sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Leidit landella / pool party

Saavuin juuri hetki sitten kotiin Orivedeltä, jossa vietettin 8 hengen tyttöporukalla viikonloppu ystävämme lapsuudenkodissa. Mulla oli sopivasti perjantaina työasioita Lempäälässä, iltapäivällä treffattiin Ideaparkissa, ja pienen shoppailukierroksen jälkeen suunnattiin kohti määränpäätä. Perillä odotti aivan ihanat puitteet, oli saunaa ja uima-allasta, meistä jokainen taisi olla omalla tavallaan vesipetoja, sillä viihdyttiin allaspartyissa molempina iltoina ja sauna oli pitkään kuumana.

Tehtiin kimpassa ruokaa, pelailtiin jonkinlaisia seurapelejä ja laulettiin karaokea. Tai siis innokkaimmat lauloi ja itse tyydyin kuuntelemaan. Tykkään laulaa, mutta matkailukoulun aiheuttama mikrofonikammo on jäänyt pysyvästi, ja kartan mikkejä parhaani mukaan. Viikonlopun jäljiltä on vatsalihakset kipeänä nauramisesta ja monta hyvää muistoa muisteltavaksi taas myöhemmälle.Sytyttelin juuri kasan kynttilöitä palamaan ja alan pian valmistautua sohvan valtaukseen, nimittäin mikä muukaan kuuluisi illan ohjelmaan, kuin Linnan juhlien katsominen. Lepo tulee tarpeeseen, sillä viikonlopun yöunet jäi arvatenkin vähälle ja omalta osaltani viime yö oli myös harmillinen, sillä näin pitkästä aikaa oikein kunnon valveunen ja siinä säikähti itseni lisäksi myös ihana petikaverini Camilla. Siinä sitten pelättiin yhdessä, vieraassa talossa olemattomia olentoja ja joskus aamun pikkutunneilla nukahdettiin vihdoin.

Noh, kotona on taas hyvä olla ja oma sänky on se tuttu ja turvallinen. Tässä kodissa en olekaan nähnyt valveunia läheskään yhtä paljon, kuin edellisessä kodissa, jossa nuo inhottavat pirulaiset olivat seuranani viikottain. Nyt siirryn sohvan nurkkaan ja toivottelen kaikille oikein hyvää Itsenäisyyspäivää, toivotaan että Suomi pysyy hyyvänä paikkana asua ja elää vielä tulevaisuudessakin. Leppoisaa iltaa kaikille! <3

4 kommenttia :

 1. Mä olin vielä kotona iltasella ihan säikkynä. :D Raahattiin patjakin olkkariin, kun kaatosade ropisi niin kovin peltisiin ikkunalautoihin, ettei makkarissa voinut nukkua..

  VastaaPoista
 2. Kivan kuuloinen viikonloppu.
  Jostain syystä olen huomannut että näen ainakin itse painajaisia eniten juuri talvella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla nämä valveunet menee kai stressitilan mukaan.. toisaalta uskon salaa myös energioihin, jotka meitä ympäröi :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.