sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Halloween / Water Nymph / Siren

Lauantaipäivä alkoi "aikaisella" herätyksellä, kun ihana meikkaajamme Alice saapui Turusta asti loihtimaan minulle ja kahdelle ystävälleni meikit illan Halloween-juhlia varten. Pitkän pohdinnan jälkeen olin päättänyt haluavani sini-vihreän suomukuvion kasvoilleni, sillä hain hieman seireeni / vesinymfi -tyyliä illaksi.

Ystäväni olivat valinneet itselleen myös mahtavat hahmot, toinen oli suloinen Bambi ja toiselle tehtiin Lady Muerte / Sugarskull -tyylinen meikki. Aloitimme meikit noin klo 10:30 ja valmiina olimme muistaakseni puoli neljän aikoihin. Siinä vaiheessa päivä oli jo hämärtynyt ja en valitettavasti ehtinyt ottaa kaikista kuvia päivän valossa. Omaan asuuni kuului vihreä glittertoppi ja vihreästä tyllikankaasta tehty hame. Hyvin yksinkertaisella asulla menin siis.Meikin teki ihana Alice, jonka FB-sivut löydät täältä: www.facebook.com/tmialiceojala
Alice vaikuttaa Turun seudulla, mutta pystyy matkustamaan myös muualle.

Olimme varanneet käyttöömme illaksi baarin, jonne ystävämme oli loihtinut Halloween-aiheisia kakkuja ja muuta purtavaa. Juhlijoita oli varmaan noin 40 hengen verran ja tupa oli täynnä. Varaamastamme tilasta siirryimme puolen yön aikoihin vielä toiseen baariin, jossa oli myös Halloween-juhlat meneillään. Ilta oli hauska, vieraat oli panostaneet todella kiitettävästi ja käytiin myös paras asu kilpailu, jonka voitti Saw-elokuvasta tuttu hahmo ja hyvänä kakkosena heti perässä Skeleton-nainen upealla kasvomeikillään ja luurankopuvullaan. Tällaiset juhlat hyvällä ystäväporukalla ovat kyllä ihan parhaita ja siksi niitä jaksammekin järjestää pari kertaa vuodessa. Kiitos koko porukalle vielä kerran! :)

KURKKAA TUNNELMIA HALLOWEEN-JUHLISTA INSTAGRAMISTANI: @CAVAGRAM2

4 kommenttia :

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.