maanantai 13. kesäkuuta 2016

Uusi sohvapöytäKirjoittelin tässä postauksessa tilanneeni meille uuden sohvapöydän vanhan rikkoutuessa. Mittailin, ja totesin tilausvaiheessa, että uusi pöytä tulee olemaan pienempi, kuin vanha. Pöydän kotiutuessa ja sitä mallaillessani taisin repiä päästäni yhden tai pari hiuskarvaa, sillä pöytä oli niin pienen näköinen verrattuna vanhaan pöytäämme. Epätoivon vallassa jo aloin etsimään suurempaa, mutta yhteistuumin päätimme Tuukan kanssa jättää pöydän paikoilleen, laittaa rahin sen viereen ja antaa silmän tottua.

Parin päivän kuluttua pöytä alkoi jo näyttämään paremmalta ja oikeastaan aika hyvältä, juurikin tuon rahikaverinsa kanssa yhdessä. Suurempi pöytä oli meille käyttöön turhan suuri ja tämä pieni on juuri täydellisen kokoinen siihen, mihin sitä kaipaamme. Eli satunnaisten iltapalojen ja herkkujen tasoksi.

Päädyimme siis pitämään tämän kaunottaren ja nyt olen jo niin tottunut siihen, että siitä luopuminen tuntuisi kamalalta. Pöydässä on kaunis marmoripinta ja tukevat, kauniin puunsävyiset jalat.

Pöydän löydät täältä.

Stone sohvapöytä täältä // vastaava marokkolaistyylinen rahi alennuksessa täältä // Stone sohvapöytä korkeammassa mallissa täältä
Elloksella on nyt meneillään suuri kesäale, ja jos olet harkinnut tilaavasi jotain alesta, kannattaa hyödyntää myös alla oleva koodi.

Jos rakastat marmorisia pintoja ja sisustusta, katso nämä suosikkini


Marmorin hoito:
Kiven perussuojaksi suositellaan marmorikiillotetta, jota voi ostaa hyvin varustetuista rautakaupoista. Sivele ohut kerros kiillotetta pöydän pintaan. (saa esim. rautakaupoista) Anna kuivua muutaman minuutin. Kiillota kuivalla liinalla. Käsittely tulee toistaa kerran vuodessa. Marmori on huokoinen kivilaji, jonka vuoksi värjäävien aineiden pääsyä kivipinnalle tulee välttää (esim. hapot, paistorasva, kahvi, marjamehu ym.).

Nyt on siis vanha sohvapöytä saanut korvaajan ja mitä enemmän sitä katselen, sitä nätimmältä se siroutensa ansiosta näyttää. Oli hyvä päätös antaa sille hetki aikaa ja antaa silmän tottua muutokseen. Rahin ansiosta tila ei jää liian tyhjäksi ja silti siinä mahtuu vielä kulkemaankin hyvin, ja koirilla on tilaa temmeltää. En ole muuten koskaan juurikin koirien takia voinut ajatellakaan pöytää, jossa on kulmat, sillä nämä tohelot iskisivät päänsä kulmaan varmaan päivittäin iltavillien aikaan. Siksi pyöreällä linjalla mennään edelleen. All in all, hyvä hankinta!


Ellokselta 25% alennusta ALE-tilauksesta - myös merkkituotteista!
ALENNUSKOODI: 335473

Tarjousehdot: 
Alennukset koskevat uutta tilausta Elloksen ALE-valikoimasta. Alennus koskee alehintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja (punaiset hinnat), myös merkkituotteita. Alennus on voimassa 12.6.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin eikä Design by -tuotteisiin. 

Sisältää kaupallisia linkkejä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.