torstai 28. huhtikuuta 2016

Täydellinen kesälaukku


Valentino Margaritas laukku täältä

Cavan lukijoille 10% lisäalennus kaikkiin Brand City Clubin tuotteisiin koodilla: CAVA16


Vaikka pukeudun usein mustaan tai muuten "tylsiin" väreihin, ovat laukkuni olleet lähes aina muun värisiä, kuin mustia. Jotenkin en osaa edes ajatella ostavani mustaa laukkua, paitsi pienessä koossa. Kaikki käyttölaukkuni ovat joko vaaleita tai harmaita, kuten tämä uutukainenkin. Sävyn nimi on cipria, eli vapaasti suomennettuna puuteri.

Mietin pitkään tämän ja mintunvihreän laukun välillä, mutta vaikka minttu himotteli kovasti, päädyin fiksumpaan ratkaisuun. Tälle värille tulee varmasti olemaan enemmän käyttöä ja näin ollen hyödyllisempi minulle. Ketjuhihna sopii tällaiseen laukkumalliin mielestäni paremmin, kuin nahkainen tai kankainen hihna. Tämä laukku pääsee varmasti käyttöön viimeistään lomareissulla tai viikonlopun risteilyllä - vielä hetken täytyy täällä Suomen "kevätkaduilla" odotella, että näin hempeää väriä uskaltaa ottaa käyttöön.

Yllätyin Valentinon laukuista, tai oikeastaan minulla ei ollut niistä kokemusta ennen tätä. Edulliseen hintaansa nähden laukku on tehty hyvin ja ompeleet on napakat. ja muutenkin matsku tuntuu paksulta ja hyvältä.

Kannattaa kurkata nuo BCC:n kamppikset, siellä on tällä hetkellä menossa Valentinon lisäksi Versace Jeans, SoyaConcept, GAS, ja Cavalli Class.

Alennuskoodi on voimassa 28.4.-1.5.
Yhteistyössä Brand City Club

6 kommenttia :

 1. hahah eihän toi oo aito Valentino! joku junttiyritys käyttää "oikean" Valentinon nimeä ja myy halpoja laukkuja.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Valentinoja on tosiaan kaksi: Valentino by Mario Valentino (founded 1952) ja Valentino (founded 1960), ja nämä laukut ovat tosiaan Valentino by Mario Valentinon aitoja laukkuja. Ei ole kyseessä feikkituote, sellaisia en missään nimessä ostaisi saatika mainostaisi blogissani. Lisätietoja näistä brändeistä saat vaikka Googlettelemalla :)

   Poista
 2. Tuo tyttömäinen väri on sulle juuri passeli. Itselle ei, tulisi allergia. ;) Hieno asia, että materiaali on tekonahkaa!
  Ihme, että on kaksi samaa merkkiä olevaan laukkuvalmistajaa, yleensä tällaisista seuraa jokin oikeustaistelu. Ja vielä mainostaa Valentinon laukkuna, jota se ei ole ja joksi heti kyllä kaikki sen mieltäisivät. Eli Mario Valentino olisi hyvä tarkennus. ;)
  Oikeat Valentinon laukuthan maksaa reilu 1.000 € alkaen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Jep, mietin samaa, että molemmilla yleisnimenä tuo pelkkä Valentino. Logossa laukun sisällä isolla Valentino ja sen alla pienellä tuo Valentino by Mario Valentino. Täytyykin laittaa tästä BCC:llekin viestiä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.