torstai 23. kesäkuuta 2016

Kesäinen iltapäivä merellä

Eilen vietimme työporukalla pientä virkistyspäivää Helsingin rannikolla m/s Merisarasteen kyydissä. Olimme työpaikkani hupitoimikunnassa suunnitelleet meille mukavan iltapäivän merellä lounaineen ja virvokkeineen.

Puolen päivän maissa pakattiin kimpsut ja kampsut mukaan ja suunnattiin kohti Kauppatoria, josta meidän söpö paatti lähti liikenteeseen. Meitä oli 25 hengen porukka ja mielestäni se oli juuri sopivan kokoinen poppoo tällaiselle retkelle ja kyseiselle laivalle.

Ilma oli puolipilvinen, onneksi ei satanut. Sumu otti meidät vastaan merelle, mutta kun pääsimme Itä-Helsingin saaristoalueelle, sumukin hälveni. Musiikki soi ja kilisteltiin kuohuvalla.

Mielestäni on erityisen tärkeää, että työporukalla vietetään aikaa muutenkin, kuin toimistolla. Toisessa ympäristössä saa uuden kuvan ihmisistä ja tulee juteltua muustakin, kuin työasioista. Meillä on mielestäni oikein mukava työporukka ja meitä on eri ikäisiä ja eri tyylisiä ihmisiä. Mitä mahtavampia persoonia.Pysähdyttiin Malkasaaressa, jossa tepasteltiin hetki. Aurinko lämmitti ihanasti ja voi miten kaunista se ranta-alue ihanine laitureineen ja mökkeineen onkaan. Olin ensimmäistä kertaa tuolla suunnalla vettä pitkin, joten oli kiva nähdä Helsinkiä hieman erilaisesta näkökulmasta.

Iltapäiväristeilymme kesti vain muutaman tunnin, olisi sitä voinut mielellään jatkaa pidempäänkin. Osa lähti vielä jatkoille terassille ja itse suuntasin kotiin. Kotona heitin shortsit ja aurinkorasvat päälle ja menin ottamaan päikkärit terassille. Nukahdinkin ja heräsin kuola poskella puoli seitsemän maissa.  Mikä siinä on, että aurinkoa ottaessa nukahtaa aina? Hetken siinä vielä höpsöttelin Pilvin kanssa ja sitten alkoikin jo masu kurnia - tajusin että olin syönyt viimeksi lounasaikaan. Kaiken kaikkiaan ihana kesäpäivä tuo eilinen, näitä lisää!

Ja lämmöllä suosittelen tätä käyttämäämme laivaa vaikka työporukan tai ystäväporukan kesäpäivän viettoon, Merisarasteella oli myös loistava ja todella mukava henkilökunta. Tarkempia tietoja annan mielelläni, eli heitähän viestillä jos kiinnostaa.

Pian päästään juhannuksen viettoon, kun hieman lyhennetty työpäivä päättyy - edessä on todennäköisesti kiduttava kauppareissu ja sitten lepovaihde päälle. Ah, odotan jo että saa nukkua kolmena aamuna niin pitkään kuin nukuttaa! Aion ottaa näistä vapaista kaiken irti.

Oikein ihanaa juhannusta kaikille! :)

2 kommenttia :

  1. On todellakin hyvä, että välillä pääsee työporukan kanssa toimiston ulkopuolelle viettämään aikaa. Siinä tutustuu eri tavalla sellaisiin joiden kanssa ei vaikka jatkuvasti tee töitä yhdessä. Muutenkin on kivaa olla vaan ihan rennosti työporukalla, koska se on yleensä superhauskaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta turiset! :) Hyvää juhannusta!

      Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.