torstai 15. syyskuuta 2016

Ei kuulu

Minulta kysyttiin viikonloppuna mitä minulle kuuluu. Vastasin siihen tyhjentävästi, "kuuluu". Kelasin siinä itsekin hetken aikaa, miksi vastasin näin. Se johtui puhtaasti siitä, että tilanteeseen nähden oli niin paljon kerrottavaa, että päätin olla sanomatta mitään. Joskus on sellaisia hetkiä, kun mielen päällä liikkuu vaikka mitä, niin paljon, ettei saa sanotuksi mitään. Ei osaa poimia paria kohtaa, joista kertoisi, vaan mielessä myllertää vaikka ja mitä. Ei tiedä mistä aloittaa, eikä tiedä milloin lopettaa. Silloin on paras olla hiljaa. En tietenkään tarkoittanut pahalla vastaustani, ja sille oikeastaan naureskeltiinkin sen jälkeen hieman. Täysin tyhjentävä vastaus, ei vaadi selittelyjä.Tällä hetkellä voisin vastata, että "ei kuulu". Minusta nimittäin. Täällä blogissa. Elämässä tapahtuu paljon, mutta vähän sellaista höpinää, mitä haluaisin tänne kirjoittaa. Päivät menee hujahduksessa ja töissä on kiire, vapaa-ajan vietän arkisin kotona jatkaen joko töitä tai tehden pakollisia kotitöitä, olen koirien ja Tuukan kanssa. Ei ehdi muuta. Eilen halusin hirmuisesti tulla höpöttämään tänne, mutta tällä hetkellä päässä pyörii niin vahvasti työasiat, että muille ajatuksille ei jää tilaa. Tässä on nyt edessä parin viikon rutistus, jonka jälkeen minulla on toivottavasti taas aikaa ajatella muitakin asioita.Mutta tänään ehdin pyörähtää lounaan yhteydessä myös kirppiksellä. Etsittiin työkaverini kanssa juurrutetulle toimisto-avokadolle isoa ruukkua, mutta ei löydetty. Sen sijaan löysin todella kauniin, pienen hapsulaukun. En tiedä ollenkaan minkä merkkinen se on, todennäköisesti ei minkään. Mutta nätti se oli, ja ihanan värinen syksyyn. Ja minä kun luulin, että hapsukauteni alkaa olla ohi, toisin kävi. Laukussa on pitkä ketjuhihna ja pari vetskaritaskua. Laukku on kiva lisä vaikkapa muuten mustaan tai simppeliin asuun. Mi likey.

Huomaa, että päivät menee sykkien, sillä huomaan nytkin kirjoittavani tätä postausta pikavauhtia, vaikka ei ole kiire minnekään. Minulla ei ole kiire minnekään seuraavaan 24 minuuttiin, jonka ajan pyykinpesukone vielä rullaa rullaamistaan. Sen verran annoin itselleni aikaa, mutta en osaa käyttää sitä rennosti. Sen jälkeen alkaa pyykkirumba ja siivous, ja veikkaanpa että olen taas kahdeksan maissa jo täysin sänkykamaa.

Ihanaa torstai-iltaa! Huomenna on jo perjantai. Taas. How the h...

10 kommenttia :

 1. Toi on kyllä tosi kiva laukku, en ehtiny kattoon yhtään tarkemmin. Hyvä löytö🙏

  VastaaPoista
 2. Laukku näyttää kovasti Rebecca Minkoffin laukulta, voisko olla?! :) mut eniwei tosi kivannäkönen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heip! En tiedä - luulisi että jossain olisi merkki? Ja halpakin oli, joten ei ehkä merkkilaukku? :)

   Poista
  2. Tsiisus! Googlasin ja mallihan on aivan täysin sama! Olisiko kopio 😱 Onkohan Minkoffilla tällaista hapsumallia samasta designista..

   Poista
  3. Jep kopio taitaa olla, tästä puuttuu niitit ketjuhihnan nahkaosasta ja sisävuori on erilainen 😫 Noh, kaunis se silti on! 😊

   Poista
  4. Joo, kaunis ehdottomasti! :) varmaan löytyy alestakin aitona kun tuo hapsumalli taitaa olla kesän juttuja, jos siis sellasta mietit :) mä ostin nahkasen mustan hapsuttoman minkoffin ja oon tykänny! Ihanan ajaton :) ehkä vähän vähälle käytölle jäänyt kun kuljen tällä hetkellä lähestulkoon koko ajan saliverkkareissa töihin ja sinne salille tietty :D ja selässä on messissä vaan reppu :D

   Kivaa työpäivää! :)

   Poista
  5. En usko että alan ostamaan aitona, kun en tunne merkkiä lainkaan.. :) Se musta näytti kyllä hyvältä! Kiitos, sinne myös kivaa päivää :)

   Poista
 3. Ihana laukku! Mahtava löytö vaikkei minkään merkkinen olisikaan :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.