torstai 21. huhtikuuta 2016

Arkea vaan, ei sen kummempaa

Heissuli vei, täällä kirjoittelee jokseenkin väsynyt bloggaaja. Olen tullut siihen tulokseen, että "kärsin" lomaa edeltävästä taantumasta. Nyt siis pitäisi suunnata ajatukset positiiviseen, että olo muuttuisi positiivisemmaksi. Mutta toki tähän oloon on mahtunut paljon hyvääkin.Tämän viikon syömiset on menneet ideaalisti, salaattia ja keittoa on vedelty lounaaksi ja päivälliseksi, eikä herkkuja ole tullut syötyä. Siitä olen tosi iloinen, ja on hyvä olo tämän ansiosta. Toinen iloa tuova asia on pian alkava viikonloppu, se tarkoittaa unta ja lepoa. Tänään on myös paistanut aurinko, josta olen saanut energiaa ja lisäksi kävin tänään kuvaamassa erästä ihanaa sisustusliikettä, se vasta olikin mukavaa. Nyt kun miettii, niin paljon kivoja juttuja on ympärillä, mutta yleisolo vain väsynyt. Väsyneenä sitä ajatteleekin vähän hassusti, ehkä jopa laittaa asiat "huonompaan" mittakaavaan, kuin ne ovatkaan.

Tästä viikonlopusta on tulossa kiva ja rauhallinen, ja ensi viikonloppuna on tiedossa vähän menoa. Lähdetään nimittäin Tuukan kanssa Tukholmaan risteilylle ja shoppailemaan, on ihan kiva lähteä välillä kotiympyröistä pois. Pilvi menee ensimmäistä kertaa pariksi yöksi hoitoon ja se jännittää, Kaapo on jo konkari ja pärjää kyllä, mutta tuo Pilvi mua vähän huolestuttaa. Heh, oikeastaan mua taitaa huolestuttaa minä itse. Pilvihän pärjää varmasti vallan mainiosti ja on varmasti hauskaakin päästä ihan erilaiseen paikkaan viikonlopuksi. Pilvin hoitopaikassa on lapsia, koiria ja kissoja - ihmeteltävää riittää siis kunnolla.


Tilasin H&Mlta todella ihanan sifonkitakin, nyt haluaisin tämän saman toisessakin värissä, mutta joka paikasta tuntuu olevan kokoni loppu. Jos omistat tämän toisessa värissä koossa 38 ja haluat siitä luopua, laitahan meiliä tulemaan! :) (Kyseessä on tämä sifonkitakki, jos mietit onko sama kuin sinulla.)

Mulla on näköjään netissä jotain vikaa, kun editori ei meinaa tallentaa tätä tekstiä, kuten normaalisti. Toivottavasti saan silti postauksen julkaistua.

Tiedättekö mitä, eikö silloin saa levätä, kun väsyttää? Taidanpa repäistä ja mennä sänkyyn peittojen alle katsomaan illan Salkkarit, sen jälkeen suihkuun ja sitten "unille". Huomenna on vielä kiva päivä töissä tiedossa ja sitten alkaa parin päivän lepotauko. Tosin sunnuntaina on sellaista ohjelmaa aamupäivällä, että sitä ei ehkä lepäämiseksi voi kutsua, mutta hauskaa puuhaa kuitenkin ja onneksi kestää vain muutaman tunnin.

Sain muuten sähköpostia, jossa toivottiin ruokapäiväkirjoja. Mulla on hieman ristiriitainen suhtautuminen niihin, sillä samalla niistä saa vinkkejä omaan arkeen ja ruokailuun, mutta samalla ne ovat niin yksilöllisiä, että mitään ei pitäisi ehkä sellaisenaan kopioida. Tässä kuitenkin esimerkki minun normaalista päiväruokailusta: aamupalaksi syön lähes aina puuroa. Puuroon laitan joko mustikoita, banaania tai ihan ronskisti nokareen voita/margariinia. Lounas: lohisalaatti ja leipää. Välipala: luonnonjogurtti & banaania tms. Päivällinen: tomaattikeitto & raejuustopurkki. Iltapalaksi syön joko smoothien (luonnonjogurtti, mansikka, banaani) tai vaikka riisipiirakan. Jos iskee nälkä jossain välissä (yleensä jos tulee, niin vain aamupalan ja lounaan välillä), otan muutaman pähkinän. Tällainen on aika normaali päivä, mutta ei kuitenkaan joka päivä. Joskus syön pihviä ja kasviksia, joskus muita keittoja tai ruokai. Idea on siinä, että syö suht. kevyesti ja kaikkea kohtuudella ja pitää annoskoot järkevinä. Se auttaa omaan olooni kivasti.

Nyt iltapalan tekoon ja Salkkarit! Mukavaa iltaa :)

2 kommenttia :

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.