maanantai 15. elokuuta 2016

Cappuccino nudes - täydellinen luomiväripaletti

Rakastan ruskean ja nuden sävyjä silmämeikissä, ja olenkin käyttänyt uskollisesti näitä sävyjä jo vuosien ajan. Joskus silmiini eksyy harmaan, tai vaikkapa luumun sävyinen meikki, mutta kaikista kotoisin olo on ehdottomasti ruskeansävyisessä meikissä. Täydellisen luomiväripaletin metsästys on ollut itselläni oikeastaan aikamoinen ikuisuusprojekti, nimittäin aina paletissa on jotain vikaa: pari sävyä jää täysin käyttämättä, jossain on liian huono pigmentti ja toisessa liikaa kimalletta, yhdessä taas ei lainkaan..

Mutta nyt..nyt on metsästys päättynyt ja voin lämmöllä hehkuttaa tätä teillekin.


Pelkkää rakkautta.Tutustu palettiin lähemmin täällä

Paletissa on kahdeksan sävyä, juuri sopivia korostukseen ja varjostukseen. Osassa on helmiäistä ja osa on mattaisia. Paletin koko on täydellinen ja sillä saa loihdittua erilaisia silmämeikkejä eri tilanteisiin. Seitsemän sävyn pigmentti on minun ihollani loistava, yksi on hieman hailakka, mutta lisäämällä hieman enemmän, saan toivotun tuloksen aikaiseksi. Sävyt on helppo häivyttää, lopputuloksesta tulee kaunis ja siisti. Väri ei karise häiritsevästi meikatessa poskipäille.Kunhan saan tämän flunssan hoidettua pois, laitan tänne kuvia myös valmiista meikistä tällä paletilla tehtynä, nyt ei valitettavasti riitä voimat millään meikkaamiseen, mutta halusin tulla vinkkaamaan paletista: pieniä iloja, niin ihana ja toimiva lisä meikkipussiin! Hintaa paletilla on 21,90 euroa, mutta mielestäni täydellisestä paletista voi sen verran maksaakin. Tämän rinnalle ei välttämättä kaipaa muita luomivärituotteita, joten monen yksittäisen rinnalla tämä on edukas. Näin perustelin asian itselleni ;) Testatkaa ihmeessä, jos kriteerit ovat samat kuin minulla!

Tätä palettia löytyy muuten myös toisessa sävyssä; Golden nudes

Jos olet suunnitellut tilaavasi jotain muutakin Ellokselta, niin tässä kiva alennuskoodi: 30% alea kalleimmasta tuotteesta + säästä toimituskulut. 345403 - kopioi koodi,  aktivoi alennus ja shoppaile täällä >

Alennuskoodi koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. 30%:n alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Voimassa 30.12.2016 asti.

Sisältää mainoslinkkejä

2 kommenttia :

  1. Mä puntaroin tämän ja kolmannen värin, rose nuden välillä ja päädyin roseen. Perustelin itselleni, että ruskeita sävyjä on tullut hankittua kaappiin jo niin monta ja rosen sävyt korostavat vihreitä silmiä. Yllätyin positiivisesti lisää, koska sävyt tosiaan olivat nudemaisia. Ei liian värikkäitä vain.. en osaa edes selittää! :D Täydellinen paletti. Joudun silti hankkimaan ehkä myös tämän sävyn, koska upea! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaapa hyvältä! Täytyykin itsekin kurkata miltä ko. sävyt näyttää :) Ja jep, tämä on kyllä myös aika ihana ;) Eikai niitä koskaan voi olla liikaa? Kiitos kun kävit kommentoimassa! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.