perjantai 29. heinäkuuta 2016

Täpinöissään

Täällä alkaa matkajalkaa vipattaa, nimittäin ensi viikolla olisi tarkoitus pakata kimpsut ja kampsut, jättää koirat hoitajalle kotiin ja suunnata viikoksi rakkauslomalle Espanjan auringon alle Tuukan kanssa. Kyllä tätä on odotettukin - ja pienenä skeptikkona odotan edelleen, että joku Eyjafjallajökull tai vastaava purkautuu, emmekä pääse matkaan.

Tepastelin meidän majoitusalueella eilen Google Mapsin ukkelin kanssa, ja katselin mitä kaikkea lähistöltä löytyy. En malta odottaa, että pääsen tepastelemaan ihan livenä Palman ihanille kujille ja nauttimaan vaaleahiekkaisesta rannasta, jonka vierellä hotellimme tönöttää.

Ennen reissua on vielä edessä huomiset, isot kavereiden synttärijuhlat ja yksi työviikko. Ensi viikolla taitaa suurin osa lomalaisista palailla toimistolle ja työhommat normalisoituu hieman. Pari kulunutta viikkoa on ollut todella rauhallista työrintamalla, toisaalta se on ollut mukavaa, sillä se on mahdollistanut hyvin etäpäivien pidon ja olen voinut nauttia myös auringosta läppäri sylissä. Toisaalta taas olisi voinut itse lomailla ko. ajan, mutta ensi kesänä sitten.

Onneksi sentään on vielä tuo yksi lomaviikko käytettävänä ja pääsee nauttimaan siitä palmujen alle. Kauheasti olen suunnitellut kaikkea, mutta koitan myös pitää loman lomana, ettei tule riekuttua liikaa ympäriinsä eri paikkoja tutkaillen. Jos parina päivänä tekisi retkiä ja muut päivät ottaisi rennosti ilman aikataulua.

Tänään saan vihdoin rakennekynnet takaisin, ai että tämä omien kynsien kuntoutusprojekti on ollut pitkä ja ärsyttävä. Viimeisten rakennekynsien jälkeen siis omat kynteni oli niin pehmeät että halusin pitää taukoa. Oma kynsi kun ei saa happea rakenteen alla, niin se voi pehmentyä ja minulla oli kipeät sen jälkeen, kun itse poistin rakenteet niiden päältä. Mutta nyt on mennyt jo niin kauan, että uskallan taas ottaa ja pitäähän sitä nyt lomalle saada uudet, nätit kynnet.

Ja huomenna tosiaan juhlistetaan kahta kaveria ja porukkaa kokoontuu taas paljon ystävämme luo, siellä on hauska juhlia, kun alakerrasta löytyy oma baari - ei tarvitse lähteä mihinkään kesken pirskeiden.

Työkaverini on taitava ompelija ja hän on tehnyt minulle mittatilaustyönä hameen. Minulla oli suosikki hame vuosia sitten, joka ei enää valitettavasti mahdu ihan päälle näyttämättä makkarankuorelta - siispä päätin kysäistä, josko työkaverini osaisi sellaisen minulle tehdä ja ai että miten hieno siitä tulee! Saan tänään valmiin hameen ja aion laittaa sen heti huomenna juhliin. Täydellisesti istuva, mittatilauksesta tehty hame on kyllä sellainen vaate, minkä jokaisen naisen tulisi hankkia - ei sitä ihanuutta tajua, ennen kuin sovittaa omien mittojen mukaan tehtyä mallikappaletta.

Ilon aiheita löytyy siis lähitulevaisuudesta paljonkin, hyvillä mielin siis tähän alkavaan viikonloppuun ja sitten häämöttävään ensi viikkoon ja lomamatkaan.

Oikein hauskaa viikonlopun alkua teillekin! :)

4 kommenttia :

 1. Ihanan positiivisia juttuja oli postaus täynnä :) mullakin alko 3vkon kesäloma tänää <3 oikein ihanaa rakkauslomaa teille ja viikonloppua myös!

  VastaaPoista
 2. PS, ois kiva nähdä se hame :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin heittää snäppiin siitä sulle kuvan jos en tänne laita! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.