keskiviikko 3. elokuuta 2016

adopt' tuoksut / ARVONTA

Kerroin viime viikolla monipuolisista adopt' tuoksuista ja nyt yhdellä teistä on mahdollisuus voittaa itselleen ihana paketti adopt' tuoksuja omaan käyttöön! Alla osallistumisohjeet.

ARVONTA:
 • Osallistu arvontaan kommentoimalla tätä postausta. Olisi mukava kuulla miltä tällainen hieman erilaisen konseptin tuoksu vaikuttaa ja olisiko se toimiva esim. omassa käytössäsi?
 • Jätä myös joko sähköpostiosoite tai tunnistettava nimimerkki, jota voin huhuilla täällä arvonnan päätyttyä.
 • Arvonta-aika pe 5.8. klo 20:00 asti ja voittajaan otan yhteyttä heti arvonnan päätyttyä.
 • Arvontapalkinnon sponsoroi ja toimittaa adopt'

PALKINTO:

12 kpl ihania adopt' tuoksuja, joiden joukosta löytyy mm. myös minun suosikkini: Fleur de Coton sekä Thé Vert. Alla kuva arvontapalkinnosta.Tutustu adopt'in omaan verkkokauppaan ja laajaan tuoksuvalikoimaan täällä: www.adopt.fi
adopt'in löydät myös Facebookista: www.facebook.com/adoptperfumefinland
Käy kurkkaamassa myös adopt'in Instagram: @adopt_perfume_finland

adopt' -tuoksuihin pääset nyt tutustumaan myös kaikissa K-Citymarketeissa. Cittareista löydät suosituimmat adopt' -tuoksut, eli Thé Vert (Green Tea), Vanille Coco, Fleur de Coton (Cotton Flower), Pamplemousse Grenade (Grapefruit Pomegranate), Grenadine, Fleur de Cerisier (Cherry Blossom), Musc Blanc (White Musc) ja Aqua Liguria.

Kiitos kaikille osallistujille! Tällä kertaa palkinnon saa Elise H! Olen laittanut sinulle meilin :)

76 kommenttia :

 1. Mun mielestä kuulostaa hyvältä! Ite käytän töissä, päivä menoissa vapaalla ja ilta menoissa aina eri tuoksuja. :)

  minnasie@gmail.com
  -M-

  VastaaPoista
 2. Konsepti kuulostaa hyvältä, itse oon tosi nirso tuoksujen suhteen ja hajuherkkä, niin että eri tilanteissa pitää todellakin olla eri tuoksu. Tällainen 12 tuoksun pakkaus olisi siis ihan unelma! :)

  -TaijaKKK

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa ihanalta ja monipuoliselta setiltä :) Satuj

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa toimivalta! Ihania sopivan kokoisia hajuvesiä! Tykkään vaihdella tuoksua fiiliksen mukaan niin nämä olisivat oivia siihen tarkoitukseen!

  Johannapieni@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Hyvänkuuloinen konsepti! Eri tilanteisiin kun haluaa erilaisen tuoksun :)

  pauliina.kaario@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Konsepti kuulostaa tosi hyvältä! Itse en ainakaan viitsi kuljettaa isompaa hajuvesipulloa mukana, mutta tällainen pieni mahtuu hyvin iltalaukkuunkin ja mikä parasta, kun voi vaihdella tuoksuja eri tilanteisiin :)

  VastaaPoista
 7. Oi on tosi ihania tuoksuja sopivan pienissä pulloissa. Mukaan niitä arvonnassa tavoittelemaan. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Kuulostaa tosi ihanalta ja olisi kyllä toimiva minulle!! :)

  -O-

  VastaaPoista
 9. Kuulostaa kivalta! Juuri tällainen pieni tuoksu olis kiva ottaa mukaan esim. matkoille ☺ nekku7@msn.com

  VastaaPoista
 10. Nuo kuulostavat täydellisiltä mun maailmaan :)

