sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Keittiön uusi matto

Uhmasin eilen flunssaa ja lähdin Tuukan mukaan vaatekaupoille makutuomariksi. Samalla piipahdettiin Cobellossa, sillä olin saanut syntymäpäivälahjaksi sinne lahjakortin. Sain tuossa pari päivää sitten päähänpinttymän, että meidän täytyy saada matto keittiöön. Varsinaisesti sitä en lähtenyt Cobellosta hakemaan, mutta matto-osastolla muistin tämän päähänpinttymäni ja päätin käydä matot läpi, josko sieltä vaikka löytyisi täydellinen yksilö.

Hyvin yllättävää (not), että sellainen sitten sattuikin löytymään.


Vaalealla pohjalla sini-harmaata siksak-kuosia. Matto on Artwoodin mallistoa. Mielestäni matto on kiva juuri nyt kevääksi, eikä tuo väri minusta poissulje sen läpivuotistakaan käyttöä.

Oli kiva löytää molempia miellyttävä matto - meillä on yleensä todella samantyylinen maku, mutta molemmilla on myös vahva oma mieli sisustuksen suhteen ja joskus, onneksi harvoin, kaikki valinnat ei mene ihan yksi yhteen. Aina ollaan kuitenkin saatu neuvoteltua valinnat molempia miellyttäväksi, eikä mitään ole jäänyt hankkimatta sen takia.

Luulin, että viime viikolla pitämäni pari lepopäivää ehkäisisivät tämän flunssan jatkumisen, mutta koko viikonloppu on oikeastaan mennyt aika kipeissä merkeissä ja eilistä parin tunnin ostosreissua lukuunottamatta viikonloppu on sujunut vaakatasossa. Pakko varmaan raahautua lekuriin, jos tämä ei ala hellittää alkuviikon aikana. Nyt on ilmeisesti jokin normaalia vahvempi flunssakausi menossa, ainakin tuntuu että aiheesta paasataan joka tuutista.

Sellainen löytö tuli tehtyä, onneksi lähdin Tuukan mukaan. Vaikkakin eiliseltä illalta ja tältä päivältä peruin kaikki suunnitelmat ja yritän olla rauhallisesti, että huominen työpäivä ei olisi ihan tuskaa itselleni ja heille, jotka joutuvat tätä yskääni kuuntelemaan.

5 kommenttia :

 1. Onpa kiva matto, tuommoista olen itsekin etsinyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä oli kahta pituutta :) kiva kun kävit kommentoimassa!

   Poista
 2. Saanko udella maton hintaa? En löytänyt tietoa cobellon sivuilta ja en kehtais lähtee ajaan muutamaa kymmentä kilometriä jos ei ookkaan omaan budjettiin sopiva :) on nimittäin niin kaunis matto ja sopis meidän keittiöön ku nakutettu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Jenni! Toki, se oli 59€ :) kannattaa soittaa ja kysyä onko niitä vielä varastossa ettei tule hukkareissu! Toivottavasti löytyy :)

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta, täytyypä piipahtaa liikkeessä lähiaikoina :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.