keskiviikko 25. marraskuuta 2015

MAKIASH by modelsEllos, tuo meille kaikille tuttu verkkokauppa. Jollekin tulee ensimmäisenä asiana mieleen Elloksesta kodin sisustus ja toiselle ehkä vaatteet ja asusteet. Mutta tuleeko kenellekään Elloksesta puhuessa ensimmäisenä mieleen kosmetiikka? Noh, eipä tullut minullekaan, kunnes minun tietämättömyyttäni valotettiin. Ja kun sitten klikkailin itseni Elloksen kosmetiikkaosastolla, olin äimistynyt. Totaalisen äimistynyt.

Kauneusosasto on nimittäin VALTAVA! Siellä on paljon meille kaikille tuttuja tuotemerkkejä, mm. Anastasia Beverly Hills (ja merkin tunnetut kulmatuotteet!), Essie, Tweezerman, oma supersuosikkini IsaDora, Maybelline sekä bareMinerals. Ja tässä vain muutama mainitakseni..

Sain testata itselleni uutta meikkibrändiä, jonka nimi on MAKIASH. MAKIASH on huippumallien kanssa yhteistyössä kehitetty tuotemerkki, ja tuotteissa on kiinnitetty huomiota kestävyyteen ja laatuun. Brändi tekee kokoajan yhteistyötä mallien kanssa, jotta tuotteen arvot pysyvät kohdallaan ja tuotekehitys edistyy taukoamatta.


Valitsin testiin MAKIASH luomiväri-trion sävyssä Desert Storm. Luomivärin löydät täältä. Lisäksi valitsin kaksi meikkipussini tärkeintä tuotetta, vedenkestävän kajalin sekä eyelinerin. Ja nyt onkin pakko kehua tuota eyelineria, nimittäin en ole koskaan törmännyt näin vakaaseen terään. Tussimainen terä, mutta kovempi - tällä saa todella tarkkaa jälkeä. Kyseessä onkin huopaterä, josta en ole aiemmin kuullut. Hintaa tuotteella on 16,90€, joka on mielestäni hyvin kohtuullinen laatuun nähden. Lisäksi tuote kuivuu heti, joten se ei pääse leviämään kuten nestemäiset eyelinerit yleensä.

Olen nyt käyttänyt tuota huopateräistä eyelineria viitisen kertaa ja pysyvyys on ihan omaa luokkaansa. Edes silmien sisänurkkien rajaus ei lähde päivän / illan mittaan, joka minulla ainakin lähtee aina ensimmäisenä, koska silmät luonnollisesti erittävät vettä pitkin päivää - varsinkin näin kylmällä ilmalla. Pikkujoulumeikin pelastus on siis tässä, suosittelen todella lämpimästi ja aion ostaa tätä tuotetta itselleni jatkossakin. MAKIASH Perfection eyelinerin löydät Elloksen verkkokaupasta täältä.

Postaus on toteutettu yhteistyössä Elloksen kanssa, ja tuotteet on saatu testiin Elloksen verkkokaupasta.

2 kommenttia :

  1. Kaunis meikki! <3 luin tästä merkistä Elloksen mainosesta, mutta unohdin sitten kun en itse kummemmin meikkaa. Mutta tosi hyvälaatuisilta kuulostaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen tykännyt käytössä paljon! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.