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 11. Varmasti todella monikäyttöisiä tulisivat olemaan, puhtaisiin lakanoihin, huonetuoksuna, hajuvetenä ym... Täytyy ehdottomasti käydä tutustumassa jos arvontaonni ei osu kohdalle :)
  mar.marttinen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 12. Sopisi minulle. En tarvitse kallista merkkituotetta isoa pulloa, vaan erilaisia erilaisiin tunnelmiin ja tapahtumiin.
  mummolta@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Kuulostaa just mahtavalta! Pidän siitä, että eri hetkiin on erilainen tuoksu ja tuoksuihin voin myöhemmin jopa yhdistää kenties elämäni tärkeimpiäkin hetkiä. Ihanaa, että nämä tuoksut ovat pienissä pakkauksissa, koska en itse ikinä raaski ottaa käsilaukun täytteeksi ja painoksi kovin jykeviä ja isoja hajuvesipulloja, joten nämä olisivat täydellisiä tähän talouteen:)

  VastaaPoista
 14. Kuulostaa kivalta, ja varmasti kävisivät niin arkeen kuin reissuillekkin :)

  -Maarit
  homppimaarit@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Nämä olisivat juuri hyviä esim matkalle tai käsilaukkuun kun lähtee johonkin illanviettoon. :) Toimii!

  jatta.pietil@hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Minusta konsepti on kiva ja itseasiassa ostinkin jo yhden tuoksuista, kun satuin huomaamaan niitä kaupassa :) Minun mielestä tuoksuissa hyvää on juuri niiden pieni, kompakti koko, jolloin ne on helppo sujauttaa laukkuun. Tykkään kantaa mukana hajuvettä, sillä töihin mennessä vaihdan toiset vaatteet ja haluan suihkauttaa niihinkin tuoksua :) Plussaa myös edullisuudesta!

  idalinden93@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Heips, konsepti kuulostaa oikein kivalta ja toimivalta. Varmasti menen tutustumaan näihin jos arpaonni ei suosi tällä kertaa :-)

  black_wing(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Ihanan pienet putelit, yleensä ehdin kyllästymään tuoksuun ennen kuin ehdin käyttää ison pullon kokonaan loppuun. :)
  Sarkku
  sarkku-@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Tuoksut vaikuttavat kiinnostavilta ja olisi kiva kokeilla niitä :)!
  mirka.kuula@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Tämä on hyvä idea, itellänikin tulee käytettyä eri tuoksuja arkena ja juhlana sekä kesällä tykkään käyttää makeata tuoksua :)

  astikainen93@hotmail.com

  VastaaPoista
 21. Airiina
  Vaikuttavat hyviltä, itse en ole näitä vielä kokeillut mutta kiinnostus heräsi juuri pullojen pienuuden takia, käsilaukussa kulkee hyvin.

  aiholapp(at)uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 22. Tuollainen setti toimis mulla tosi hyvin, ei ehtis kyllästyä yhteen tuoksuun kun valinnanvaraa olisi ja lisäksi mahtuvat laukkuun mukaan.
  -Ada
  aadaa93(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 23. Hei! Vaikuttaa tosi hauskalta idealta. Itse olen kyllä jumiutunut yhteen ja ainoaan hajuveteen, tästä voisi saada vähän vaihtelua. :)
  t. mirdie
  maiju_katariina@windowslive.com

  VastaaPoista
 24. Käytän hajuvettä joka päivä ja mieluiten aina erilaista, nämä olisivat täydellisiä:)
  mannanposti(at)luukku.com

  VastaaPoista
 25. Kuulostaa tosi ihanalta! Ovat taatusti tosi käteviä ottaa mukaan töihin, reissuun ja kaupungille mukaan. Pullojen koko vaikuttaa näppärältä, ei pääse kyllästymään. :)

  jennuli_n@hotmail.com

  VastaaPoista
 26. Vaikuttaa ihanalta idealta! Paljon valinnanvaraa, näppärä koko, eikä hinnallakaan ole pilattu. Täytyy käydä tuoksuttelemassa kaupassa :)

  maria.raisanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 27. Tosi hyvältä kuulostaa. Käytän eri tuoksuja esim töissä kun vaikka menisin juhlimaan. Kyllästyn myös jos aina samaa. Annukka14@hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Kuulostaa hyvältä! Pienemmissä paketeissa oleviin ei ehdi kyllästyä ja tuoksua voi vaihtaa mielialan ja tekemisen mukaan :) helppo ottaa myös mukaan kun menee kätevästi laukussa!

