perjantai 1. tammikuuta 2016

Uusi vuosi

Hyvää alkanutta vuotta muruset! :)

Toivottavasti teidän eilinen päivä ja ilta sujui mukavasti ja turvallisesti? Me oltiin meillä kivalla, seitsemän hengen porukalla. Tehtiin purtavaa, polteltiin tähtisadetikkuja ja pelailtiin. Lisäksi katsottiin Katy Perryn livekonsertti, pojat kävivät ampumassa raketteja ja me tytöt katseltiin niitä parvekkeelta. Meiltä näkee tosi kivasti ilotulitukset pitkältä matkalta, eikä tosiaan tarvitse lähteä ulos jos niitä haluaa katsella.

Kaapo oli alkuillan tosi rauhallinen, mutta kun ensimmäiset pissat piti tehdä ulos kuuden jälkeen, alkoi läähätys ja stressaaminen. Olin laittanut meidän suihkukaappiin Kaapolle oman viltin, sillä herra menee sinne aina, jos pelottaa. Muutaman tunnin Kaapo stressaili, mutta onneksi nukahti jossain vaiheessa kylppäriin. Antamani Calmex ei auttanut lainkaan, eli jatkossa tietää että ei kannata laittaa rahoja sellaisiin konsteihin. Pilvi puolestaan oli täysin normaali oma itsensä, leikki vieraiden kanssa ja nukahti sitten aikanaan lempparipaikalleen, patterin viereen viltin päälle.

Mentiin nukkumaan joskus kolmen jälkeen, kun kaikki vieraat olivat lähteneet ja nukuin syvää unta kello 12 asti päivällä. Oli ihana nukkua pitkään, kun tänään ei ole mitään suunnitelmia tai puuhaa. Eilen käytiin Cobellossa etsimässä baarituoleja, eipä löytynyt kivoja.. Huomenna uusi yritys toiseen Cobelloon, jos siellä olisi eri valikoima - jota kyllä epäilen. Miten yhdet baarituolit voikaan aiheuttaa tällaista tuskaa! :D

Lisää kuvia Instagramissa: @cavagram2


Vuosi on nyt vaihtunut, ja mietin, miltä sen pitäisi tuntua. Alkaako jokin uusi aikakausi muutoin, kuin päivämäärällisesti? Mitä odotan tältä vuodelta? Monesti tuntuu, että moni haluaa aloittaa uudenlaisen elämän kun vuosi vaihtuu. Itse toivon, että nykyinen elämäni jatkuisi samanlaisena, terveenä, onnellisena ja reippaana. Kuten tuolla yhdessä aiemmassa postauksessa mainitsinkin, en aseta mitään erityisiä tavoitteita tälle vuodelle. Olen vahvasti sitä mieltä, että elämä kannattelee ja vie siihen suuntaan, kuin pitääkin. Tähän eivät sen suuremmin uutena vuotena tehdyt lupaukset auta, vaan sitä parempaa ja hyvää kohti vie ne päivittäiset valinnat.

En oikein tiedä tarkalleen mistä tämä johtuu, mutta mulla on ollut sisäisesti oman itseni kanssa todella rauhallinen ja tasapainoinen olo jo jonkin aikaa. Vuonna 2015 oivalsin jotain todella tärkeää. Se on sellainen asia, josta on monesti kuullut, mutta sellainen rauhan ja tasapainon tunne tulee vasta, kun asian itse ymmärtää ja sisäistää. Jotenkin se, että täällä maailmassa ollaan vain tietyn aikaa ja ne arvot, joita täällä pallolla haluaa vaalia ja joiden kautta haluaa elää, ovat avanneet omia silmiäni todella paljon. Vasta nyt, pian 28 -vuotiaana olen tajunnut sen, mikä vaikuttaa omaan onnellisuuteen ja mikä ei. Positiivisen kautta eläminen ja omaan hyvään oloon panostaminen ja niihin keinojen löytäminen ovat itselleni olleet avainasioita kuluneena vuonna. Tämä on auttanut mm. ahdistuksen ja pahan mielen hoitamisessa ja pääsen niistä nykyään yli todella paljon nopeammin.

Näillä ajatuksilla siis avoimin mielin ja positiivisesti ottamaan uutta vuotta vastaan.

Miten te juhlistitte eilen vuoden 2016 alkamista? :) Mukavaa viikonloppua!

4 kommenttia :

 1. Hyvää uutta vuotta ja olkoon se juuri sellainen kuin toivot sen olevan - ja enemmän. Onneksi karvatassut eivät pahemmin kauhistelleen pauketta. :)
  Me lähdettiin "karkuun" mökille. Laitettiin piharoihuja, lämmitettiin sauna ja grillattiin sitten ulkona hodareita (mulla tietty soijamaggaroita). Takaisin kotiin ja yksi shamppis poks. Yhdet bileetkin olisi olleet, mutta päätettiin ladata rauhallisesti akkuja uuteen työvuoteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä on hyvä latailla! :) hyvää uutta vuotta <3

   Poista
 2. Ihanaa että oot alkanut taas bloggaamaan :) harmitti paljon kun aikanaan päätit lopettaa, sillä olit/olet blogiskenen ainoa jota nykyään seuraan. Susta saa aidon ja lämpimän kuvan blogin perusteella ja kiva kun vastaat lukijoille aina ystävällisesti jne. :) voisitko tehdä joskus videopostausta jostain? vaikka esitellä jotain tai vaikka ihan perus höpöttelyvideoo :) ois myös kiva saada jokin postaus hiuksista, esim. miten hoidat niitä (tuotteet joita käytät) , kiharratko usein vai suoristatko jne :) Ihanaa alkanutta vuotta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna ihanasta kommentista :) tämä kommentti oli jostain syystä mennyt roskapostiin, siksi kesti hetken julkaista. Kiitos postaustoiveista! Pidän nämä mielessä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.