keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Mood board / interior

Pitkästä aikaa rehellistä kollaasia kehiin; aloin kokoamaan itselleni mood board -tyylistä kollaasia kevään sisustushaaveita silmällä pitäen ja huomasin yllätyksekseni, että yhä useampi sininen sävy tai tuote pistää silmääni positiivisesti. En oikein tiedä mistä nyt tuulee, mutta sininen on alkanut näyttää todella hyvältä sisustuksessa. Tällä hetkellä eniten miellyttää sinisen ja marokkolaistyylin yhdistäminen. Ne kaksi elementtiä ovat kuin täydellisesti luodut toisilleen.


Huom! Postauksen alaosassa 30% alennuskoodi Ellokselle.


Eniten tästä kollaasista himottelee tuo marmorivalaisin, olisi ihana yöpöydälle. Meidän pitäisi oikeastaan löytää uudet yöpöydätkin lähiaikoina, ehkä sitten uuden pöydän päälle voisin tuollaisen tilata. Marmorisissa sisustuselementeissä sen kuosin lisäksi miellyttää sen paino ja kivisyys. Tanger matto olisi ihana makuuhuoneeseen tai jopa meidän sekahuoneeseen, josta on "kovaa" vauhtia tulossa työ- ja pukeutumishuone. Ja tuossa kaapissa / hyllyssä kiehtoo puun ja valkoisen yhdistelmä, se on sellainen juttu joka on alkanut miellyttää silmää ja paljon, ennen kun en sietänyt perus puunsävyjä lainkaan.

Tämä siniseen hurahtaminen on alkanut näköjään jo jonkin aikaa sitten, sillä kuin salakavalasti, spottasin meiltä kotoa jo pelkästään tästä yläkerrasta kolme sinistä sisustuselementtiä: AAVA Helsingiltä useampi vuosi sitten saatu suuri taulu, ruokapöydän Pentik tabletit sekä Ellokselta tilattu pikkujakkara, jossa nimenomaan tuota marokkolaistyyliä ja sinistä sävyä yhdistettynä = RAKKAUTTA.

Miltä tuo sinisen sävyn käyttö sisustuksessa teistä kuulostaa? Tai oletteko ehkä jo myös "joutuneet" sen pauloihin?

ALENNUSKOODI ELLOKSELLE30% alennusta tilauksesi kalleimmasta tuotteesta koodilla: 335403 - Ellokselle -- >

Ehdot: Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Guest Designer -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

8 kommenttia :

 1. Minäkin olen jo noin vuoden verran ollut hurahtanut siniseen ja sille ei näe loppua! Ja ihan kivasti meille on sinistä tullut sisustukseenkin muun muassa olohuoneeseen - mistä meiltä muuten löytyy myös tuo samainen Tanger-matto, johon ollaan oltu super tyytyväisiä! :) vierashuoneeseen haaveilen muutaman seinän maalaamista sinisellä. Huh, kai se sininen on taas palannut 90-luvun jälkeen taas sisustukseen - mutta yritän unohtaa sen ajan kammotukset ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vitsit, nyt kun kerroit matosta hyviä kokemuksia niin tekee mieli vielä enemmän hankkia se!! :D Hmm, nyt menee mietintämyssy päähän.. Kiitos kommentista! :)

   Poista
 2. Poikaystävän äiti sisustaa kotiaan sinisellä ja valkosella (lempivärit) ja ekaa kertaa kun kävin siel kodissa ajattelin et eeeeih hyyyyih sinistä kuka voi käyttää sinistä sisustukseen mutta huuups niin on meitsiki alkanu käytyää ja siniset jutut näyttää nii hyviltä ku selasin esim hm homee netissä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, muistan itsellä samaisia ajatuksia vuosien takaa :D niin se mieli muuttuu! Kivaa päivää! :)

   Poista
 3. Koskeeko alennus kosmetiikkaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noiden ehtojen perusteella ei, mutta varmimman vastauksen saat kun testaa koodia tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluun :) kiitos kommentista ja mukavaa päivää! :)

   Poista
 4. Mä katselin just samanlaista mattoa tänään ja mietin, että se toisi sisustukseen aika kivan säväyksen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut, se on tosi ihanan näköinen! Kiva kun kävit jättämättä kommenttia. Mukavaa päivää :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.