keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Akryylikynsien lakkaus + ALEKOODI

Otan lähes aina rakennekynnet joko ranskalaisella manikyyrillä tai kokonaan massan värisenä. Tämä johtuu siitä, että kyllästyn nopeasti ja haluan tehdä kynsiini usein jotain muutosta jo ennen seuraavaa huoltokertaa. Siksi otankin yksinkertaiset kynnet ja lakkailen niitä itse milloin milläkin värillä. Tällä hetkellä minulle on tehty akryylikynnet valkoisella tipillä, mutta lakkasin ne pari päivää sitten nudeksi, sillä halusin pientä vaihtelua. Ja ensi viikolla kynnet ovat todennäköisesti taas jo eri väriset.

Tykästyin oikeastaan todella paljon tähän Yves Rocherin lakkaan sävyssä 27 Pâle Rose. Sävy on jännä, hieman hiekkainen nude. Sävyn nimestä poiketen, en huomaa siinä kovinkaan paljon luonnossa roosaan vivahtavaa. Alla olevassa kuvassa kynnet näyttävät asteen vaaleammilta, kuin ovat luonnossa.Yves Rocherin kynsilakat ja muut kynsituotteet on mielestäni edulliseen hintaan nähden olleet todella hyviä, ainakin akryylipinnalla lakka pysyy pitkään kulumatta ja lakoissa on hyvä kiilto. Käytän lisäksi lähes aina pysyvyyden kannalta edistävänä päällyslakkaa, mutta jos päällyslakkaa ei halua laittaa, riittää mielestäni värilakan kiilto mainiosti ihan itsessäänkin.

Alla vielä esiteltynä omat suosikkini YR:n kynsituotevalikoimasta - näitä suosittelen lämmöllä kokeilemaan jos et ole vielä testannut. Kurkkaa myös alempaa alennuskoodi, jolla saat tuotteita edullisemmin!
Kynsinauhaöljy: kynsille ja kynsinauhoille tarkoitettu öljy. Itse laitan kynsinauhaöljyä aina vähintään kynsilakan poiston ja uuden lakkauksen yhteydessä, kun tuntuu, että poistoaine vähintäänkin kuivattaa ihoa ja kynsinauhoja. Tällä tuotteella on kiva viimeistellä kynsien laitto. Hinta 7,12€
Kynsinauhaöljyn löydät täältä.

Pikakuivattaja: kun kynsilakka on levitetty, annan sen kuivua itsestään noin 30 sek, jonka jälkeen tiputan pisaran pikakuivattajaa kynnelle - kynsilakka kuivuu salaman nopeasti and you are ready to go! :) Tätä tuotetta ei levitetä kynnelle siveltimellä, eli tuo sivellin itsessään on hieman hämäävä. Kun otat siveltimen pois pullosta, anna ylimääräisen aineen tippua kynnen päälle. Jos pikakuivattajaa leviää iholle, ei se ole haitaksi, mutta itse yleensä pyyhin vanupuikolla yli menneen pois ja levitän kynsinauhaöljyä vielä viimeiseksi kynsinauhoille. Hinta 4,72€
Pikakuivattajan löydät täältä.

Kynsilakan poistoainekynä: Tämä on ihan loistava väline, jos kynsilakkaa leviää vahingossa kynsibauhoille tai jos teet esim. koristeluja meikkisienen avulla ja täten lakkaa osuu myös iholle. Kynässä on terävä kärki, joten sillä on helppo poistaa ylimennyt lakka kapealtakin alueelta ja kynnen rajoista tulee siistit. Hinta 7,12€
Kynsilakan poistoainekynän löydät täältä.

Koodilla CAVA10 saat yli 39€ tilauksesta 10€ alennuksen.


Postaus sisältää mainoslinkkejä.

6 kommenttia :

 1. Tosi hienon sävyinen väri Yves Rocherilta, nätti. Sopii mun mielestä hyvin suomalaiseen värimaailmaan. Ei räikeä, vaan hillitty - mutta samalla kuitenkin kaunis. Kevättä odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta turiset :) Kiva kun kävit kommentoimassa!

   Poista
 2. Voiko akryylikynsiä siis lakkailla ja poistaa lakan kynsilakanpoistoaineella aina halutessa, eikä kynnet kärsi tästä mitenkään? Itselläkin oli joskus pidemmän aikaa erilaisia akryylikynsiä, muttei tullut mieleenkään lakata niitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asetoniton poistoaine tai viilaus lakan poistoon on parempi, mutta kyllä kerran-pari voi poistaa asetonipitoisellakin, mulla ei ole ainakaan pehmittynyt akryyli siitä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.