keskiviikko 3. elokuuta 2016

Kolme yötä reissuun on..

...näin laski TUI:n lomalaskuri minulle tänään avatessani reissusovelluksen. Tänään on ollut jokseenkin mukava päivä. Olen noukkinut nyt aamuisin työkaverini tuosta läheltä kyytiin, on ollut mukava saada matkaseuraa kun Tuukka on lomalla, eikä ole viihdyttämässä minua aamuisin hiljaisuudellaan. Töissä on ollut mukavia päiviä, ei yhtään niin tuskallisia, kuin voisi ennen lomaa olettaa. Tai no, hirveät ähkyt on vedetty läheisessä ranskalaisessa lounaspaikassa parina päivänä, että siten kyllä todella tuskaiset päivät takana.

Töiden jälkeen Tuukka repi mut hikilenkille, vaikka olo oli jo ennen lenkkiä väsy ja nälkäinen. Kamala lenkki se olikin, en meinannut millään jaksaa. Mutta kannatti. Niinkuin aina. Lenkin ja pienen välikuoleman jälkeen laitoin pesukoneen pauhaamaan ja pesin hieman pyykkiä reissua varten. Kaivoin myös matkalaukun varastosta, ja muistin järkytyksekseni sen avattuani, että enhän minä ollut sitä vielä kokonaan purkanut. Muutama rytky ja pari kosmetiikkatuotetta maleksi vielä laukun pohjalla. Mutta mikäs sen parempi ajankohta purkaa laukku, kuin se hetki, kun se pitää pakata uudelleen, uutta seikkailua varten ;)Nyt pyykkäyksien ja matkalaukun purkamisen jälkeen istun tässä ruokapöydän äärellä, nautin testiin saamaani Pukka detox-teetä ja kuuntelen täysillä Toton Africa -biisin tanssiversiota. Ovat muuten molemmat hyviä. Tee ja tämä uusi versio biisistä nimittäin. Vaikkakaan ei mikään mixaus koskaan voita alkuperäisiä kappaleita - tai lauluja, kuten eräs kaverini toteaisi ;) - varsinkaan 80 -luvun sellaisia.

Olotila on tällä hetkellä aika ihanan puhdistautunut, vapautunut ja odottava. En meinaa pysyä housuissani, kun mietin pian kohtaamiani parhaita ystäviä; kristallin kirkkaita vesiä, kuumaa rantahiekkaa ja kannullista kylmää sangriaa. 

Eiköhän kohta joku Eyafallajökull purkaudu ja joudun viettämään lomani neljän seinän sisällä. Jos niin käy, voisin vaikka heittää tässä uhohaasteen itselleni ja lähteä sitten vaikka autolla Pärnuun. Ranta se sielläkin on. Ja eiköhän se sangriakin jollain saada järjestettyä ;)

4 kommenttia :

 1. Voi että, oon vähän kateellinen reissusta mut ehkä mekin joskus päästään :) työtilanne on sen verran huono ettei tunteja oikein oo ja eipä se tililään sit oikein kartu :<

  Mutta ihanan rentouttavaa lomaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Niina, ymmärrän tuskan ;( Itsekin pidän tämän lomaviikon palkatonta, joten ensi kuu onkin sitten täälläkin tiukempi, kun 1/4 osa palkasta puuttuu. Kiitos paljon <3 Toivottavasti työtilanne alkaa mennä parempaan suuntaan pian! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.