  annariina92@luukku.com

  VastaaPoista
 29. Kuulostaa hyvältä ja käytännölliseltä idealta, varsinkin jos tykkää vaihdella tuoksuja tilanteiden mukaan tai jos kyllästyy yhteen tuoksuun nopeasti, kuten minä :)

  hannakaisa.rasanen@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Mun mielestä kuulostaa hyvältä. Itse muutenkin yhdistän tuoksun mielelläni johonkin tilanteeseen ja muistoon, ehkäpä juuri siihen fiilikseen joka siinä hetkessä oli. Siksi onkin aika ihanaa että on tällaisia moneen sopivia minituoksuja joista voi löytää eri tilanteisiin ja tarpeisiin sopivan tuoksun. Ja pullo kulkee helposti mukana ja voi aina helposti lisätä tuoksua reissussakin. Mukana siis kivassa arvonnassa :) -susAnn

  VastaaPoista
 31. Kuulostaa hyvältä! Oma tuoksuvarasto onkin säälittävän suppea, joten täydellinen palkinto :)

  VastaaPoista
 32. Vaikuttaa mahtavalta! Itse tykkään vaihdella tuoksua tosi usein, joten nämä sopisivat omaan käyttöön loistavasti. Myös purnukat ovat aivan ihanan värisiä! :)

  saraana.makela@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Käytän eri vuodenaikoina eri tuoksuja ja myös päivittäisessä käytössä vaihtelen tuoksuja menojen mukaan eli kuulostaa käytännölliseltä paketilta.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Nämä tuoksut kuulostavat mielenkiintoisilta. Pullot vaikuttavat käteviltä ja tuosta valikoimasta löytyy varmasti monille sopiva tuoksu.

  -anettes

  VastaaPoista
 35. Kiva idea ja pakkaukset vaikuttavat siroilta ja käteviltä! Hinta on edullinen ja juuri tällaiset aidot tuoksut kiinnostavat minua :)

  minnalai4@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Nämä tuoksut tuntuvat todella kiinnostavista, niin arkeen kuin juhlaankin. Mielelläni kokeilisin :)

  Emilykq358@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Nämä on ihania! Helppo kantaa mukana ja niin edullisia että voi ostaa useamman 😊 rantala.hanna@hotmail.com

  VastaaPoista
 38. Kuulostaa kivalta! :)

  VastaaPoista
 39. Kuulostaa kokeilemisen arvoisilta! Soppeli laukkuun!
  outikoskela80@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Ompas kiva arvonta! Täytyy myöntää, että ajatus näiden testaamisesta houkuttaa kyllä, vaikka nyt käytänkin aina samaa lempparia:D saattaisi löytyä uusia ihania tuoksuja!🌸🌺
  jansku92@hotmail.com

  VastaaPoista
 41. Kuulostaa upealta. Käytän eri tuoksuja eri tilaisuuksissa.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 42. Onpa paljon ihanan näköisiä eri tuoksuja! Olisi tosi kätevää ottaa kassiin mukaan kun pullot ovat aika pieniä :)

  sinituuliaojala@gmail.com

  VastaaPoista
 43. Kuulostaa innostavalta ja toimivalta. Vaihtelunhaluiselle ihan mannaa 😊
  T. Nelliina
  nelliina(@)yahoo.com

  VastaaPoista
 44. Henna28
  Konsepti kuulostaa hyvältä, käytän tuoksuja joka päivä ja ilo olisi vaihdella jopa sekoittaa niitä usein.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 45. Oi, tollaset pienet ja helposti mukaan otettavat hajut ovat just bueno! Itellä löytyy monta eri tuoksua, joita tykkään vaihdella päivien ja mielialojen mukaan. Yleensä hajuvedet vain ovat liian isoja pulloja, jotta niitä kehtais kuljettaa mukana.

  jenna.posio(at)gmail.com

  VastaaPoista
 46. Monta eri tuoksua jokainen omaan tilanteeseensa kuulostaa aikas kivalta :) itse oon jumittunut vaan yhteen tuoksuun, joten tommonen mahdollisuus ois kyllä mukavaa vaihtelua!

