttöön.

Mielestäni tällaiset reunalliset marmorivadit ovat siitä ihania, että niitä voi käyttää moneen erilaiseen käyttötarkoitukseen, verraten ihan tasaisiin marmorilautoihin. Tähän saa tehtyä myös ihania kynttiläasetelmia, kun syksyn hämärät illat saapuvat.

Kauhulla odotan sitä päivää, kun marmorihulluuteni lopahtaa ja joudun kärsimään kaikkien 873 marmoriastiani kanssa. Mutta tällä hetkellä loppua ei todellakaan näy, ja laajennan crazy dog lady -statustani crazy marble ladyyn.


Kiinnostuitko marmorivadista?
Saat sen nyt -30% alennuksella koodilla 345403. Kopioi koodi ja siirry tilaamaan vati suoraan tästä >
Tarjouksen ehdot: 30% alennusta kalleimmasta tuotteesta + SÄÄSTÄT TOIMITUSKULUT Edut koskevat uutta tilausta Elloksen valikoimasta. 30%:n alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja.  Voimassa 30.12. asti.

Tilaatko ensimmäistä kertaa Ellokselta? Saat 50% alennuksen kalleimmasta tuotteesta koodilla 345418. Kopioi koodi ja siirry selaamaan tuotteita tästä >
Tarjouksen ehdot: Tervetuliaistarjous! 50% alennusta tilauksesi kalleimmasta tuotteesta + säästät toimituskulut! Edut koskevat vain uutta asiakasta ja uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Edut ovat voimassa 30.9.2016 asti, ja ne voi käyttää vain kerran.

Sisältää mainoslinkkejä

4 kommenttia :

  1. Nämä sun kuvat on ihania! Niiiiiin kauniita <3 http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Jep, täällä kans ilmottautuu yks hullu :D mut oon onneks pitäytyny ihan muutamassa kupissa ja kipossa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.