torstai 28. heinäkuuta 2016

adopt' tuoksutMikä tuoksu kuvaa sinun fiilistäsi?

Monella meistä saattaa olla tuttu ja turvallinen vakiotuoksu, mutta se ei sovi aina ihan jokaiseen menoon ja fiilikseen. Mitä, jos meillä voisi olla samalta valmistajalta muutama erilainen tuoksu kuvastamaan sen hetkistä tunnelmaamme? Töihin ja bileiltaan ei välttämättä halua suihkautella samaa tuoksua, kun tismalleen sama tuoksu ei välttämättä toimi myöskään keskikesällä ja sydäntalvella.

Jos tällainen tunnepohjainen ajattelumalli sopii sinulle tuoksujen valinnassa, on ranskalainen, tunnettu suunnittelija Dominique Monlu kehittänyt mielenkiintoisen ratkaisun. adopt' tuoksut on suunniteltu helpottamaan tuoksuvalintaamme tilanteessa kuin tilanteessa.Helpot ja kapeat, 30 ml pakkaukset on mukava sujauttaa vaikka iltalaukkuun, työpöydän laatikkoon ja eteisen hyllylle. adopt' tuoksuja on 40 erilaista, eli voisin tässä heittää lupauksen ilmoille, että jokaiseen tunnelmaan ja jokaiselle naiselle löytyy omanlainen tuoksu.

"adopt’ on korkealuokkainen Ranskassa suunniteltu ja valmistettu tuoksusarja. Kaikki adopt’ tuoksut kuuluvat hienompaan eau de parfum -kategoriaan; hajuvesien kalleinta ja hienointa ainesosaa, tuoksutiivistettä,  käytetään enemmän kuin esimerkiksi eau de toilette:ssa. Tarkoin valikoidut ainesosat ja valvottu tuotantoprosessimme Ranskassa takaavat aina 100 % laadukkuuden."Erityisesti kaksi näistä testaamistani adop't tuoksusta oli eniten mieleeni, alla pienet esittelyt suosikeistani.

adopt' Fleur de coton
Herkässä tuoksussa leijuu puuvillankukat ja jasmiini. Kukkaistuoksu.
Tuoksua kuvaa mielestäni parhaiten sana "suloinen". Tuoksu on ihanan pehmeä ja samettinen, mutta samalla voi selkeästi haistaa raikkaan jasmiinin. Tämä tuoksu on ehdottomasti työtuoksu, pehmeä ja ruhallinen.

adopt' Thé vert (green tea)
Tämä valovoimainen tuoksu elvyttää sinut. Sitrustuoksu.
Tuoksu on mielestäni todella energisoiva ja sopii esim. vapaapäiville ja viikonloppupäiviin. Raikas, mutta samalla puhdas ja pehmeä tuoksu on ihanan piristävä.

Näissä tuoksuissa mielestäni todella hyvää laadun ja pakkauksen lisäksi on myös edullinen hinta. Kuinka monta kertaa olet saanut 30 ml parfyymin hintaan 8,90€? Tuo edullinen hinta mahdollistaa myös muutaman tuoksun käytön samanaikaisesti, juuri kuten adopt'in perusideaan kuuluukin.

Tutustu adopt'in omaan verkkokauppaan ja laajaan tuoksuvalikoimaan täällä: www.adopt.fi
adopt'in löydät myös Facebookista: www.facebook.com/adoptperfumefinland
Käy kurkkaamassa myös adopt'in Instagram: @adopt_perfume_finland

adopt' -tuoksuihin pääset nyt tutustumaan myös kaikissa K-Citymarketeissa. Cittareista löydät suosituimmat adopt' -tuoksut, eli The Vert (Green Tea), Vanille Coco, Fleur de Coton (Cotton Flower), Pamplemousse Grenade (Grapefruit Pomegranate), Grenadine, Fleur de Cerisier (Cherry Blossom), Musc Blanc (White Musc) ja Aqua Liguria.

Eikun nuuskuttelemaan paikan päälle, lähimpään Cittariin! :)

Yhteistyössä adopt'

5 kommenttia :

 1. Kuulostaapa hauskalta, täytyy mennä tuoksutteleen :) mulla on arkikäytössä vs bodymistejä ja sit on muutama lahjaksi saatu hajuvesi joita tykkään käyttää special tapauksissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla myös VS body mistit käytössä :) mikä on sun suosikki? Mulla sheer love <3

   Poista
  2. Mulla on ollu pure seduction, such a flirt ja passion struck ja noista lempparein on such a flirt <3 täytyy tuoksutella tota sheer lovee myös! Noitahan saa cittareistaki, tai ainakin sai? Eikä ollut kovin pahanhintasia..

   Poista
  3. Oi, kaikenlaisia ihania juttuja saa nykyään Cittareista! :)

   Poista
 2. Pitääpä poiketa Cittariin. Kiitos vinkistä :)
  T. Nelliina

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.