tiistai 17. marraskuuta 2015

Miltä tuntuu nähdä oma hiuspohja zoomattuna moninkertaiseksi? Kauhealta!

Tämän päiväinen kokemus oli jokseenkin kauhistuttava, oksettava ja hirvittävän mielenkiintoinen samaan aikaan. Luulin ensin, että mulla on vähintäänkin joku suurempikin ongelma päänahassa ja hiuspohjassa, mutta ei, ihan normaalilta näytti - hiustupet / hiuksen kasvuaukot olivat vain hieman tukossa ja päänahka kuivahko. Tälle neidille määrättiin hoidoksi mantelihappokuorinta ja kosteuttavammat hoitotuotteet.

Tuo MicroCamera tekniikka on kyllä huippukeksintö, enkä ole sellaiseen aiemmin missään törmännyt. Onneki on tuollainen ystävä, joka tietää tästäkin hiusasiasta vähän enemmän. MicroCamera on tuollainen pieni laite, jota kuljetellaan päänahkaa myöten ja katsotaan vieressä olevalta näytöltä omaa hiuspohjaa ja samalla kampaaja analysoi sen. Kameran kautta näkee hiuspohjan kunnon, hiuksen kunnon, mahdolliset haavaumat, kuivuuden, täit (lapsilla varsinkin yleinen vaiva) ja kaikki mahdolliset ongelmat - ja tietenkin myös hyvät puolet.Tuossa ylempänä näkyy itse kamera, jolla päänahkaa zoomaillaan ja alemmassa kuvassa allekirjoittaneen päänahka ja hiuksia. HYI SAAKELI!!! Siis aivan kamalan oksettava kuva, mutta silti Noora vakuutti, että päänahka näyttää tuolta yleensäkin ja kyseessä on vain kuivuus. Tähän kuvaan ei tallentunut lähikuva hiustupesta, jossa näkyy tuo hiuksen kasvureikäkin tarkemmin. Tuossa kuvassa näkyykin, että kuvasuurennos on 200 kertainen - eli tällä pääsee todella lähelle! Tuossahan näyttää siltä, että hiukset kasvaisi todella harvassa, vaikka tukkaa kyllä löytyy tästä päästä ja paljon!

Hiuspohjan tutkimuksen jälkeen Noora levitti mulle tyvivärin, jotta tukka on kuosissa vuoden ensimmäisissä pikkujouluissa ensi viikonloppuna. :) Tukkajuttujen jälkeen haettiin viereisestä lounaskahvilasta ihanaa, kotiruokaa - nimittäin lohikeittioa ja tuoretta ruisleipää. Aivan ihanaa vaihtelua syödä lounaaksi jotain tällaista, liian usein sitä ottaa esim. valmiin salaatin, jos ei siis kotona ole tekemässä ruokaa. Lohikeitto kyllä yksi parhaista ruoista ikinä.

Noora tarjoaa yhteistyön merkeissä myös teille maksuttoman hiuspohja-analyysin kampaamokäynnin yhteydessä - kurkkaa Hius ja Kauneus Lähteen yhteystiedot ja varaa halutessasi aika esim. hiustenleikkaukseen tai -värjäykseen kampaamon omilta nettisivuilta: hiusjakauneuslahde.fi

Oletko koskaan päässyt tällaiseen tutkimukseen ja jos, niin miltä se tuntui? Ja jos et, niin kiinnostaisiko kokeilla?

2 kommenttia :

  1. Hui kauhea! :D Ajatus kuulostaa ällöttävältä, mut mä oisin salee vaan innoissani! :D Terveisin, Nolot vartalon on mun lempiohjelma

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no sit tää on ihan sun juttu! :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.