keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Lenkkikausi avattu

Ah mikä raukea olo ja miten upea ilma! Mulla on ollut tänään taas vähän huono päivä, ärrimurri on ollut kylässä ja heti aamusta asti alkanut päänsärky ja kallonpohjan jäykkyys ovat antaneet lisäpotkua hieman negatiiviselle asenteelle tänään. Mulla on selvästi menossa jokin "huono" hetki, tällainen mulla oli viimeksi noin 1,5 vuotta sitten. Muista silloisen kollegani kertoneen, että kaikille meistä tulee aina tietyin välein heikompia hetkiä, jolloin kaikki pikkuasiat, ja jotkut suuremmatkin tuntuvat menevän pieleen. Yleinen mielentila on negatiivispainotteinen ja se edesauttaa asioiden mönkään menoa. Itse uskon täysin mielen vahvuuteen ja siihen, että positiivinen mieli ja asenne tuovat meille positiivisia asioita, mutta näinä hetkinä mieltä on vaikea muuttaa positiivisemmaksi - antaa siis ajan kulua, eikä stressata liikaa ja tämä aikakausi on pian taas ohi.Töiden jälkeen tarvitsin hieman omaa aikaa, ja mikä parempaa kuin lenkkareiden jalkaan vetäminen ja pihalle painuminen. Upea aurinkokeli teki lenkkeilystä normaaliakin parempaa, musat korvilla ja katse kohti sinistä taivasta. Kävelin suuren osan lenkistä paria juoksypyrähdystä lukuunottamatta, mutta lenkin loppuvaiheilla kidutin vielä vähän jalkoja ja tein pienen porrastreenin. Mahtia, kun lumet sulavat ja kevät tulee. Tosin hieman pelottaa tuo lupailtu takatalvi, onneksi ne eivät kuitenkaan koskaan kestä kauaa.

Nyt vetelen täällä bataattikeittoa naamaan ja katson hömppäsarjoja. Kohta taidan kellahtaa sohvalle ja ottaa Pilvin kainaloon ja alkaa odottaa illan tv-ohjelmia. Tänään ei jaksa sykkiä yhtään, pakko levätä ja koittaa suunnata ajatukset positiiviseen. Harmi kun en muista tuota nettisivua, josta näkee juuri minun "huonot" kaudet, olisi jännä katsoa osuiko yhteen - viimeksi nimittäin osui lähes päivälleen.

Mukavaa keskiviikkoa ja palataan pian!

4 kommenttia :

 1. Ulkoilu ja treeni on juuri parasta silloin, kun mielessä myllertää!
  Monta kertaa sitä on lähtenyt lenkille (pata lahoaa -tilassa) - sen jälkeen on kuin eri ihminen!
  Kokeilehan Malminkartanon portaita. Itse kierrän rundin 6 - 7 kertaa peräkkäin ja voin sanoa, että maailma on sen jälkeen ihan erilainen, hyvällä tavalla. :)
  Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, jep näin on. Ja portaat on tutut, kun sillä alueella asunut aikanaan pitkään :) kiitti! Kivaa päivää sinne!

   Poista
 2. Kiva postaus! Just tällasia lisää. Ois mielenkiintoneb myös päivä sun kanssa ja ruokapäiväkirja postaukset :) niist saa kivaa inspistä omaan elämään.. moneen muuten meet yleensä töihin? Entä monelta meet nukkuun? Ite en oo jaksanu ny yhtää lenkkeillä töide jlk :D ja nyt se takatalvi iskikin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Ellen! Kiva että tykkäsit :) Mulla on normaalit toimistotyöajat ja nukkumaan menen yleensä noin klo 22. Tosi harmi, että tuli taas lunta, mutta kyllä ne pian sulaa taas pois :) Itsellä tulee unikin paremmin, kun käy illalla lenkillä - edes lyhyellä.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.