tiistai 20. syyskuuta 2016

Mikä paita tuo on? Mistä nuo aurinkolasit on hankittu?

Nyt on kertynyt kahdesta jutusta niin paljon kyselyitä blogiin, instaan, snäppiin ja sähköpostiin, että vastaan kaikkiin tällä postauksella. Suurta kiinnostusta ovat keränneet kuvan aurinkolasit ja lisäksi eräs ihana neulehuppari. Tässä tulee! :)Shout aurinkolasit kahdessa sävyssä täältä
Kangaroo pocket rib top neulehuppari täältä

Molemmille lämmin suositus, tuo pitkä neulehuppari on ollut kovassa käytössä siitä asti kun sen tilasin, ja aurinkolasit myös ovat olleet yhdet lemppareistani ikinä. Ja lähes joka kerta kun ne on ollut päässä, joku tulee kysymään mistä ne on. Hintakaan ei todellakaan ole paha, nimittäin 19,90€ on mielestäni hyvin kohtuullinen hinta kauniista aurinkolaseista. Lisäksi ne eivät ole liian kesäiset, vaan ne päässä voi rymytä syksyn ja talvenkin aurinkopäivät aivan huoletta. Itselläni on nuo, joissa on kullansävyiset kehykset.

Nämä kaksi ovat yhtiä lemppareitani, ja palautteesta päätellen moni muukin on niihin silmänsä iskenyt. Siispä tässä infot niiden suhteen.

Tänään oli todella mielenkiintoinen, mutta samalla henkisesti rankka päivä - olenkin maleksinut sängyssä jo Salkkareista lähtien. Joskus on ihana ottaa vain rennosti ilman agendaa ja vaikka unohtaa sen tiskivuoren ja pyykit - hetkeksi. Tänään on ollut sellainen ilta. Nyt yöunille ja huomenna taas uusi päivä! Hyvää yötä.

Sisältää mainoslinkkejä

4 kommenttia :

 1. Kiitos infoista! Itse olen tykästynyt tuohon mekkoon, on varmaan pakko tilata se :D Sanoisitko että on normaalia kokoa ja onko materiaali kuinka venyvää? Aurinkoista keskiviikkoa ja ihanaa syksyn jatkoa! T. Eveliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Ole hyvä :) Kyllä vastaa mielestäni kivasti ns. normaalia kokoa ja joustaa kyllä jonkin verran, on mukava päällä :) Kiitos samoin Eveliina!

   Poista
 2. Uuu, tuo huppari ois kyllä aivan täydellinen hankinta syksyksi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, älä muuta sano! :) Kivaa päivää Noora!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.