sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Koirien joulu tuli aikaisin - leluvalikoiman päivitys!

Toinen odottaa vähän innokkaammin lelulähetyksen purkua, kuin toinen ;)


Ollaan ostettu Kaapon ruoat jo vuosien ajan heppakaupasta. Kaapolla on todella herkkä maha ja tuota sopivaa ruokaa saa vain parista paikasta, ja meitä lähempi on Horze. Se kuulostaa hassulta, mutta tosiaan Horze myy hevostuotteiden lisäksi myymälöissään tuotteita myös lemmikeille. Myös Horzen verkkokaupasta saa ruokaa ja tuotteita lemmikeille, oikeastaan todella laajasti.

Teinkin hetki sitten aika laajan tilauksen Horzelle, sillä oli aika laittaa uusiksi meidän vuosia vanhat leluvalikoimat koirille. Lisäksi tarvitsin koirille uuden makuualustan ja tarttuipa ostoskoriin myös erilaisia herkkuluita.

Beeztees makuualusta täältä / Beeztees vaalea lelu täältä / Beeztees kirjava lelu täältä 

Olen joskus täällä puhunutkin Pilvin tuhoamisvimmasta, ja siitä, että joskus yksinollessaan se tuhoaa meidän peittoja ja tyynyjä. Tähän ollaan kokeiltu vaikka mitä keinoja ja nyt aletaan olla vihdoin voiton puolella asian suhteen. Yksi suuri tähän asiaan positiivisesti vaikuttanut asia on ollut niinkin yksinkertainen, kuin uudet lelut. Vanhat lelut eivät jaksa aina kiinnostaa niin kovin ja vaikka sitä ei ensin tullut tajunneeksi, uudet lelut ovat poistaneet Pilviltä tuhoamisvimman. Eli kyllä niiden lelujen päivittäminen vaan kannattaa aina välillä.Beeztees vetolelu löytyy täältä / lisäksi tilasimme koirille Beeztees Knottie lateksilelun, joka löytyy täältä

Pidän Horzesta sen vuoksi, että siellä hintataso on mielestäni kohdallaan. Meidän lempimerkin Beezteesin tuotteita saa ihan parista eurosta ylöspäin. Joskus leluista saa maksaa jopa pari kymppiä kappaleelta, ja mielestäni se on hieman liikaa. Nämä meidän lelut maksoivat 4,95€ - 9,95€ / kpl.

Horzesta voi tilata vaikka Klarna laskulla, mutta myös yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä verkkopankkitunnukset käyvät maksuun. Postikulut 15€ - 69€ tilauksille ovat kohtuulliset, 6,40€ ja yli 69€ tilauksille maksuttomat.

Ja ettei unohdeta muita karvaisia tai karvattomia kavereita, löytyy Horzesta paljon tarvikkeita ja leluja myös muille lemmikeille.

Loppuun pieni kevennys. Tilasin tosiaan myös pari luuta, mutta halvan hinnan vuoksi en tajunnut katsoa luun kokoa. Noh, olihan se aikamoinen ja koiratkin olivat todella epäileväisiä, kun sen näkivät. Pahoittelut kännykkäkuvan huonoa laatua, mutta eiköhän nuo ilmeet käy hyvin selväksi tästäkin ;)Näiden ja muidenkin luiden kanssa suosittelen olemaan tarkkana, meillä koirat syövät luita vain valvonnan alla ja rajoitetusti. Luista voi irrota osia ja ne voivat takertua koiran kurkkuun jopa hengenvaarallisesti - tarkkailkaa siis koirianne.

Kaiken kaikkiaan olin tyytyväinen Horzen tilaukseen. Paketti tuli luvatussa ajassa ja oli pakattu mielestäni todella hyvin ja huolellisesti. Lelut olivat laadukkaan oloisia ja ehjiä sekä siistejä. Ja mikä tärkeintä, koirat ovat tykänneet niistä. Jos pohdit vaikka lemmikkisi leluvalikoiman päivitystä, uskallan suositella Horzea lämmöllä!

