keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Jatka lausetta...

Tällainen kiva postausidea tuli vastaan, joten pistin heti tohinaksi! Kirjoittelin tätä postausta osissa, eli älkää ihmetelkö jos ajatus tai timeline hyppii.

En ymmärrä... miksi tämä ensimmäinen kysymys jäi viimeiseksi enkä osaa keksiä tähän mitään. Kuulen kyllä usein itseni aloittavan lauseen "mä en tajua...", mutta nyt mikään niistä asioista ei tunnu tarpeeksi fiksulta nostettavaksi tähän. Kuitenkin loppupeleissä monen asian oikeasti ymmärtää, mutta sillä hetkellä vain ei halua tajuta tai miettiä asiaa pidemmälle.

Seuraavaksi ajattelin... lähteä ostamaan lounastarvikkeita kaupasta. Alkuviikon olen vedellyt salaattia, tänään on taas lempparikeiton vuoro: tomaatti-vuohenjuusto. Kylkeen purkki raejuustoa ja avot!

Viime aikoina... olen kärsinyt inhottavista päänsäryistä ja joutunut popsimaan särkylääkkeitä. Olisiko jo aika varailla hieronta? Kärsin aina aika-ajoin lihasperäisestä päänsärystä ja yleensä siihen auttaa vain kunnon moukarointi.

En osaa päättää... mitä tähän kohtaan kirjoittaisin, sillä olen yleensä arkisissa asioissa hyvä päätöksentekijä ja harvoin on mitään "päättämättä".

Muistan ikuisesti... äh kylläpä alkoi ärsyttämään tämä lauseen alku. Muistan ikuisesti vaikka mitä, tai ainakin siltä tuntuu. Mutta mitä jos en muistakaan, kai tähän pitäisi vaan laittaa joku mieleenpainunut kokemus. En kyllä osaa eritellä ja nostaa vain yhtä esiin. Niin monta mahtavaa ja tärkeää asiaa. Sanonpa nyt kuitenkin vaikka oma hääpäivä - toivon etten unohda sitä koskaan.

Päivän paras juttu... on varmaankin se, kun pääsen kotiin ja saan mennä makaamaan sohvalle tämän pääni kanssa. Toisaalta myös ehkä se, että saan tehdä työtä jossa viihdyn. Myös se, että kohta saan ruokaa. Heh, hieman sekavat ajatukset näköjään.

Noloa myöntää, mutta... olen tainnut koukuttua uudelleen energiajuomiin. Tai oikeastaan olen koukussa vain arkisin. Jotenkin se kuuluu iltapäivään toimistolla. Kotona juon harvoin energiajuomia. Vaihdoin Batteryn RedBull lightiin - ei sokeria ja pienempi pakkaus.

Viikko sitten... piti oikein kaivaa kalenteri käteen. Viikko sitten odottelin innoissani Nooran syntymäpäiväjuhlia ja suunnittelin viikonloppua. Tänään on jälleen samat ajatukset, odotan viikonloppua, mutta ihan eri syistä. Nyt odotan sitä, että pääsen lepäämään ja aion viettää rauhallisen kotiviikonlopun.

Kaikista pahinta on... pelko siitä, että itselle tai läheiselle sattuu jotain. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän pelkään ja huolehdin. Tämä efekti oli huomattavissa jo vuosia sitten, kun aloin pelkäämään mm. sellaisia asioita, joita lapsena en pelännyt. Sammakot, ötökät jne. Ja myös se huoli, mikä on aina välillä mielessä.. Terveyden menettäminen olisi pahinta.

Salainen taitoni on... ei ehkä niin salainen, mutta olen suhteellisen taitava kääntämään sanoja väärinpäin mielessäni ja sanomaan ne sitten ääneen.

Jos saisin yhden toiveen, se olisi... että minä ja läheiseni pysyisimme terveinä ja saisimme elää onnnellisen ja pitkän elämän.

Minulla on pakkomielle... syödä samalla, kun katson jotain lempisarjaani läppäriltä, en osaa aloittaa sarjan katsomista, jos edessäni ei ole ruokaa. Hullua.

Söin tänään... aamupalaksi puuroa ja lounaaksi tomaatti-vuohenjuustokeittoa raejuustolla.

Ärsyttävintä on... tämä perkuleen päänsärky! Noh, onhan niitä muitakin ärsyttäviä asioita elämässä, mutta juuri nyt ensimmäisenä tuli mieleen tuo.

Tekisi mieli... mennä hamamiin. Onneksi pian pääsenkin. Viime kerrasta onkin jo aikaa muutama vuosi. Suosittelen muuten lämmöllä kaikille, jotka matkaavat Turkkiin. Hamamiin kannattaa mennä ensimmäisenä lomapäivänä.

Minusta on söpöä... että Pilvi haluaa tulla joka yö peiton alle nukkumaan ja ahtautuu niin kiinni reiteeni, kuin pystyy. Kesää kohden minun täytynee kuitenkin opettaa se tavasta pois, sillä kesällä en kaipaa extrapatteria lähelle ihoa, kun on muutenkin kuuma

Hävetti... hmm. Tämä on hankala. En muista milloin olisin viimeksi hävennyt. Pahoittelut, nyt ei löydy tähän lausejatkoa.

Olenko ainoa, jonka mielestä... nyt pitäisi olla jo vähintään 15 astetta lämmintä ja auringon tulisi paistaa joka päivä? Ärsyttäviä nämä takapakit säätilassa. Onneksi kohta hyppään lentokoneeseen ja suhahdan etelään! Jaksaa jaksaa...

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.