  -rhesus

  VastaaPoista
 47. Mulla ainakin toimisi. Hajuvedet on kuitenkin usein niin kalliita, ettei niitä kovin montaa viitsi ostaa ja toisaalta myös aika riittoisia niin ettei kaapissa olisi kovin monelle edes tilaa. Tämän konseptin avulla saisi laajan valikoiman tuoksuja käyttöön ja pieni pullo olisi helppo sujauttaa iltalaukkuun tai arkena meikkipussiin.

  mv.seppanen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 48. Vaikuttaa kivalta ja monipuoliselta.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 49. Aivan ihana olisi kokeilla! Harvoin ostan tuoksuja, jumittunut vanhaan. Minua saisi vähän tuuppaista kokeilemaan uutta! Ihanaa olisi kokeilla uutta ja tuntea olonsa jokapäivä kauniiksi ja hehkeäksi! :)
  ssofia.o@hotmail.com

  VastaaPoista
 50. Nerokasta tuoksu suunnittelua!
  30ml pakkaus on suorastaan loistava! Ja sehän on tosi että monet tuoksut eivät sovi sekä ilta että päivä käyttöön tai kesään/talveen.
  Siksi fiilistelenkin pientä pulloa koska henkilökohtaisesti minulla jokaisen tuoksun kohdalla menee yleensä niin että ne joutuu heittämään roskiin ennen kuin ehdin käyttää ne loppuun. Säilytän hajuvesiä siis 1-2vuotta koska yleensä sen jälkeen tuoksu laimenee tai muuttuu.
  Ja ehdottomasti arvonnassa mukana :)
  paula.tuomenharju@gmail.com

  VastaaPoista
 51. Tuoksut vaikuttavat todella mielenkiintoisilta! Itse tykkään käyttää juurikin eri tilaisuuksiin ja hetkiin erilaisia tuoksuja. Näitä olisi siis todella mukava päästä testailemaan :)

  VastaaPoista
 52. Tää on juurikin mun juttu! Kesäisin tykkään käyttää aivan erilaisia tuoksuja kuin talvella, samoin töissä ja juhlissa omansa.

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 53. Hauskalta konseptilta kuulostaa ja tehty just mua varten, tykkään arjessa käyttää kevyitä tuoksuja ja juhlaan tai spessumpaan sit omia tuoksuja :)

  VastaaPoista
 54. Sopisi hyvin mukana pidettäväksi ja pullot ovat kivan näköisiä.
  t. Tiina miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 55. Peppi
  Kyllä kuulostaa konsepti hyvälle, kivat pikku pulloset. Olisipa nyt Onnetar kuulolla.

  peholapp(at)uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 56. Mielenkiintoiselta kuulostaa :)
  -A.P.
  narni4(at)outlook.com

  VastaaPoista
 57. Voi miten söpöjä ja herkullisen värisiä pikkupulloja! Mua alkoi heti
  kiinnostamaan nämä tuoksut, kun ekan kerran kirjoitit niistä. Käytän
  aika harvoin mitään hajuvesiä. Kesällä ihastuin Biothermin Eau Pure vartalotuoksuun, mutta en ole vielä raaskinut ostaa sitä itselleni.
  Hauskaa matkaa teille. ps. Olen ollut blogisi lukija jo ensimmäisen blogin aikana ja tykännyt todella paljon Kaapon kuvista. Itselläni on myös 3v.Staffi tyttö t.Sari

  VastaaPoista
 58. Hyvä idea, sillä minulla ainakin kestää ikuisuus että saan normaalikokoisen pullon käytettyä :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 59. Hyvän kokoisia pulloja! Mahtuu sopivasti käsilaukkuun :) Itse käytän tuoksuja paljon ja olisi mahtavaa saada nämä haltuun! :) Sara.salmela@gmail.com

  VastaaPoista
 60. Söpöjä pikkupulloja. Näitä olisi kiva reissuunkin ottaa mukaan eivätkä pyörisi hyllyssä turhan kauaa.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 61. Nämä adopt tuoksut ovatkin jo tuttuja! Monesti keskisellä olen näitä nuuskutellut ja meinannut kotiuttaa! Mutta ongelma on ollut yhden mieleisen valinta kun niin moni tuoksu mielyttää :D eli todellakin nämä olisi todella käteviä ja mukavia tuotteita omaan käyttöön :)

