lauantai 16. heinäkuuta 2016

Grill & chillTäällä on vietetty rentoa päivää kotosalla.. Aurinko pilkottelee välillä pilvien takaa ja lämpötila on mukava. Nukuttiin pitkään, köllöteltiin koirien kanssa sängyssä ja ollaan vain oltu ja rentoiltu. Äsken tehtiin meille grillivartaita ja syötiin terassilla. Yritän kokoajan teeskennellä, että olen itsekin lomalla, mutta ei se taida ihan onnistua. Ruoan jälkeen lepäilin hetken aurinkotuolilla, aurinko on todella kuuma aina kun pääsee pilven takaa porottamaan. Harmillisen vaihteleva sää on kyllä ollut, ja jotenkin kyllästyttää koko aihe. Suomen kesä siis.

Kokeile tänä kesänä: täytä jättiherkkusienet Koskenlaskijan Paprika sulatejuustolla ja laita grilliin. Nam!Viime yön vietin osittain uutisia ja matkailupalstoja lukien, seurasin Turkin tilannetta ja lueskelin paikalla olevien informointia ja mietteitä. Omat ajatukseni jakautuvat hieman osiin; toisaalta harmittaa monien loman peruuntuminen tai "pilalle meno", mutta samalla se tuntuu hyvin pieneltä asialta, kun miettii, miksi tämä kaikki on tapahtunut. Jännityksellä odottelen miltä tulevat päivät näyttävät. Jos Turkin tilannetta on yhtään seurannut, on varmasti samaa mieltä siitä, että tämä ei ollut mikään totaalinen yllätys.

Maailmalla tapahtuu, ja meidän on kai vain yritettävä oppia elämään tässä muuttuvassa maailmassa. Onneksi täällä kotipuolessa kaikki ainakin toistaiseksi on hyvin, ja saa olla vielä turvallisin mielin.

Tänään on tarkoitus mennä ystävälle istuskelemaan iltaa. Ulos en taida tänään lähteä, rahan säästö ja pitkät yöunet houkuttaa enemmän. Mutta illaksi on kiva liittyä tyttöjen seuraan. Nyt pohdin vakavasti pikapäikkäreitä aurinkotuolissa ja pikkuhiljaa pitääkin alkaa jo siistiytymään, että kehtaa lähteä ihmisten ilmoille.

Ihanaa päivää ja viikonlopun jatkoa <3

4 kommenttia :

 1. Tottakaihan se harmittaa, jos kauan kaivattu loma menee tuollaisten tapahtumien takia pieleen, mutta samaa mieltä kuin sinäkin, että suuremmassa mittakaavassa kun miettii, niin pieni asia se kuitenkin on. Ehkä eniten on ärsyttänyt englantilaisissa nettilehdissä luetut tiettyjen turistien rutinat siitä, miten Nizzan tapahtumat pilasivat loman ja shoppailut. Siis oikeasti... Ihmisiä, myös lapsia, kuoli ja eniten harmittaa loman ja shoppailujen meno pilalle? Ei taida prioriteetit ja empatiakyky, suhteellisuudentajusta puhumattakaan, olla ihan ajan tasalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan järkyttävä tuo Nizza-asia, ja miten ihmiset päästääkään tuollaisia suustaan :'( Suhteellisuudentaju - sinäpä sen sanoit! Kyllähän monesti ihminen ensin ajattelee asiaa omalta kannaltaan, mutta tässä aiheessa kyllä ei niin kannata tehdä, tai ainakaan sanoa sitä ääneen. Todella surullista. Mukavaa viikonvaihdetta ja kiitos kun kävit kommentoimassa. :)

   Poista
 2. Itsekin täällä viettänyt viime yön lueskellessa uutisia eikä unista tahtonut tulla mitään. Ensi viikon torstaina ois matka Turkin Sideen, saa nähdä lennättääkö matkatoimistomme vai peruuko tulevat lähipäivienkin matkat. Jännityksellä siis odotellaan mitä tuleman pitää, ylipäätään koko Turkissa. Pahaksi on kyllä kärjistynyt tilanne :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nenna, toivotaan loman ja Turkin tilanteen kannalta parasta :) Kiitos kun kommentoit ja kivaa päivää!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.