maanantai 15. helmikuuta 2016

Prinsessa Ruusunen

Eilen, Ystävänpäivänä halusin ottaa Pilvistä kuvia, sillä neiti täyttää pian yhden vuoden. Siis teemaan sopivasti Pilvi pääsi poseeraamaan prinsessana ruusujen sekaan.

Vuodessa tästä typykästä on kasvanut persoonallinen ja kiltti koira. Olenkin pariin otteeseen tainnut mainita, että Pilvin vauva-ikä ei ollut mikään maailman helpoin. Kaapoon verrattuna Pilvi oli kuin itse Saatana. (:'D) Mutta kesän jälkeen alkoi helpottaa ja kuukausi kuukaudelta Pilvin luonne on kehittynyt vain parempaan suuntaan ja persoonana se on aikamoinen huumoriveikko. Reagoi todella hyvin meidän omistajien tunnetiloihin ja tietää oikean ja väärän. En kuitenkaan sano sitä, etteikö vielä olisi opittavaa monessakin asiassa, itse pidän koiran (kuten myös ihmisen) elämää loppuun asti jatkuvana opintienä.

Nyt myös huomaa sen, että Kaapon ja Pilvin alkuajan paita ja peppu -asetelma alkaa rakoilla. Niiden ei enää tarvitse nukkua samassa kasassa päivittäin, vaikka mielellään tekevätkin sitä edelleen. Pilvi myös hengaillee selvästi enemmän yläkerrasa, ja Kaapo taas tykkää viettää aikaa alakerrassa - yleensä sänkyämme vallaten. Silti edelleen tämä kaksikko suorittaa lähes jokailtaisen riehumisrumbansa, ja Pilvistä on tullut jo aika kova vastus Kaapolle. Niiden omien juttujen seuraaminen onkin yhtä lempipuuhaani vapaa-ajalla.

Tällaisia kuulumisia tänne koirahommeleissa, molemmat olleet nyt terveenä ja voineet hyvin. Kevättä odotellessa siis ja jokaisesta päivästä nauttien eteenpäin.

2 kommenttia :

 1. Miten voikin olla eläin noin ilmeikäs! Aivan hurmaava hörölörökorva. <3
  Näin eilen jossain ulkona ilmeisesti saman rotuisen koiran, mutta oli vähän eri värinen - kuulin jonkun ihmisen juuri puhuvat ääneen ja sanovan jotain harvinaisesta väristä. Pilvi on kyllä oikea ihanuus!
  Jos yhtään lohduttaa, meillä asuu yksi Saatana myös (siis itseni lisäksi, hah) - kissa. Miten voikin otus, joka on vajaa 2,5 kg olla niin itsepäinen ja vaativa! Mutta silti hirmuisen ihana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, ihana kommentti! :D Itse juuri voivottelin, kun tähän kuvasarjaan ei osunut kovinkaan erilaisia ilmeitä, niitä kyllä yleensä riittää. Tässä Pilvi keskittyi lähinnä ruusuun, jota heiluttelin kameran vierellä.

   Ja kyllä, vaativia ja rankkoja osavaat välillä olla, onneksi sentään on hyviäkin puolia. Piru perkeleet! ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.