keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Joulu on täällä

Huomenna jouluun on tasan viikko aikaa, ja meillä alkaa vihdoin kotona näyttää hieman jouluisemmalta. Rakensin meidän liesituulettimen päälle kuusirykelmän, johon asettelin Fidasta löytämäni käpykuusen ja viime vuonna Riviera Maisonilta ostamani hilekuuset sekä puupölkyt. Lisäksi mukaan pääsi myös Fidasta löytämäni Lyhtytalon puinen tuikkulyhty. Tämä pikkuinen asetelma tuo jo mukavasti joulun tuntua kotiin, lisäksi kaivoin punaisia kynttilöitä ja tuikkukuppeja kaapista esille.

Mulla on ollut tänään tosi räkäinen olo, pitäisi malttaa olla pari päivää lepoasennossa, mutta nyt ei pysty millään. Ei ihmekään, kun flunssa on jatkunut jo viikkoja. Jouluna ehtii sitten levätä, toivottavasti en ole silloin kuumeessa.

Nyt mulla alkaa kädet jäätyä ja peppu puutua, kun olen istunut koneella koko päivän. Nyt on siis aika siirtyä sohvalle ja ottaa lepoasento loppupäiväksi. Pääsen huomenna näyttämään omaa läppäriäni mac-gurulle, joten toivottavasti pääsen huomenna taas oman koneen ääreen, kuvatkin näyttää tältä koneelta ihan omituisilta, todella suuri ero macin ja PC:n näytöissä.

Mukavaa loppupäivää! :)

2 kommenttia :

  1. Todella kauniita ja tunnelmallisia kuvia! Täälläkin yksi nuhaneä, joten paranemisia sinne :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.