sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Inspiraatiota kotiin & keittiöön

Vaikka lehtiä tulee itsellä luettua tänä päivänä aika vähän, on kesä sellaista aikaa, kun istuskelen mielelläni aurinkotuolissa ja selailen lehtiä. Aina ei jaksa tuijotella tietokoneen tai tabletin näyttöä ja selailla ideoita, siksi lehti on mukava ja konkreettinen tapa kerätä uusia ideoita kotiin. Muut paikat, joissa tulee usein luettua lehtiä ovat lentokone, uima-altaan reuna tai rantatuoli - eli matkoille tulee usein hankittua lehtiä muutamakin mukaan.

Selasin yhtenä iltana pitkän tovin uusinta Koti & Keittiö -lehteä ja löysin sieltä taas uutta intoa kodin laittoon. Meidän eteisprojekti on ollut kauan alullaan, mutta ihan tositoimiin ei olla vielä päästy. Meidän pitäisi ensin päättää ja löytää oikeanlainen laatta eteisen lattiaan, jotta pääsemme aloittamaan minirempan. Lehdestä löysinkin taas pari hyvää vaihtoehtoa - marokkolaistyyliä siis olisi hakusessa. Alla olevassa kuvassa onkin hieman sitä tyyliä, josta molemmat tykätään.
Tykkäsin myös siitä, että lehdessä oli esitelty erilaisia koteja, vaikka kaikki eivät olekaan oman tyylisiä, on muiden koteihin aina mielenkiintoista kurkistaa. Ihmisillä on ihan loistava mielikuvitus ja joskus toivoisin itselle samanlaista kekseliäisyyttä.

Löysin hyvän kinuskikakkureseptin. Lehdestä reseptit on kiva leikata irti ja laittaa reseptivihkon väliin, kun netistä otettu resepti pitää aina joko lukea kännykän näytöltä kokatessa tai kirjoittaa itse ylös. Lehdissä reseptejä täydentää kauniit kuvat, niitä voisi vaikka leikata irti ja kiinnittää jääkaapin oveen.

Oli oikeastaan aika yllättävää, että löysin lehden lukemisesta näinkin paljon hyötyä ja iloa - luulin että maailman digitalisoituminen olisi vienyt lehden viehätyksen, mutta toisin kävi tällä kertaa. Tämä saamani lehti ei todellakaan jää tämän kevään tai kesän viimeiseksi, täytyykin alkaa taas elämään perinteisemmin ja hankkia enemmän lehtiä kotiin.

Koko kesäksi ihanaa luettavaa terassille, reissuun tai omalle pihalle:


Aller tarjoaa Koti & Keittiö -lehden Cavan lukijoille erikoishintaan 5 numeroa vain 20 euroa.
Tilaajalahjaksi saat kätevän Hanna Sarénin viikonloppulaukun.


Kaupallinen yhteistyö: Aller

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.