maanantai 18. tammikuuta 2016

Baarituolien saga sai päätöksen

Osa teistä on varmasti ollut seuraamassa meidän pitkään kestänyttä baarituolien etsintää. Tarina alkoi oikeastaan reilu vuosi sitten, kun muutettiin tähän kotiin. Meillä on tuossa keittiössä aika suuri saareke ja sen rinnalle haaveiltiin täydellisiä baarituoleja. Oltiin nähty Cobellossa todella kivat jakkarat, mutta jäätiin vielä harkitsemaan niitä, sillä muuton yhteydessä laitettiin melkein kaikki huonekalut uusiksi ja päätettiin sijoittaa ns. ei niin pakollisiin ratkaisuihin vasta myöhemmin.

Noh, joulukuussa päätettiin sitten lähteä hakemaan niitä upeuksia kotiin, mutta kyllä siinä vähän tuli suru puseroon, kun tajuttiin olevamme liian myöhässä. Näitä kyseisiä baarituoleja ei enää ollut, ne oli loppuunmyyty. Omaa tyhmyyttähän se oli, kun odoteltiin niin pitkään.

Alkoi metsästys, Googlettelin kaikki mahdolliset nettikaupat ja niiden tarjonnan ja katselin, josko joku ulkomainen nettikauppa toimittaisi Suomeen. Mutta mikään näistä vastaantulleista vaihtoehdoista ei lämmittänyt sydäntä, niinkuin Cobellon THG -merkkiset Gavin baarituolit. Meillä oli niistä mielenpinttymä, emmekä päässeet ajatuksesta eroon.

Jostain syystä meillä oli kuitenkin onni matkassa, sillä löysimme saman mallin, mutta täysin mustana Cobellosta. Jäimme pohtimaan tuoleja ja mallailimme niitä mielessämme kotiimme. Meidän yläkerrassa on suuri, mustaa metallia oleva portaikko ja toisaalta tuolit sopisivat siihen loistavasti. Hetken aikaa pohdittuamme päädyimme siihen, että mustat ovat yhtä sopivat meille, kuin alkuperäiset puisella istuinosalla olevat Gavin-tuolit ja päätimme hankkia ne.Tässä ruokapöydän äärellä istuessani, ja kokoajan meidän uusia, ihania baarituoleja vilkuillessani tajuan, että nuo mustat olivat täydellinen ratkaisu ja olen jopa kallistunut siihen, että ne ovat kuitenkin yksinkertaisuudessaan paremmat, kuin puisella istuinosalla olevat olisi olleet.

Perskule, onni onnettomuudessa taisi tässä nyt siis käydä ja vihdoin ollaan saatu päätös tälle baarituoli-sagalle. Kyllä tällainen sisustushullu on onnellinen, kun vuoden kestänyt pohdinta ja juupas-eipäs tarina on tullut loppuunsa. Mikäs olisi sitten seuraava projekti..? ;) Onko siellä päässä jokin ikuisuus- tai lähes ikuisuuden kestävä projekti tai hankinta meneillään? Tai onko kevään lähestyminen saanut sisustuskärpäsen puremaan? :)

Lisäksi tässä pitkään kestäneessä sähellyksessä ja mietinnässä alkoi myös uusi, mielenkiintoinen aikakausi, sillä aloitimme Cobellon kanssa yhteistyön. Kerron asiasta lisää loppuviikolla. Nyt toivottelen kivaa alkanutta viikkoa ja palataan taas pian!

15 kommenttia :

 1. Huippua että lopulta löytyi täydelliset tuolit! :) täällä on kyllä sisustuskärpänen puraissut, mutta tuskinpa laitan mitään tyynynpäällisiä ihmeellisempää uutta. Uuden maton kävin kyllä vähän aikaa sitten ostamassa. -Rosa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekstiilit on ihanan helppo tapa vaihtaa kodin ilmettä sesongin mukaan! :) kiva kun kommentoit!

   Poista
 2. Meillä on ollut ruokapöydän tuolit etsinnän alla jo lähes neljä vuotta :D Huonolaatuisia ei haluta ostaa, mutta aina jos on tullut meitä miellyttävät yksilöt (eli kalliit haha) vastaan niin ei kuitenkaan olla ostettu, vaan rahat on säästetty esimerkiksi seuraavaan matkaan.. Ehkä joku kaunis päivä saadaan aikaiseksi hankkia ne :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti löydätte! :) kiva kun kommentoit!

   Poista
 3. Itseasiassa samanlainen ikuisuusprojekti on meilläkin. Olemme asuneet mieheni kanssa nykyisessä asunnossa pari vuotta ja meillä on keittiössä sellainen pienehkö baaripöytä, joka on edelleen vailla tuoleja. Ei vaan ole löytynyt juuri sellaisia kuin kuvitelmissani eikä kohtuuhintaisia. Ehkä mekin löydämme ne oikeat vielä joskus. Nuo ovat kyllä todella hyvännäköiset tuolit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä etsintään! :) kiitos! Ja kiitos kommentista! :)

   Poista
 4. Voin kuvitella kuvista vakoiltuani, että tuolit sopivat teidän kotiin täydellisesti! :) Kauniit ja yksinkertaiset ovat. Itselläkin haluttaisi sisustaa ja huonekaluille olisi suuri tarve, vaan opiskelijan tuella ei uutta sohvaa osteta.. Onneksi valmistun toukokuussa. :) Joskus vielä saan oman baaripöydän ja siihen jotkut kauniit baarijakkarat.

  Luin aikoinaan jo sinun ensimmäistä blogia, mutta en siltikään ole koskaan uskaltanut kommentoida. :) Nyt aika oli kypsä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihana kun kommentoit vihdoin! :) kiitos, tykätään kyllä tosi paljon itsekin. Hyvät yöt sinne! :)

   Poista
 5. Ihan nauratti, kun noissa jakkaroissa on istuimessa kuviot - mihin kohtaan se kankku on hyvä laskea. Pysy varmaan paremmin kyydissäkin, jos oikein heilututtaa. :D

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Kiitti, mekin tykätään! :) Kivaa päivää!

   Poista
 7. Jee odotus on siis palkittu :)! Hyvännäköiset kieltämättä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.