torstai 5. toukokuuta 2016

Outo vapaapäivä

Tänään on ollut ihan omituinen olo koko päivän.. Jotenkin tällainen arkipyhä laittaa aina mielen ihan sekaisin. Yleensä on tottunut siihen, että arkipyhänä ei voi tehdä mitään, kun kaikki paikat on kiinni, mutta tänään kävin ostoksilla ja asioilla. Tuntui hassulta olla arkena liikenteessä jossain muualla, kuin töissä.

Aamupäivällä lähdin tsekkaamaan kauppakeskus Selloon äskettäin avatun New Yorkerin - se oli todella suuri ja yllätyin miten edullista siellä oli. Tietenkin sieltä lähti muutama juttu mukaan, mutta kyllä hylkäsinkin monet vaatekappaleet siksi, että niitä löytyy jo tarpeeksi ennestään. Kuitenkin parit tarpeelliset ja yhden ei-tarpeellisen ostoksen tein. Shoppailun jälkeen käytiin ystäväni kanssa Jungle Juice barissa nappaamassa smoothiet, mutta ihan nappaamiseksi sitä ei voinut sanoa, sillä jouduimme odottelemaan yli 20 minuuttia meidän smoothieita. Noh, mikäs siinä kuulumisia vaihdellessa. Odotus kuitenkin palkittiin, sillä kyllähän ne juomat on ihan supereita. Olin haaveissa ostaa inkiväärishotin, mutta valitettavasti inkivääri oli loppu, enkä saanut sitä supervahvaa kurkun putsaajaa. Jotenkin kotitekoisista ei koskaan tule niin tujuja, harmi.

Kuvan Rimmel -geelikynsilakat saatu testiin


Sain tänään myös pitkästä aikaa uudet rakennekynnet, kyllä se olo on vaan paljon naisellisempi, kun on kynnet kauniina, eikä puoliksi lohkeilleet ja pureskellut omat, lyhyet kynnenpätkät. Havahduin juuri siihen, että olin lakkaillut kynsiä varmaan yli tunnin, mutta ei millään tuntunut onnistuvan ja putsasin kynnet muutaman kerran siinä välissä, ja eikun taas uutta yritystä kehiin. Milloin minusta tuli näin p*ska kynsienlakkaaja? Tänään ei yksinkertaisesti onnistu. Siispä luovutin ja laitoin vain kirkkaan lakan, jossa pieniä "karkkirakeita" seassa. Saavat välttää viikonlopun yli ja reissuun lakkaan sitten uudelleen, paremmin. Nämä on näitä elämän suuria huolia.. ;)

Tosiaan, en edes tiedä miltä päivältä tänään tuntuu - onneksi huomenna käyn toimistolla ja siitä saa taas hieman normaaliutta tähän rytmiin. Lauantaina olisi tarkoitus viettää meillä Tuukan syntymäpäivää grillaillen ystävien kesken. Täytyy toivoa, että emme tule enempää kipeäksi, Tuukallakin on nimittäin ollut vähän kuumeinen olo tänään ja eilen. Itse olen yrittänyt pysyä ajatuksissa terveenä ja mulla onkin onneksi ollut tänään parempi päivä kuin eilen.

Ei tänne oikeastaan kuulu sen kummempia, ajatukset ovat todella vahvasti jo lomassa ja reissussa, enää muutama työpäivä ja sitten voi heittää vapaalle hetkeksi. En tiedä vielä ollenkaan ehdinkö ajastelemaan postauksia loman ajaksi vai jääkö blogikin hetkeksi pauselle - reissuun en nimittäin ota konetta lainkaan mukaan, aion viettää lomaa myös tietokoneella olemisesta.

Siksi muuten kannattaakin laittaa meikäläisen Instagram seurantaan: @cavagram2 < sinne päivittelen varmasti reissunpäältä kuvia.

2 kommenttia :

  1. Täällä myös ollut ihan omituinen olo koko päivän! :D Eilen olin ensinnäkin perjantai fiiliksisssä. Porukkaakin oli niin paljon ruokakaupassa, että tuntui senkin takia viikonlopulta. Tänään onkin sit tuntunut sunnuntailta, koska pyhäpäivä. :D Vaikka hassua, kun kaupat kumminkin auki. Junge juicen smoothieta pääsin hetki sitten testaamaan ekaa kertaa. Oli ihan älyttömän hyvää!! :P Ihanaa, kun sulla loma ei kun lähenee! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Sama fiilis täällä :) kiva kun kävit kommentoimassa! Huomenna se oikea viikonloppu sitten alkaa :P

      Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.