sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Etsitkö hieman erilaista joululahjaa?

Rehellisesti sanottuna joululahjojen hankinta on omalla kohdalla nykyään aikamoista tuskaa ja puurtamista. Mitä ostaa nykyajan ihmiselle, jolla todennäköisesti on jo kaikkea tarpeellista ja tarpeetonta? Elämykset ovat myös loistava lahja, mutta nekin alkaa olla jo ns. menneen talven lumia. Perus sukat ja bokserit, meikit ja kauneustuotteet ovat toki kivoja, mutta eivät yllätä lahjan saajaa sitten millään tavalla.

Tämän vuoksi halusinkin tuoda esille erään nettikaupan, joka mielestäni osaa yllättää ja josta löysin useamman joululahjan omille läheisilleni. Nettikaupan osoite on WWW.COOLSTUFF.FI ja siellä nimensä mukaan on kaikkea todella coolia. En tietenkään voi paljastaa tässä postauksessa vielä, mitä kaikkea itse tilasin lahjaksi, mutta voin esitellä yhden tuotteen, jonka tilasin meille kotiin ihan vain ajankuluksi ja hauskaksi ohjelmaksi illanistujaisiin.

Kyseessä on Idioottitietous -niminen tietovisapeli, jossa kysymykset ovat jotain aivan muuta, kuin mihin olemme klassisissa tietovisoissa tottuneet. Kysymyksenä voi olla vaikkapa: "Miten pitkään ruoka on kulkenut kehossa syömishetkestä aina siihen hetkeen, kun se tulee ulosteena ulos?" tai muuta vastaavaa ;) Tämän pelin pelaajilta toivotaankin huumoria ja hauskaa asennetta! Alta olevasta kuvasta voit tihrustaa vielä muutaman esimerkkikysymyksen ;)Tämän tuotteen lisäksi halusin nostaa esiin muutaman mielestäni hauskan lahjaidean. Katso myös alla esiteltyjen lahjaideoiden kuvat hieman alempaa postauksesta.

MIEHELLE TAI POJALLE:
Super Retro Trio Multikonsoli, jolla voi pelata ihania, legendaarisia pelejä, kuten Super Mario 3, Zelda ja Sonic! Tällä konsolilla voit pelata kaikkia Nintendon 8-bittisiin konsoleihin sekä Super Nintendo- ja Sega Mega Drive -konsoleihin tarkoitettuja pelejä! Sujautat vain kasetin oikeaan pesään, niin palaat vuoteen 1990. Tämä tuote oli saanut 5 tähden arvostelut CoolStuffin nettikaupassa, eli homma pelittää! :) Tutustu tarkemmin konsoliin tästä.

NAISELLE:
Viinilasipullo kaverille, joka on tunnettu lauseesta "mennään vain yhdelle" ;) Lasipullo, 75 cl. Sopii myös esim. hilpeyttä herättäväksi karahviksi illallispöytään. Viinilasipullon voit tilata täältä.

LAPSILLE:
Candy Grapper Tivoli tuo tivolitunnelmaa kotiin, ja on loistava ohjelmanumero esim. lasten juhlissa! Namuja kalastellaan ohjattavilla kourilla. Kurkkaa lisätietoja ja kuvia tästä.

KAIKILLE:
Power Stone Bank tämän kapistuksen avulla akku ei pääse koskaan loppumaan tiukassakaan tilanteessa. Tuotetta saatavilla kaksi mallia: kuuteen latauskertaan ja kolmeen latauskertaan soveltuva malli. Tämän jälkeen tuote ladataan jälleen täyteen ja uudet latauskerrat ovat käytettävissä. Lisätietoja täältä.Toivottavasti tästä postauksesta on hyötyä! Itse pähkäilen lahjoja usein ihan stressiksi asti, ja uskon että tämä kauppa auttaa myös monia muitakin löytämään täksi vuodeksi hieman erilaisen lahjan! :) Kannattaa tutustua CoolStuffin valikoimaan, se on todella laaja ja lahjaideoita löytyy kaiken ikäisille ja erilaisille ihmisille. Kokeile ihmeessä myös "lahjakone" -tyylistä ominaisuutta CoolStuffin sivuilla, johon voit määritellä lahjan kriteereitä (esim. hinta, sukupuoli, tyyli) ja generaattori antaa useita vaihtoehtoja - ehkä näin löydät tämän vuoden toivotuimman ja eniten iloa tuottavan lahjan! Lahjageneraatoriin pääset tästä.

Postaus on toteutettu yhteistyössä Coolstuff.fi verkkokaupan kanssa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.