tiistai 9. helmikuuta 2016

Kuinka seurataHellurei! :) Ajattelin vinkata muutaman kanavan, jota kautta blogia on helppo seurata. Itse seuraan blogeja lähinnä Muotiblogin tai oman suosikkilistani kautta, mutta käytän myös Facebookia sekä Instagramia blogien seuraamiseen. Tässä siis keinot, joilla Cavan löytää.

Postaukset päivittyvät samana päivänä näihin kanaviin:

Instassa kerron uusista postauksista ja lisään paljon myös muuta materiaalia, jota blogissa ei näe.
Instagram: @cavagram2

Lopettaneen blogilistan tilalle tullut, uusi blogilista blogit.fi. Siellä on paljon blogeja, mutta monikaan lukija sitä ei ole vielä löytänyt: https://www.blogit.fi / ja Cava-blogi blogit.fi sivustolla: https://www.blogit.fi/cava+2.0


Apua, mulla on huomenna syntymäpäivä ja pistää hieman "ahdistamaan". Ei se, ettäkö se yksi päivä tätä ihmistä vanhentaisi, vaan se, että se vanhentuminen korostuu ja konkretisoituu juuri sinä päivänä. Eikä sekään, että vanheneminen olisi huono asia, mutta jotenkin vaan taas muistaa, ettei ole mikään ihan nuorikaan enää. Jos jotain hyvää pitää sanoa, niin se, että saan luvan kanssa syödä kakkua ja lauantaina pääsen juhlimaan isolla ystäväporukalla oikein kunnolla ja näkemään rakkaita. Se jos mikä on ihanaa!

Tänään menen Nooran saksien alle leikkauttamaan huonot latvat pois ja laitetaan tyveen väriä, ettei tarvitse ihan harmaahapsena hengailla lauantain juhlissa. Perjantaina menen ottamaan pitkästä aikaa rakennekynnet, taidan räväyttää ja ottaa jotain ihanan värikästä! Tällaisia pieniä, pinnallisia iloja siis tulossa vielä tällä viikolla.

Mukavaa päivää! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.