torstai 11. helmikuuta 2016

Not that bad after allNiin se synttäripäivä vaan meni, mutta ei kyllä lainkaan siinä missä muut päivät. Jotenkin sitä jaksaa aina yllättyä, miten ihania ihmisiä ympärillä oikein on.

Heti aamulla toimistolle mennessäni oli vastassa ihana työkaverini kukkakimppu ja paketti kädessä. Miten ihana ihminen, tunnettu vasta reilu pari kuukautta ja muistaa jo nyt merkkipäivänä. Aamu alkoi siis todella kivoissa merkeissä. Mentiin kiinalaiseen ravintolaan synttärilounaalle samaisen kollegan sekä toisen työkaverin kanssa ja sieltä leipomon kautta takaisin töihin.

Lounaan jälkeen sain yllättävän viestin, yhteistyökumppani tuli taksilla (!!) tuomaan minulle toimistolle synttärilahjan. Siinä vaiheessa mulla meinasi mennä jo pullat ja vellit sekaisin, ihan liikaa huomiota ja kiltteyttä. Iltapäivä meni töitä tehden ja herkkuja mussuttaen, ja kivojen työkavereiden kanssa höpötellen.
Kun päästiin kotiin Tuukan kanssa, tehtiin kunnon kotiruokaa ja syötiin yhdessä. Sain ison ruusukimpun ja lahjan. Oli jotenkin tosi jännä päivä, kun sai oudon paljon huomiota, ihan hassua ja samalla tietenkin todella mukavaa. Lauantaina onkin sitten juhlat tiedossa, mahtavaa nähdä kaikkia kavereita isolla porukalla!

Kiitos kaikille, jotka teitte päivästäni astetta enemmän rakkauden täyteisen ja kiitos kaikista onnitteluista Instagramin puolella!

Kurkkaa lisää kuvia synttäripäivästä Instagramista: @cavagram2

4 kommenttia :

 1. No niin, yhden vuoden läjähtäminen mittariin ei ollutkaan mikään katastrofi. ;) On mukavaa, kun jonain päivänä tuntee itsensä spesiaaliksi - siis enemmän kuin normipäivänä. Olisin kyllä odottanut vähän enemmän mässäilyä sen kakun kanssa!
  Itse odotan maanantaita - hääpäivä ja viikonloppuna on niin paljon ohjelmaa, etten ehdi tekemään kakkua itse. Eli Kakkugallerian kakkubuffaan - aah!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, en tosin tainnut niin koskaan sanoakaan :P Laskiaispulla sai riittää tällä kertaa. Ihanaa hääpäivän odotusta ja itse päivää, nauttikaa kakusta ja toisistanne! :)

   Poista
  2. Kai nyt huomasit, että teksti oli kirjoitettu pilke silmäkulmassa eli ei suinkaan ihan kirjaimellisesti tosissaan. ;) Hyviä bileitä lauantaille!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.