keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Hilpeitä ilmeitä

Olen kävellyt nyt muutaman päivän ranskanbulldoggi-hattu päässäni ja välillä se herättää vastaantulijoissa hilpeitä ilmeitä. Hyvä niin, sillä muutoin tuolla ulkona tarpominen ei herätä itsessäni ainakaan yhtään hilpeyttä.

Viikonloppu lähenee. Peruin kaikki "juhliin" liittyvät menot viikonlopulta ja aion nukkua molempina öinä pitkät yöunet. Vihdoin olokin alkaa tuntua terveeltä, tai ainakin paremmalta, kuin kuuteen viikkoon. Huomenna olisi tarkoitus mennä vielä kerran kidutukseen käteni kanssa, ainakin tältä erää. Sitten on ruusu valmis, tai ainakin niin valmis, ettei hetkeen tarvitse mennä. Perjantaina pääsen huollattamaan räpsyt ja lauantain ohjelma on vielä hieman kysymysmerkki. Illan aion tosiaan valloittaa sohvaa ja katsella elokuvia. Oikeastaan tosi helpottavaa, kun saa vaan olla. Musta tuntuu, että viime kesästä lähtien on saanut huidella ties missä viikonloppuisin, nyt on kodin aika.

Onni on: villasukat toimistolla. Lisää kuvia Instagramissa @cavagram2 :)


Yleensä nousen aamuisin salamana ylös, mutta olen opetellut torkuttamisen taidon joulukuun aikana. En suoranaisesti torkuta, vaan laitan kaksi herätystä soimaan. Kun ensimmäinen pärähtää käyntiin, saan makoilla sängyssä vielä vartin ja selailla kännykkää, silitellä koiria tai nukahtaa vielä toviksi. Tuon vartin jälkeen on yleensä helpompi päästä ylös, kun suoraan ensimmäisestä pärinästä. Ennen inhosin tällaista tapaa, jännästi sitä ihminen muuttuu aina välillä.

Tultiin juuri Pilvin kanssa eläinlääkäristä, arveltiin joko virtsatietulehdusta tai muuta vastaavaa, ja bakteeritulehdushan siellä lymyili. Nyt pieni sai lääkkeet ja tarkat hoito-ohjeet, täytyy toivoa, että helpottaa nopeasti. Myös kylmä ilma oli yksi, mitä mietin syyksi - paleltumaa siis. Onneksi ei. Mutta oli mitä oli, on se aina harmillista kun koira sairastaa, toinen kun ei osaa sanoa mikä on hätänä. Ja voi hittolainen, ei muuten ole halpaa puuhaa myöskään. Pari sataa meni taas että suhahti. Onneksi osan saa takaisin vakuutuksesta. Pääasia, että neiti tulee kuntoon.

Olen hoidellut tässä tällä viikolla vähän juhlavalmisteluja, sillä tämä täti vanhenee taas helmikuun alkupuoliskolla yhden vuoden. Vaikka en pyöreitä täytäkään, olen kutsunut koko kaveriporukan niitä viettämään. Synttärit on aina hyvä tekosyy kokoontua isolla porukalla viettämään iltaa.

Nyt täytyy hoitaa vielä pari asiaa, suorittaa Pilvin iltameiningit noiden lääkkeiden yms. kanssa ja sitten pääsee itsekin iltapuuhiin. Toivottavasti teillä on ollut mukava alkuviikko, nyt mennäänkin jo kohti viikonloppua! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.