sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

SPOT-A-SHOP

Pääsin tutustumaan aika mielenkiintoiseen verkkokauppakonseptiin ja koska se oli itselleni tarpeellinen, uskon että teitä kiinnostaa tämä myös. Eli jos SPOT-A-SHOP on uusi tuttavuus, kannattaa kurkata postausta vähän pidemmälle.

Kaikkihan me tiedämme, että elämme verkkoshoppailun kulta-aikaa ja mitä erilaisempia verkkokauppoja löytyy jo meidän kotimaankin valikoimasta. Oikeastaan niitä löytyy niin paljon, että jos etsii jotain tiettyä asiaa, saattaa kaikkien verkkokauppojen selailuun kulua suunnattomasti aikaa.

Itse olen metsästänyt Niken valkoisia Air Maxeja jo viime syksystä asti, ja tuossa joulun tienoilla lopetin jo etsinnän, sillä joka paikasta oma kokoni oli loppu, tai ko. mallia ei löytynyt lainkaan. Kun minua lähestyttiin SPOT-A-SHOPin puolelta ja kuulin palvelusta, himotukseni Air Maxeihin heräsi uudelleen. Pieni toiveen poikanen syttyi ja arvatkaapa vaan, löysin kuin löysinkin etsimäni.

SPOT-A-SHOP.fi on kotimainen verkkosivusto, joka kokoaa todella monen Suomeen toimittavan verkkokaupan kaikki ALET yhdelle saitille. Sivusto on selkeä, ja sieltä voi määritellä hyvinkin tarkasti, mitä hakee. Määrittelyyn voi laittaa vaikkapa tuotemerkin, koon ja hintahaitarin, jota hakee. Määrityksen voi asettaa myös esim. ilmaisen toimituksen tai tietyn verkkokaupan mukaisesti. Nämä määrittelyt auttavat etsintää, sillä saitilta löytyy ihan tajuton määrä aletuotteita.

Siispä määrittelin etsimäni, selailin hetken aikaa ja boom, siinähän ne kaunokaiset olivat - nenäni edessä. Kauppa, josta löysin etsimäni, oli Zalando. Ja nyt saan tepastella näillä valkoisilla kaunokaisilla, juuri niinkuin olin haaveillut. Nämä minun löytämät kengät oli -20% alessa, joka on hyvä prosentti tämän hintaisille kengille, eli alea tuli kivasti. Oman käyttökokemukseni perusteella voin lämmöllä suositella palvelua, käy ainakin testaamassa selailua - ehkä palvelusta on hyötyä sinullekin.Jos sinäkin etsit kevääksi uusia lempparitennareita, kurkkaa SPOT-A-SHOPin jättimäinen tennarivalikoima tästä.

Jos tämänkaltainen palvelu tuntuu omaan käyttöön sopivalta, ja haluat pysyä kuulolla heidän parhaista eduista, kannattaa tilailla SPOT-A-SHOPin uutiskirje tästä.

Nyt tennarit ovat olleet käytössä viikon verran, ja ovat olleet hyvät jalassa. Koko vastasi normaalia, eli tilasin itselleni koon 38 ja on juuri sopiva. Harmi, että tänne Etelä-Suomeen pukkasi loppuviikolla lunta, mutta onneksi ensi viikolle on taas luvattu plussaa, ja pääsen vetämään nämä kaunokaiset taas jalkaani. Suojasin tennarit heti kosteussuojasuihkeella, jota suosittelen kyllä lämpimästi kaikille valkoisille, ja muillekin kengille. Suihketta voi ostaa myös nahkakengille sopivaksi, ja sellaista joka käy kaikille materiaaleille, tällöin voi suojata kaikki kengät samalla aineella - nopeaa ja helppoa. Toivottavasti tämä palvelu tuo myös teidän löytömetsästykseen uutta kulmaa ja apua!

Yhteistyössä SPOT-A-SHOP.fi

2 kommenttia :

 1. Itellä kans ne koko valkoiset air maxit ja on kyllä ihan parhaat kengät, joskaan ei kauaa pysy kovin valkoisena ellei pese :D nyt ostin käytettynä air force onet valkoisena ja kyllä niist taitaa toiset lempparit tulla.

  -Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, noista täytyy kyllä pitää erityistarkkaa huolta, jos haluaa että pysyy valkoisena pitkään :) Air Forcet on myös hienot! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.