lauantai 28. marraskuuta 2015

"Happiness is the new black"

Näin sanoi erään aikuisten sihijuoman korkki, joka aukesi eilen illalla Salkkareita katsellessani. Istuin sohvalle, heitin jalat pöydälle ja nautin rauhasta. Olo oli väsynyt, levollinen ja onnellinen. Päivä oli eittämättä paras aikoihin. Aamu alkoi aikaisella herätyksellä ja suuntasin kohti ystäväni kampaamoa. Mutta enpäs ehtinytkään perille asti, kun puhelimeni soi ja suuntaan tuli pieni muutos.  Kävin eräässä paikassa tapaamisessa toistamiseen, ja tapaamisen jälkeen suuntasin suoraan kampaamon tuoliin. Ilmassa oli jännitystä, eikä eniten siksi, että ystäväni oli aloittamassa (ainakin omassa mittakaavassani) suurehkoa muodonmuutosta hiuksiini. Enemmän jännitystä loi ilmaan tuo aamuinen tapaaminen, josta minulla oli todella hyvä mieli ja kovat toiveet. Siinä leviteltiin värejä hiuksiini, kun puhelin pirahti jälleen soimaan, ja sain kuulla parhaat uutiset pitkään aikaan.Olin saanut uuden, mielenkiintoisen ja haastavan työpaikan. Taisin vahingossa kiljahtaa puhelimessa, eikä se jäänyt viimeiseksi eilisen päivän aikana. Olo on täydellisen onnellinen, tuntuu kuin tasapaino olisi palannut elämääni - saan arkirutiinin takaisin ja mikä parasta, olen työstä todella innoissani ja motivoitunut. On mahtavaa päästä olemaan taas osa työyhteisöä ja tutustua uusiin ihmisiin. Tämä koko tapahtuma kävi niin nopeasti, että en miltein ehtinyt kissaa sanoa. Hyvät asiat tulevat joskus odottamatta, viimeistään nyt allekirjoitan tuon sanonnan paikkansapitävyyden.

Happiness is the new black - hauska sattuma, että tämä tapahtui juuri Black Friday:na. Haluaisin vielä tähän loppuun kiittää kaikkia teitä ihania lukijoita ja läheisiä, jotka olette tämän vajaan kolmen kuukauden ajan seuranneet ajatuksiani työstä ja sen olemattomuudesta, tsempanneet ja kommentoineet - teistä on ollut suuri apu ja tuki vaikeassa tilanteessa. On niin hienoa nähdä, kuinka hyvät ihmiset ovat toistensa tukena ja jaksavat kannustaa ja tuoda positiivisuutta muiden elämään. Täällä on nyt todella onnellinen nainen, täynnä tarmoa ja inspiraatiota.

Mukavaa viikonlopun jatkoa teille! Me lähdetään pian kaupoille tonttuilemaan Tuukan kanssa. Palataan pian! :)

20 kommenttia :

 1. Mahtavaa! Onnittelut!:)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa! Tulipa itsellekkin hyvä mieli. :) Onnea työpaikan johdosta! Varmasti helpottavaa kun ei pidä enään stressata asiasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja niin on :) <3 Mukavaa viikonlopun jatkoa ja kiitos kommentista!

   Poista
 3. Apua nyt en oo varma karkasiko mun kommentti kesken kaiken, mutta onnea uudesta työstä! Itse keväästä asti työttömänä olleena olen onnellinen, että mulla viimein alkaa työt ensi viikolla! Sijaisuus tosin luvassa, mutta pidempi sellainen joka voi toki poikia lisää töitä, toivottavasti. Mutta työttömän arki on kyllä raskasta, kun töitä ei löydy, joten ollaan onnellisia tässä työllisyystiöanteessa että saatiin töitä! :) -S-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja onnea sinullekin uudesta työstä! :) kivaa päivää!

   Poista
 4. Paljon onnea uuden työpaikan johdosta! Se tunne kun kuulet hyvät uutiset on ihan mieletön. Itsekin sen kokeneena tänä syksynä kahden kuukauden työttömänä olemisen jälkeen.

  VastaaPoista
 5. Onnea :) mä oon aina ajatellut et hyville ihmisille tapahtuu hyviä asioita ja sä vaikutat hyvältä ihmiseltä :) kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihanasti sanottu :) mukavaa iltaa!

   Poista
 6. Paljon onnea työpaikan johdosta! Itsekin etsin töitä ja jotenkin tämä sinun uutisesi loi uutta toivoa että näinkin huonossa työllisyystilanteessa on mahdollista löytää töitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :) onnea työnhakuun, varmasti löydät pian jotain mielenkiintoista työtä sinäkin! Kiitos kommentista :)

   Poista
 7. Täälläkin hieman samat fiilikset, poikaystävä sai työn 2 kuukauden etsinnän jälkeen. Helpottunut ja onnellinen olo molemmilla. Paljon onnea myös sinne, ja tsemppiä uusiin työkuvioihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä uutisia siis sielläkin! Onnea :) ja kiitos paljon!

   Poista
 8. Hurjan paljon onnea kaunokainen ♥ :)

  VastaaPoista
 9. Onnea uudesta työstä! :) Saako kysyä minkä alan työpaikka se on?

  -Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Kati! Kiitos kovasti :) Samaa alaa kuin aiemmin, eli mm. markkinoinnin parissa työskentelen :) Kiitos kommentista!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.