lauantai 30. tammikuuta 2016

Talven kaunein vaatelöytö
Tulipa ihan hassu fiilis, kun asettelin liiviä rekille ja henkariin ottaakseni siitä kuvan. Ennen tätä tuli tehtyä päivittäin - nostalgista.

Tämän ihanuuden löysin joulukuussa Tukholman Gallerian ostoskeskuksen River Island -myymälästä. Mielestäni juuri kyseinen myymälä on aivan ihana, teen sieltä aina löytöjä. Oletteko käyneet?

Ajattelin pukea tämän kaunottaren tänään päälleni, kun lähden illaksi ystäväni tupareihin.
Ellokselta tilatut rekit odottavat vielä yläkerrassa omaan huoneeseensa menoa, mutta meidän täytyy vähän tehdä muutoksia huoneeseen, ennen kuin voidaan viedä rekit paikoilleen.

Katselen tässä ikkunasta ulos, ja siellä näyttää olevan pienoinen myrsky käynnissä. Heräsin toissa yönä kamalaan paukkeeseen ja rytinään, kun terassillamme olevan kalustekasan päällä oleva pressu lenteli tuulen mukana ja ikkunaa vasten seissyt harja kaatui. Tuollaiseen kovaan mekkalaan on hirveää herätä ja pulssi lyö sataa, ennen kuin käsittää tilanteen ja tajuaa, että tuuli se vaan tekee tuhojaan.

Mun pitäisi pikku hiljaa alkaa siistiytymään ja valmistautumaan ripsihuoltoon. Sen jälkeen onkin enää pari tuntia lähtöön. Tosi kiva nähdä kavereita "pitkästä aikaa", kun olen nyt viihtynyt kotona normaalia enemmän viikonloppuisin.

Onko teillä tälle päivälle tai illalle suunnitelmia? :) Mukavaa päivää ja viikonlopun jatkoa kaikille!

Postaus sisältää mainoslinkin.

3 kommenttia :

  1. Onko tuo kaulus tekoturkista? :)

    VastaaPoista
  2. Meinasin jo heristää nyrkkiä puuhkan nähdessäni - on se sentään onneksi teko -sellainen, kröhöm. Turkisten ihannointi on vähän niin ja näin... Villasta saa yhtä nättiä ja eläinihmisen hyvä kannanotto! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.