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 62. Mukana arvonnassa, tuoksut ei ole tuttuja enkä ole tainnut koskaan kuulla. Testaamaan olisi kiva päästä :)

  hemantinde@hotmail.com

  VastaaPoista
 63. Ehdottomasti hyvä idea ja tulisi varmasti itsellä kovaan käyttöön! 😊

  tuijavaittinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 64. Aika mainiolta vaikuttaa ja kyllä kelpais ja houkuttais päästä testaamaan! :) itse käytän nykyään lähinnä spessutilanteisiin esim. Iltarientoihin tahi rehveille, mutta olis vaan aika huippua saada tuoksut erilaisiin tilanteisiin :) Eli mukana arvonnassa!
  sansandelisa@gmail.com

  VastaaPoista
 65. Todella mielenkiintoinen ja ennen kaikkea toimiva konsepti! Olen ystävälläni kokeillut heidän vaniljaista tuoksuaan ja ihastuin täysin. Suurena tuoksujen ystävänä pidän erityisesti heidän tavastaan pakata tuoksut. Pieneen tilaan menevät tuoksupullot eivät aiheuta kriisiä miehen kanssa, hän ei aina pidä siitä miten kosmetiikkani valtaa alaa pienessä kodissamme. Näitä voisi hyvin mielin jättää myös toimistolle työpöydälle. Toivon todella onnen olevan myötä, tuoksut pääsisivät hyvään kotiin! ;)
  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 66. Ei ole tuttu merkki mutta nettisivujen perusteella mielenkiintoinen tapaus :) En poistu kotoa koskaan ilman hajuvettä. Suosin pieniä pulloja, koska tykkään pitää käytössä muutamaa eri tuoksua eri tilanteita ja fiilistä varten, jotenkin sitä ehtii jo kyllästyäkin jos liian iso pullo on käytössä. Täytyy käydä tuoksuttelemassa Cittarissa :)

  VastaaPoista
 67. Ihan uusi tuttavuus. Käytän melkein joka päivä hajuvettä. :)
  Ois kiva voittaa! :)
  pavetsu83@hotmail.com

  VastaaPoista
 68. Mukana ihanassa arvonnassa! Nuo tuoksuthan kuulostavat vallan mainioilta tällaiselle kuin minä, joka haluaa paljon vaihtelua tuoksuihin aina mielialan mukaan :) Mielelläni kokeilisin :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 69. Vaikuttaa hyvältä, varsinkin tuo koko miellyttää.
  Pitäisi vain päästä tuoksuttelemaan.
  Nina
  ippenpippen72@suomi24.fi

  VastaaPoista
 70. Voi hemmetti..! :D Olin jo päättänyt, etten osallistu mihinkään tuoksuarvontoihin, koska välillä tuntuu etten ehdi käyttämään entisiäkään loppuun.. Mutta sitten menin ja tutustuin viime vkon postaukseesi (jonka jätin tarkoituksella lukematta etten vaan innostu uusista tuoksuista :D) ja tuohan on just eikä melkein täydellinen konsepti mun hajuvesikäyttöön! Nimenomaan jokaiselle fiilikselle ja melkein päivällekin pitää olla oma tuoksunsa :) Ja sitten on ihanaa kun johonkin spesiaalitapahtumaan voi laittaa jotain tiettyä tuoksua ja jatkossa muistaa hyvät fiilikset sieltä vain tuoksutellen kyseistä hajuvettä ♥ Joten pakkohan se on koittaa onneaan tässä.. Toiv natsaa! :)

  sanna.vesanen (at) yahoo.com

  VastaaPoista
 71. Mukana! Kiinnostaa kyllä ja mukavan pienet pullokoot tuoksuissa.

  VastaaPoista
 72. Mukana. :) Pieni pullon koko olisi tosi kätevä!!
  cessi123@hotmail.com

  VastaaPoista
 73. Mukana arvonnassa! Valikoima ainakin on mukavan laaja noissa tuoksuissa. juhtimus(ät)gmail(piste)com

  VastaaPoista
 74. Mielellänipä testaisin noita tuoksuja. Pidän aika miedoista hajusteista, ja uskon, että noista voisi löytyä sopiva minullekin. :) hiltuha(at)gmail.com

  VastaaPoista
 75. Tuoksut kuulostavat hyviltä ja ihanan monipuolisilta jokaiseen makuun :).
  ida.aleksandra.takala@gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.