sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Työhuoneen tyhjä tila hyötykäyttöön


Noniin, vihdoin meidän työhuone-keissi on edennyt hieman. Huone ei ole vielä läheskään valmis, mutta saatiin sentään vanhat huonekalut huoneesta ulos ja muutama uusi tilalle. Vielä pitää hankkia huoneeseen matto ja verhot, ja kiinnittää peili seinälle. Sen jälkeen mietitään sitten tuleeko huoneeseen hyllyjä tai muuta vastaavaa seinille.Työhuoneessa on aiemmin ollut Tuukan työpöytä ja tietokone, lisäksi siellä oli nojatuoli ja pyykinkuivausteline - jep, mikä ihana ja visuaalisesti kaunis sisustuselementti. Nyt roudattiin vanha pöytä ja nojatuoli pois ja ostettiin uusi, suurempi työpöytä tilalle. Lisäksi pyykkitelineen viemä tila käytettiin hyödyksi ja tilattiin meille omat vaaterekit, joissa voidaan pitää niitä eniten käytössä olevia vaatteita helposti saatavilla.


Työpöytä löytyi hieman yllättäen Ikeasta ja vaaterekit tilasin EllokseltaRekki on ruiskumaalattua massiivitammea. Korkeus 159 cm, leveys 91 cm, syvyys 43 cm. Rekin alaosan taso on kiva, sillä se ei ole ihan lattian tasolla, ja siihen voi laittaa vaikka laukkuja tai kenkiä.

Suosittelen rekkiä sisävaatteille, sillä rekin materiaali on puu, eikä täten kestä välttämättä raskaita talvitakkeja. Siksi rekki onkin mielestäni ihanteellinen esim. vaate- tai pukeutumishuoneeseen, jossa se toimii samalla nättinä sisustuselementtinä.

Vaaterekki löytyy mustana ja valkoisena täältä.

Nyt sitten vaan metsästämään täydellistä, pyöreää mattoa ja verhoiksi olen ajatellut paneeliverhoja. Kun työhuone on saatu kuntoon, alkaa todennäköisesti makkarin verhojen metsästys ja lisäksi meidän pitäisi purkaa kylppärin suihkukaappi ja asentaa suihkuseinäkkeet kaapin tilalle. Ahdistaa jo ajatuskin tuon kylppärin laitosta, jotenkin se on ollut mulle aina vaikein alue miettiä ja kunnostaa. Meidän koti on muuten aivan ihana, mutta jos saisin valita, ottaisin kylppäriin pari neliötä lisää.

Onko teillä isoja tai pieniä kotiprojekteja menossa? :) Mukavaa viikonvaihdetta ja leppoisaa sunnuntain jatkoa!

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

9 kommenttia :

 1. Kivat rekit! Meillä miehen kanssa oli samantyyliset, mutta jouduttiin luopumaan, kun ei tässä väliaikasessa ole tilaa :(
  Meillä kotikotona on just marraskuussa alkanu projekti, jossa isä laittaa pukuhuoneen ja varaston välisen seinän alas, jotta saavat äidin kanssa sinne isomman "jäähdyttelytilan" ja saunan saivat just uusittua aatoksi :) huhhuh! Mä oon tosi kiitollinen, että mun ja mieheni kerrostalokämpän rakentaa joku ihan muu kuin me :'D en tykkää yhtään suurista projekteista! Varsinki, kun ne vie aikaa.. Nimim muutettiin joulukuun alussa tähä väliaikaiseen kämppään (keväällä 2017 valmistuu ikioma), ja en kestä kun vessasta puuttuu edelleen yksi hyllykkösysyeemi, jota vain vantaan ikea myy.. Pitäs siis saida jostain auto lainaan joku päivä, ja mennä sinne himputin Vantaalle, kun ei espoossa ollut. Mä epäilen vahvasti, että se on seuraavan kerran juuri sillon, kun the muutto on :D jos ikea olis 10x pienempi, siellä jopa viihtyis. Enkä kotiinkuljetuksella halua ostaa, sillä 70€ lisä on ihan kamala! Sillä sais kolme hyllyä ja varmaan päälle vielä 4kpl 30cm subeja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa ihana vertaus tuossa lopussa! :D Kiva kun kommentoit. Tsemppiä oman odotteluun! :)

   Poista
 2. Mistä syystä meinaatte laittaa suihkun uusiksi? Suihkukaappi on varmaan hankalampi ja vie tilaa enemmän mutta onko muita syitä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin nuo mainitsemasi syyt ovat meilläkin pyörineet mielessä, lisäksi nykyinen kaappi on hirvittävän ruma! Miksi kysyt? Onko samat suunnitelmat mielessä? :)

   Poista
 3. Hei pakko kysyä, että miten te nyt sitten sen pyykin kuivattamisen hoidatte? Meillä on työhuoneessa just se pyykinkuivausteline "ihanana" sisustuselementtinä, se ei mahdu kylpyhuoneeseen ja olkkariin en sitä halua. Kesällä voi kuivattaa terassilla telineessä osittain pyykkejä, mutta muuten en ole keksinyt meille mitään järkevää ratkaisua pyykkien kuivattamiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä mahtuu kuivausteline alakerran "aulaan", eli sen osalta ei onneksi ole ongelmaa. :) Ollaan vaan tähän asti pidetty sitä työhuoneessa, kun siinä oli sopivampi kolo.

   Poista
 4. Hei. Sun vanhasta blogista on jäänyt ikävä "päivän asu"- kuvia. Jos saa toivoa niitä, saisin inspiraatiota itsellenikin omaan pukeutumiseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kiitos toiveesta :) Valitettavasti en koe niitä omaksi jutuksi ja myöskään minulla ei ole mielestäni niin hy tyyli, että ajattelisin niistä saatavan inspiraatiota. Kiva kun kommentoit!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.