Lisää koirien puuhista Instagramissa & Snapchatissa, löytyy molemmista nimellä Kristiinamu.


Sisältää kaupallisia linkkejä.

8 kommenttia :

 1. Olet muutaman kerran todennut että sinulla ollut viimeaikoina alavireistä mielialaa. Olisi kiva kun olisit kertonut mistä tämä negatiivinen mieliala on johtunut, sitä et ole avannut. Itselläni tällä hetkellä stressiä ja taistelen huonon itsetunnon kanssa työelämässä ja olisi ihanaa kuulla vertaistukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Onpa harmi kuulla, että sielläkin on alamäen tynkää menossa :( Avaan täällä blogissa asioita niin pitkälle, kuten koen olevan sopivaa. Ymmärrät varmasti, että kaikki henkilökohtaiset asiat eivät tänne kuulu. Suurelta osin itsellänikin nämä alakuloiset olotilat ovat johtuneet stressistä ja väsymyksestä. Oletko pohtinut mistä tai kenestä tuo huono itsetunto työelämässä johtuu ja voisiko asiaa purkaa jollain tapaa esim. esimiehen tai luottamusmiehen kanssa? Älä anna kenenkään talloa ylitsesi töissä, se on sinun työpaikkasi ja tärkeä ja suuri osa päivääsi - töissä ei pidä kärsiä. Muutos lähtee kuitenkin aina itsestä eli kannustan nostamaan kissan pöydälle. Omista oikeuksista pitää saada ja pystyä pitämään kiinni <3 Paljon tsemppiä ja uskallusta ensi viikkoon! Tulehan kertomaan kuulumisia jos haluat :)

   Poista
 2. Repesin niin pahasti tolle jättiluulle. :D :D :D Ihan huikea, näyttää melkein puolikkaalta Pilviltä. Nämä koirajutut on kivoja luettavia, hauska kun teillä näyttää olevan kaksi täysin eri luonteista koiraa, jotka silti viihtyvät hyvin yhdessä. :) -Mervi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha :D Alkoi itseäkin naurattaa kun muistelin tuota! Ja olen miettinyt samaa, todella erilaiset, mutta silti kuin paita ja peppu, hyvä tuuri käynyt :) Kiva kun kommentoit taas, sait hymyn huulille! :)

   Poista
 3. Joo ja mua naurattaa, kun Kaapo on ihan silleen "ÄITI, mikä hitto tuo oikein on!?" :D Mulla on nyt heinäkuu menossa tän vuoden postauksissa ja pakko sanoo, että tuo blogitauko teki selkeästi sinulle ja blogille hyvää. En tietenkään tunne sua, mutta vaikuttaa, että tauon aikana oot saanu huimasti itsevarmuutta ja oot enemmän sinut itsesi kanssa. Huomaa, että et enää pyytele anteeksi sitä millanen oot, ja et esimerkiksi provosoidu ilkeistä kommenteista juuri ollenkaan. Mahtavia juttuja! Samoin blogissa on taas kosketuspintaa ja huomaa, että tää on sulle kiva juttu - ja näinhän se toki kuuluukin. :) -Mervi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Jep! Kiitos Mervi, kyllä olen kanssasi ihan samoilla linjoilla, että tauko oli paikallaan. Nyt on eri suhtautuminen blogiin ja se näkyy myös omasta mielestäni. Kiitos hyvästä palautteesta! Arvostan :)

   Poista
  2. Välillä sitä tarvii pientä etäisyyttä asioihin. Saa aikaa pohtia motiiveja asioille, samoin kuin prioriteetteja. :) Tai ainakin itselläni on näin. -Mervi

   Poista
  3. Kyllä, juuri näin se on myös minulla. :) Mukavaa iltaa!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.