maanantai 14. maaliskuuta 2016

Luonnollisempi minä

Olen tehnyt ison työn tässä muutaman viime kuukauden aikana. Olen opetellut tietoisesti olemaan arkisin vähemmällä meikillä, lähinnä panostaen meikkipohjaan ja kulmiin. Ennen minulla oli tapana meikata tummat silmämeikit joka päivä, myös arkena. Nykyään vietän 90% arkipäivistä lisäten vain alaripsiin ripsiväriä, ja jättäen muun silmämeikin tekemättä.

Tätä ei varmasti olisi tapahtunut, ellen olisi hurahtanut volyymiripsiin. Ensimmäiset volyymit otin viime kesänä, mutta jotenkin vanhoihin tapoihin kangistuneena meikkasin edelleen silmiä päivittäin. Tuo silmien meikkaus myös heikentää ripsien pysyvyyttä. Ja nyt osaan olla ilman vahvaa silmämeikkiä, ja se on helpottanut myös arkiaamuja huomattavasti.

Ripsiä olen käynyt laittamassa siis viime kesästä asti ystävälläni Kristalla ja on ollut kiva huomata, että ripsiäkin voi muokata erilaisiksi fiiliksen mukaan. Volyymeita voi säädellä, ja tupsut voidaan tehdä vaikka 2-3 kuidulla ja niitä voidaan lisäillä jopa 10 kuituun / tupsu. Jos haluaa luonnolliset, tehdään ripset siis pienillä tupsuilla, ja jos kaipaa tuuheampia, räväkämpiä ripisiä, voin pyytää isompia tupsuja.

Omat volyymit tehdään 10-15 mm kuiduista, tosin harvemmin tulee tuota 14 tai 15 pituutta käytettyä ja useimmiten ollaan pysytelty 13 mm kuiduissa. Mulla yleisin kuitumäärä on 4-5 kuitua / tupsu. Viimeksi pyysin hieman tuuheammat, kun tiedossa oli synttärijuhlat ja nyt huollon jälkeen mennään taas hieman naturellimpana. Monesti sitä vaan menee makaamaan ripsiteknikon penkkiin, mutta tosiaan omiin ripsiin voi vaikuttaa pyytämällä tuuheampia tai harvempia tupsuja.

Ja lämmöllä suosittelen Hius ja Kauneus Lähdettä, ripsien lisäksi Krista ja Lähteen uusi kosmetologi Linda loihtivat ihania kasvohoitoja, hierontoja, meikkejä yms. Hiuspuolella Noora ja Riitta tekevät hiushoitoja ja -käsittelyjä ammattitaidolla ja Riitta on erikoistunut hiusten ekohoitoihin, eli Lähteestä saa myös ekohoitoja, värjäyksiä kasviväreillä sekä intialaista päähierontaa.

Halusin vielä vinkata, että aina hemmottelussa käynnistä ei tarvitse maksaa paljoa, ja pientä luksusta arkeen saa myös edullisemmin. Viime viikolla ripsihuollon jälkeen päätin vielä jäädä hetkeksi rentoutumaan Kristan käsiin kasvohierontaan. Alla edulliset lempparihoidot:

 • kasvohieronta (sis. alkupuhdistuksen ja rentouttavan kasvojen sekä hiuspohjan hieronnan) 28€
 • baby feet jalkahoito 35 min 35€
 • intialainen päähieronta alk. 20€ (vaihtohtoina 15min, 30min, 45min hieronnat)
 • selkä-niska-hartiahieronta 30 min 45€

Lisätietoja ja hinnaston löydät Lähteen nettisivuilta: hiusjakauneuslahde.fi
Hius ja Kauneus Lähde sijaitsee Espoon Lähderannassa, Lähderannantie 22, 02720 Espoo / p. 0400 585 272

Yhteistyössä Hius ja Kauneus Lähde

4 kommenttia :

 1. Luonnollisempi silmämeikki sopii mielestäni sinulle jopa paremmin kuin tumma, jotenkin freesimpi fiilis. Mukavaa alkanutta viikkoa! T. Eveliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eveliina! Itse tykkään kummastakin, tilanteesta riippuen :) Kivaa viikkoa sinnekin! :)

   Poista
 2. Olet todella kaunis ja omaat tietyllä tapaa vahvat kasvon piirteet joten mielestäni luonnollinen meikki korostaa kauneuttasi :) jokainen pukekoon meikkinsä niin kuin itsestään hyvältä tuntuu, sen kauniimpaa ei olekaan! Ihanaa kun bloggaat taas, kauniita kuvia, arkisia asioita ja jalat maassa asennetta on ihana saada vielä tänäpäivänä blogeihin! Ihanaa kevättä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, olipa lämmittävää saada tällaista palautetta! Tosi kiva, että viihdyt täällä blogin äärellä :) Mukavaa päivää ja kiitos vielä kommentistasi!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.